UAOTZYV.COM

Батьківська Хата отзывы

Адрес Хмельницька обл., Перлина Дністра 1 с-щ рада Новоушицька КалюсУрочище
Телефон +380 (67) 698-54-83
Сайт instagram.com/batkivska_hata_dnister
Рубрики Аренда апартаментов для отдыха
Оценка 2.8 22 отзыва
Похожие компании в категории
Будинок Дністер — Рудківці

Батьківська Хата отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Володимир
29 августа 2023 в 18:04

Не рекомендую зовсім через ціни і робочий персонал. Краще виїхати з палатками і нормально відпочити

Володимир
29 августа 2023 в 18:01

Місце дуже хороше і красиве, але робочий персонал ставився до нас наче ми до них прийшли додому. Кухня постійно возмущалася що ми у них щось замовляємо. То кухні немає на робочому місті то вони возмушаються що ми щось не так замовляли. Ціни дорогі а відношення ніяке.

Olexandr
20 августа 2023 в 6:03

+ 1лінія. І все.
Кухня - якщо можна так назвати, мега дорого, малі порції і головне не смачно.
В номері жарко, вентилятор не спасає.

Елена
08 августа 2023 в 20:39

Місце так собі, природа красива, все інше огидно, особливо харчування, немає слів, так погано треба ще вміти приготувати

Маріна
24 июля 2023 в 0:27

Відпочивали у Батьківській хаті сім'єю. Все сподобалося, гарна і чиста територія, близько до річки. Чисті номера, все як на фото. На території є мангал і столики для гарного відпочинку На території є кухня де можна замовити страви на вибір Відпочинок був чудовий, щиро дякуємо

Леся
19 июля 2023 в 23:04

Гарна величезна територія і надзвичайно близько до річки
Але як на мене, то проблеми в організаційних питаннях. Поїхали компанією з трьох пар. Обирали всім однакові кімнати (на сторінці в інстаграм чітко прописано що напівлюкс це 2 поверх і кімнати з балконом- в результаті 2 кімнати на другому поверсі і з балконом а третя кімната на першому поверсі і балконом тут і не пахне). Коли спілкувались в інстаграмі з адміністратором то чітко було сказано що заселення з 14: 00. Приїхали ми вчасно але нам кажуть «ваші номери ще не готові, почекайте пару хвилин там приберуть». Розуміємо, загружений сезон, людей багато - але, прибирати кімнати так ніхто і не йшов. Ми сиділи і постійно запитували «коли? Коли? Коли? » у відповідь чули - ще трошки. В кінцевому результаті заселились близько 16: 00.
В одній кімнаті не було вентилятора, коли ВКОТРЕ звернулись до адміністратора - почули що треба почекати. Загалом, якщо наполегливо ходити за працівниками і капати на мозок що ВАМ потрібна їхня допомога - Вас почують.
А ще в готелі «батьківська хата» є свої альтанки і шезлонги. Але вони НЕ входять у вартість номеру. Хочеш посидіти в альтанці - будь готовий її забронювати і оплатити. Така ж ситуація з шезлонгами. Якщо живеш в «батьківській хаті» і хочеш позасмагати на сонечку - будь добрий, заплати за шезлонг.

Виталий
02 июля 2023 в 23:40

Тільки мінуси. Навіть "одиниця " - забагато.
Планували на 6 (шість) діб, але після першої ночі шукали інше базу. Добре, що оплата була за одну добу.
1. Стоянка на вулиці.
2. При поселенні дівчина-адміністратор, вона ж типу рецепшн, майже здивувалась, коли ми приїхали і про те що номер замовлений і на який термін замовлений. Добре, що збереглась переписка, з файлом оплати за перший день.
3. Кімната маленька (на другому поверсі) приблизно 4 кв. М, а дах трикутний, а отже і стеля, постійно головою вдаряєшся. (Хоча при розмові по телефону інформація була іншою про цей номер). В кімнаті немає ні полички, ні тумбочки, ні шафи, де можна було б розкласти речі.
4. В туалеті умивальник з тумбочкою не закріплений. Ще трохи і травмував би дитину.
5. В туалеті: щоб сходити на унітаз мужчині ("по маленькому") можливо лише сидячи. Стояти може лише дитина зростом 110-120 см.
6. Меню відсутнє. Замовили їжу, навіть ніхто не поінформував щодо ціни, хоча і питалися. Рахунок виставили по факту.
7. І наостанку скажу, що при переписці з адміністратором, інформація надаіалась з запізненням в добу, а за добу до приїзду не надалась взагалі. Проігнорували всі запитання, які цікавили.

Все інше вже В принципі не цікавило.

Категорично не рекомендую!

Александра
29 июня 2023 в 3:15

Місце дуже класне. Але. Що може бути гірше некваліфікованих працівників, які псують відпочинок. Адміністратор не знає взагалі нічого. При заїзді здивувалась шо ми шось бронювали, так як запису нема, а гроші вони отримали.
Дуже прошу змінити працівників на більш розуміючих свої обов’язки!

Дина
23 июня 2023 в 3:17

Брали напівлюкс кімнату, в результаті отримали: не було навіть вентилятора, хоча було заявлено що він є, ліжка просто жах! Матраси взагалі допотопні, всі в плямах, а головне що спати не можливо, якщо хтось один хоч поворухнеться - здригаються всі! Після першої ж ночі було сказано персоналу, реакції 0.
Із плюсів гарне розташування, перша лінія.

Саша
15 июня 2023 в 16:51

Не рекомендую цю базу відпочинку, ціни взагалі не відповідають сервісу, кава самої дешевої якості, а коштує - 45 ; (

Гуменний
16 октября 2021 в 20:51

Суперова локація. Зручні номера, обслуговування на високому рівні. Водичка чиста та тепла. Кухня домашня і смачна. На пляжі ліжаки є і доставляють, якщо необхідно. Місце для приємного сімейного відпочинку.

Коля
21 сентября 2021 в 19:38

Відпочивали на цій базі минулих вихідних все дуже сподобалось! Приіхали раніше зазначеного часу нас привітно зустріла адміністратор і навіть швидше заселили в номер! Робили замовлення на кухні смачно та швидно приготували, привітний персонал.
А " Гараж" який знаходиться прямо на березі річки це просто супер!
Місце в яке хочеться повертатись. Рекомендую!

Яна
12 сентября 2021 в 13:52

Из плюсов. Персонал очень приветливый, хорошие девочки, которые всегда вам помогут. Близко до пляжа. Есть все необходимое, можете готовить сами, можете заказывать еду в столовой (главное не забыть её заказывать!). Можно с животными!

Из минусов. Нам дали не тот номер о котором договаривались. Две односпальные, совмещённый вместе и маленькое раздвижное кресло это не номер на троих! Кто вообще поместится в то кресло? Как по мне, то цена завышена. Зачем на нормальный матрас сверху ложить ещё старый совдеповский? Было неудобно. Кухня - если вы не заказали заранее, будете есть то что осталось, грубо говоря. Лежаков на такое количество людей очень мало, если не успели занять лежак можно взять дополнительный на баре, но за оплату в 100 грн/день. Это меня возмутило. Так же было написано что пользование мангалом и ДРОВАМИ включено в стоимость номера - итог, за дрова мы тоже платили. Беседка не бесплатная тоже.
Вам есть куда расти, сделайте больше удобств, усовершенствуйте кухню, чтоб можно было заказать то что хочется, а не то что осталось. И обустройте пляж, у вас большой комплекс с множеством народа, поставьте больше Лежаков. И сфоткайте реальные номера. И напишите реальный прайс!

Виктория
04 сентября 2021 в 19:02

Досить непогано, думаю, ми ще сюди повернемося. Доброзичливий персонал, дуже смачна кухня, домашня, з простих продуктів. Пляж - за 2 кроки, зовсім поруч. Кам'янистий, але є місця де захід у воду з пісочком, є мілина, де діткам похлюпатися, і глибина є, щоб вдосталь поплавати. На березі прямо на пляжі є бар - пиво, квас, морозиво і т. Д.

Номер у нас був на 2 поверсі з дуже гарним краєвидом. 4 зірки у відгуку - бо були нюанси по номеру (ми відпочивали 3 дні у трьохмісному номері - дві жінки і дитина 2,5 роки) - напіввидерта зі стіни розетка, малі рушники по 1 шт на людину. Незручні ліжка, замість двоспального - 2 односпальні, зсунуті разом. Через скошену стелю незручно користуватися душем та туалетом.
Наступного разу однозначно бронюватимемо номер на першому поверсі. Але якщо хочете трошки зекономити, то можна і на 2-му: краєвид того вартий.

Надя
31 августа 2021 в 18:38

+ Мангал
+ Близьке розташування до Дністра
+ Доволі смачна домашня їжа і привітні працівники кухні
- будьте готові до того, що номер обіцяний вам при бронюванні не буде схожим навіть близько, замість обіцяного чотирьохмісного номеру з двома кімнатами і балконом, ми отримали кімнату у 20кв. М з двоспальним ліжком та диваном, і зрозуміло що без балкону! (На що персонал пожав плечима та сказав: - ми напевно одне одного неправильно зрозуміли! Переселивши нас на наступний день у знову ж таки, не у обговорений номер.
- у кімнатах брудно, був зламаний диван та чайник
- гаряча вода, як і wi-fi були через раз
- на вихідні тариф на проживання збільшується, а нам його вирішили збільшити й на п'ятницю, виходить це уже не будній день?
Вдруге сюди повертатися не хочеться

Тетяна
27 августа 2021 в 14:14

З найбільших + це те, що до води 10 метрів. Прокинувся і одразу можна купатися. Персонал дуже хороший. Дитині просила гріти їсти, що привезла з собою, не відмовляли. Усі ввічливі.
Номер у нас найдешевший був, за 600 грн (у будні, бо на вихідні дорожче чомусь)
В принципі все, що треба було. І нам ще пощастило, бо вигляд на Дністер. У друзів номер за 900, з балконом, але стеля коса і в туалет нереально зайти і сісти. Друг 1,90, то сісти не міг. І смішно, і грішно.
Одним словом, фото в інтернеті, і фото в реалі відрізняються. Тому що, фоткають, мабуть, лише найдорожчі номери
І ще обурило те, що бачачи, що відпочивають маленькі діти, увімкнули музику о 15.00 (а це саме час, коли діти сплять), а колонка над нашими дверима.
Парковки немає. Тому якщо хвилюєтесь за машину, прийдеться не спати вночі. Нам пощастило, що було видно машину з вікна.
Є 2 бесідки, одна закрита, 2 на вулиці біля Дністра (250 грн /доба) з мангалами.
Магазин-бар з курортними цінами. До прикладу, просте морозиво в стаканчику 25 грн. Є кухня, де можна замовляти. Сніданки (яєшня, млинці, сирники від 30-50 грн), Далі дорожче- пюре 40 грн, відбивна 55 грн
Ще на території є дитяча маленька зона.
У номері немає великого рушника, стаканів, кондиціонера. Але у кожного свої пріоритети. Не найгірше. Але за такі гроші можна було трохи більше умов.

Василь
21 июля 2021 в 22:01

Близько пляж, комфорт, але ж високі ціни по кухні. По відгуках сказали, що відсутній вайфай, але ж при нашому відпочинку він був, треба було взнати пароль.

Ден
21 июля 2021 в 19:28

Відпочивав тут в 2019 році. Все сподобалось! Дуже! Близько до води (ближче, хіба що з палатками), є вихід до річки з території, міні пляж з шезлонгами і невеликий причал! Беріг з кам'янистої породи, без болота. Можна замовляти їжу, дуже смачна домашня кухня! Але дійсно дорога. Можна готовити самому, на дровах) є місця для цього. Привітний персонал! На першому фото вид на Дністер з номера (другий поверх)

Максим
12 июля 2021 в 9:28

Були в "зрубі" від батьківської хати, розчарувло відсутність вайфай, телебачення, та вибивало постійно світло, тому власникам поскорішого виправлення даної прикрості, але сподобались чисті комфортні номери! За це звісно +

Максим
07 июля 2021 в 23:34

Во первых цена намного завышена плюс могут в последний день сказать (мол мы ошиблись и один день не посчитали и т. Д.)
интернета нету, днем воды нет, дров нет, из трех холодильников работает один. Крайне не рекомендую этих неприятных людей

Добавить отзыв