UAOTZYV.COM

Білогірський пляж отзывы

Адрес Хмельницька обл.
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Площадка для стоянки и отдыха
Оценка 4.4 14 отзывов
Похожие компании в категории
Дім мандрівника Садиба на Бакоті, с. Гораївка — Гораївка, вул. Центральна, 14

Білогірський пляж отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Иван
27 августа 2023 в 22:28

Масштаби водосховища простонеймовірні, пляж чистий, прохолодна вода, можна гарно поплавати

Роман
26 июля 2023 в 6:58

Гарний краєвид, але вода каламутна, мабуть через катери які причалюють "по головах" відпочиваючих. Відсутній тіньок, тож парасолька не завадить, присутні змії (мабуть вужі). Потрібно спускатися до пляжу з оглядового майданчика (10-15хв) пішки, або діставатися катером.

Василий
15 октября 2021 в 15:34

Первый раз в этом году искупался.
Чудесная водичка, незабываемые впечатления!
Всем в Бакоту!

Леся
01 октября 2021 в 22:19

Пляж кам'яний. Вода каламутна від того, що багато катерів та водяних мотоциклів їздять діля самого пляжу. Затінку майже немає. Є одне місце під деревами, але там стоять палатки. Можна покататися на прогулянковому катері по затоці Бакота.

Андрей
20 сентября 2021 в 21:28

Пляж в интересном месте. Но очень тяжело к нему добраться. Следует запастись водой и терпением. Путешествие назад - неимоверно сложное - все время вверх

Екатерина
06 сентября 2021 в 19:39

Пляж не большой, но природа завораживает! - спускаться до него минут 20, спуск довольно безопасный. Место нереально красивое, вода как парное молоко (очень теплая). Туда можно приехать как и с палатками (места предусмотрены) так и просто на пляж отдохнуть на день. Все нужно брать с собой (еду, воду и т. Д) -грубо говоря это дикая природа, ближайший магазин +- 3-4 км.

Ярік
15 августа 2021 в 16:18

Такої природи шикарної як тут, ще потрібно пошукати. Така мальовнича місцевість. Є можливість покупатись в найчистішій воді, покататись на катері. Відпочинок суперовий, заслуговує на звання одного зЧудес України. Хай заздрить Європа, що у нас такий мальовничий край.

Вячеслав
04 августа 2021 в 21:29

Отличное место в Украине, куда можно поехать. Находиться возле Каменец-Подольский.
Если у вас есть 2-3 дня и вы решаете куда поехать можете далее не раздумывать. Это будет прекрасным вариантом.
Рассчитывайте, что здесь нужно провести минимум половину. Природа и виды от которых буквально захватывает дух. Чистый воздух, красивая природа, очень спокойное место.

Если спуститься вниз - можно прокатиться на лодке или покупаться. Не пожалейте тех несколько сотен гривен. Оно того стоит.
Запланируйте маршрут так, чтобы здесь встретить закат. Просто неописуемая красота.
Поселиться лучше в Каменец-Подольском. При наличии машины добраться сюда не проблема, тем более, что за пару дней можно посетить ещё и Хотын.

Катерина
06 июля 2021 в 22:41

Неймовірно гарне місце! Шикарні краєвиди. Є можливість покупатись в річці та поплавати на катері. З гори трохи довгий штях до пляжу. Краще взувати більш зручне взуття. Враження залишились тільки найкращі.

Ирина
06 июля 2021 в 21:05

Просто неймовірна природа!
Свіже повітря, чиста вона, приємні люди, цікава історія.
Однак, дорога найгірша в державі. Куди лише дивиться місцева влада? Як можна розвивати екотуризм, якщо жодного комфорту, вже не кажу про непрацюючі туалети на заправках.
Європа нам лише снилася

Strong
09 марта 2021 в 16:41

Можна чудово освіжитися якщо плануєте подорож до бакотської затоки. Є як пологий захід у воду так і боривчасті скелі для любителів екстриму) також тут така собі зупинка для туристичних катерів. Можна навіть розкласти намет) але потрібно буде трохи напрягтися)

Юлія
22 ноября 2020 в 20:40

Якщо їдете вперше - доведеться подумати над тим, де залишати машину та розкинути намети. До пляжу стежка туристична, інфраструктура не дуже, добре, що є джерела та туалети на кшталт сільського, але вода + краєвиди надзвичайні

Лариса
22 ноября 2020 в 11:22

"Дикий" пляж, не кажучи що до нього тяжко спускатись, а потім підніматися дп відпочинку абсолютно не пристосований. Невідведене не позначена буйками зона плавання, катери, корабликм, моторні катери і мотоцикли виходять на берег з відлякуючими попереджувальними сигналами. Зрозуміло що ні туалету, ні душу, ні елементарно куди викинути сміття.

Александр
18 октября 2020 в 13:51

Обязательно сходите от смотровой площадки над Бакотой через монастырь в горе. Идти недолго, минут 25 по тенистой тропинке. Но после моциона очень приятно окунуться в море:) Оно реально выглядит как море! Рекомендую однозначно!

Добавить отзыв