UAOTZYV.COM

База відпочинку Порт Артур

Адрес Пижівка, База отдыха Порт Артур, Урочище ЛОЕВЦЫ
Телефон +380 (67) 380-27-31
Сайт portarturbaza.com
Рубрики Отель, Аренда загородных домов для отдыха
Оценка 3.6 7 отзывов
Похожие компании в категории
База відпочинку 'Тірас' — Хмельницька область

База відпочинку Порт Артур отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
25 сентября 2023 в 22:51

Хамувата контактна особа. Не закінчивши розмови кинув трубку. Відразу пропало бажання їхати відпочивати туди

Виктория
16 октября 2021 в 19:36

Чудове місце для відпочинку з дітками ️
Господар готелю здає будиночки здебільшого сім'ям з дітьми.

️Проживання. Окремі котеджі для різної кількості гостей. В нас був двоповерховий будиночок з дерева для шістьох осіб. Кухня з повним начинням, плита, мікрохвильовка, холодильник, достатньо посуду.
Санвузол з душевою кабіною, є гаряча вода, а також літній душ на вулиці.
В будиночку чисто та затишно, зручні ліжка.
З мінусів: не дуже вдале планування. Одна кімната прохідна, в іншій просто фіранки замість дверей, і лише одна кімната закривалася. Можливо в інших котеджах інша ситуація, але загалом це не біда.

️Пляж. Власний вихід до берегу.
На пляжі пісочок, захід в воду галька. Захід плавний, є де бавитися діткам. Є стіл з лавочками, пірс, затінок від дерев. Людей мало, у будні дні часто ми були на пляжі лише нашою компанією.

️Територія. Загальне велике подвір'я з 5 чи 6-ма будиночками, але гарно сплановане. Між будинками висаджені туї, тому в кожного будиночка свій дворик. Біля кожного котеджу альтанка з мангалом та великим столом, лавочка, декілька шезлонгів.

Розваги. Батут, гарний дитячий майданчик з гіркою та пісочницею, гамаки в затінку, під дубками. Дітей розважають котики і собачки абсолютно мирні. Для батьків є бар з домашніми та фабричними напоями.

Харчування.
Магазин досить далеко, тому ми все везли з собою, але в барі є смаколики, чіпси, морозиво, снеки. Та раз на день проїздить пересувна лавка де є все, якщо немає сьогодні, то привозять на завтра. Ціни дещо дорожчі чим в Хмельницькому.

️ Крім пляжу. Можна домовитися про прогулянку на човні чи в ліс по гриби та, звичайно, риболовля.
Краєвиди просто чарівні

Доїзд. Шматок дороги від Борсуків і до самого місця не надто радував: часом вибоїна на вибоїні, часом брущатка. Але на зворотньому шляху, після урагану дорогу чистили та підрівняли гравієм. В принципі більш-менш як для такої далечіні.

Ціни треба запитувати, залежить від будиночку. На сім'ю з 4 чоловік - 2 дорослих і 2 дітей - до 1500 грн на добу. (Без харчування). Якщо компанія зніматиме будинок, вийде дешевше. Мангал, дрова, шезлонги, дитячі розваги, гамачки додатково оплочувати не потрібно.

Повернутися сюди точно варто!

Доктор
23 сентября 2021 в 3:49

Все на вищому рівні. Чисто, затишно, зі всіма зручностями, що потрібні для відпочинку!

Владислав
20 сентября 2021 в 12:32

Подзвонив забронювати будиночок, спочатку запитав чи є вільні місця, чоловік сказав, що є, потім минуло 2 хвилини і лунає запитання "а по скільки вам років", я у відповідь "21-22" на що чоловік відповів " а ні, вільних місць немає" і кинув трубку. Я можливо і розумію, що власник не бажає здавати будиночки молоді, але повідомляти про це можна якось делікатніше і навчитись розмовляти)

Юра
19 сентября 2021 в 19:14

Відпочивали 5 днів, лише позитив. Місце красиве, будинок прибраний. За гостинність господарю Валентину щиро вдячні. Раджу цю базу для сімейного відпочинку

Наталя
13 сентября 2021 в 18:01

Відпочивала 7 днів!
Враження чудові, всім рекомендую!
Порт Артур включає в себе декілька будиночків різної комфортабельності і вартості. Все дуже чистенько, дуже спокійно і гарно. Кожного дня приїжджає магазинчик з продуктами на територій є мангал, дрова і різне приладдя для готування їжі. Дністер просто красота, чистий, теплий і майже без людний. Також можна посмакувати різною рибкою!

Николай
30 августа 2021 в 0:33

Гарна природа, чудовий відпочинок. Не порадували лише Власники. Організованості немає від слова зовсім, як з поселенням так і зі здачею номерів.

Добавить отзыв