UAOTZYV.COM

Бильярдный Клуб СВ

Адрес Хмельницький, вулиця Свободи, 1А
Телефон +380 (96) 947-13-13
Часы работы 08:00-23:00
Сайт clubsv.com/biyaldnyj-klub
Рубрики Бильярдный клуб
Оценка 4.2 12 отзывов
СВ
Ближайшие филиалы компании
СВ — Хмельницький, вулиця Свободи, 1A
Похожие компании в категории
Б8 / Б-8 — Хмельницький, вулиця Курчатова, 6
Ivory — Хмельницький, 29000

Бильярдный Клуб СВ отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алексей
02 июня 2024 в 15:48

Відвідую більярдний клуб і завжди залишаюсь задоволений.
Чудова атмосфера і добре доглянуті столи.
Персонал привітний і професійний, обслуговування на високому рівні. Помірні ціни. Рекомендую всім любителям більярду!

Саша
24 мая 2024 в 7:04

Нещодавно відкрила для себе Більярд і була приємно здивована. Просторі зали, професійні столи і доброзичливий персонал. Ідеальне місце для зустрічей з друзями і гри в більярд. Рекомендую всім відвідати!

Артем
21 апреля 2024 в 9:27

Найкращий більярдний клуб у місті!
Просторий зал, доглянуті столи, толерантні спортсмени, досвідчені маркери які допоможуть освоїти більярд, підібрати спортивний інвентар, проведуть технічний огляд, а за необхідності ремонт кия, РЕКОМЕНДУЮ!

Богдан
19 апреля 2024 в 19:51

Відпочивав разам із друзями неодноразово, прекрасний сервіс…
Особливо маркери завжди допоможуть покращити твій рівень гри у більярд, що зазвичай рідкість в більярдних клубах!

Настя
10 октября 2023 в 8:23

Відвідувала вчора більярдний клуб Св. Відвідувала не вперше. Сама не дуже полюбляю грати у більрд, але з друзями прикольно. Дуже подобається атмосфера, є більші та менші більярдні столи і також можна замовити щось поїсти чи випити. Також не можу не відмітити маркерів - позитивні, доброзичливі, класні! Рекомендую

Антон
17 июля 2021 в 7:45

Чудовий заклад для відпочинку та чудового проведення часу є усе два ресторани на 1му та другому поверсі. В Стейк хаусі немає терміналу для розрахунку карткою. На другому поверсі є більярд, та зал для тренування з тренажерами

Светлана
03 июля 2021 в 13:53

Тут про ковід не чули, та він сюди і не пролізе ввечері, бо всі такі п'яні і продезинфіковані, що шансів немає. Я про нічний клуб. Якщо ви хочете попасти на прикольну вечірку, де можна не поспішаючи посьорбати смачний коктейльчик і потім потанцювати під ритмічну музику в колі схожих на тебе людей, тобто позитивних і налаштованих приємно провести час, то вам не сюди. Бо за коктейль доведеться поборотися, попрацювати ліктями, щоб дістатися барної стійки, дуже швидко випити, бо позаду тебе вже притискає людська маса. На танцполі теж все дуже шпротно, музика застаріла і навіть прийомчики діджея старомодні. Танцюючи, ти як дівчина, будеш відчувати себе товаром, в залі багато людей не слов'янського походження, які нагло розглянуть тебе з голови до ніг. Добре, що на цьому ж танцполі є багато дівчат, які прийшли продатись, баланс є. Хлопцю також треба буде постійно проходити сканування дівчатами на предмет платежеспроможності, наглі нависання, "випадкові" зачіпляння. Якийсь сюр, мене вистачило на три трека.
Та хочу відмітити роботу барменів і офіціянтів - швидко орієнтуються та роблять свою роботу, при цьому не виглядають замученими, озлобленими. Молодці!

Bad
26 мая 2021 в 3:18

Нравится именно сдесь играть в бильярд, много столов, американка русский. Проводятся турниры. Часто бывает что в вечернее время, все столы русского заняты, но ето не критично, можно подождать выпить ароматного кофе, чаю или чего то покрепчеили же перекусить. Рекомендую.

Марина
02 февраля 2020 в 12:15

Клуб на любителя, кому все равно какая музыка и публика, то все понравится, нас не понравился, тянет на сельскую дискотеку

Юрий
21 декабря 2019 в 17:42

Хороші столи, професійні та уважні маркери. Заклад де можна як пограти так і смачно поїсти!

Володимир
02 августа 2019 в 15:56

Все чудово, атмосфера супер, обслуговування на найвищому рівні, офіціантка яка нас обслуговувала дуже приємна. На пам'ять зробили селфі! Приїдемо ще обов'язково! Дякуємо!

Алексей
09 марта 2019 в 11:30

Насчёт бильярда, писать не буду но за бар напишу!
Пока ждал друзей играющих две партии в беляьрд так и не принесли картошку фри

Добавить отзыв