UAOTZYV.COM

База Отдыха КОРДІ

Адрес Рудківці
Телефон +380 (97) 863-59-05
Рубрики Ночлег
Оценка 3.6 5 отзывов
База відпочинку КОРДІ
Похожие компании в категории
Отель “WEEKEND” — Рудківці
Шпаківня — Хмельницька область
База відпочинку у Віталія — Хмельницька обл.

База Отдыха КОРДІ отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
03 января 2022 в 7:54

Хорошее место для отдыха большой семьей или компанией. Понравилось абсолютно ВСЁ! Приятный интерьер, очень чисто! Хороший и приветливый персонал, который поможет с любыми вопросами. Для детей есть хорошая зона отдыха, за домом есть свой монгал и беседка, пирс в приделах 100 метров (есть свои шезлонги). А больше всего порадовало наличие бильярда. Рекомендую!

Саша
20 декабря 2021 в 7:25

Хорошие номера и место, рядом с Днестром. Есть мангал возле номера и много места для детей и их родителей. Очень отзывчивый и хороший администратор, лояльно и по-добробому решала все вопросы что возникали, респект!

користувач
02 октября 2021 в 11:07

Просто жахливий персонал та сервіс у кафе, яке знаходиться на території бази.
Персонал не розуміється в своїй роботі.
Замовили ще в 10: 00 ранку страви на 4-ох осіб на обід. Прийшли вчасно, а нам говорять, що уже немає того, що ми замовляли.
Тоді для чого приймати попередні замовлення?
Далі нам оголосили, що є на даний момент, ми зробили замовлення (з них 4 порції картопляного пюре).
Через декілька хвилин нам почали видавати замовлення, і знову виявилось, що нам не вистачає трьох порцій пюре. Три з чотирьох - це як взагалі, якщо 10 хвилин тому прийняли на нього замовлення? І яка тут може йти мова про сервіс або хоча б, щось схоже на це, якщо персонал поняття не має, що в них є, а чого немає.

Женя
09 марта 2021 в 10:14

За такі кошти цілком пристойно. Гарно. Чисто спокійно. По можливості з задоволенням відвідаю ще. Територія 5 пляж. 4 номер. 4

Олександр
22 марта 2020 в 17:36

База класу "СССР+". В номерах в принципі все нормально, чистенько, кондиціонер, ТВ, інтернет, але ціна є не виправданно завищена (725 грн за номер 1+2). По харчуванню це просто жах, Оля Фремуймут застрілилась би, не має як такого меню, не зрозуміло що готували сьогодні а що залишилось ще з минулого разу, коли замовляєш "приємний" погляд кухаря заставляє задуматись чи ти вірно зробив, що сюда прийшов і ще ціна за харчування не відповідає послузі (навіть з урахуванням що це база відпочинку і тут має бути вона завищена). Беріг такий як на Дністрі, з малими дітьми не рекомендую. Для бази відпочинку беріг не відповідає взагалі.

Добавить отзыв