UAOTZYV.COM

Батьків сад отзывы

Адрес Вівсяники, Гагаріна
Телефон +380 (97) 518-12-79
Часы работы
понедельник08:00-17:00
вторник08:00-17:00
среда08:00-17:00
четверг08:00-17:00
пятница08:00-16:00
Сайт batkivsad.com.ua
Рубрики Оранжерея, Магазин фермерских товаров, Сад, Все для Интернета
Оценка 4.4 20 отзывов
Похожие компании в категории
Агро-магазин — Хмельницький, Примакова вхід на овочний ринок зі сторони автовокзалу буд. 13, корп. а
Казковий сад — Шепетівка, вулиця Митрополита Шептицького, 24А
Летичев-Сад — Летичів, вул. Горбасівська, 2/1
GREEN Садовый центр — Хмельницький, вулиця Тернопільська, 9

Оранжерея Батьків сад отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вадим
24 ноября 2023 в 18:55

Купил 3 жимолости, иргу и 2 фундука. Все хорошо доехало, в коробке было зажато листами пенопласта и горшки не летали по ней. Одна из жимолостей какая-то совсем маленькая, но, наверное в компенсацию, одна наоборот около метра. Один саженец фундука был с открытой корневой, корневая была слегка подсохшая, но корни хорошо развиты. Вобщем продавец понравился, посмотрю весной все ли проснется.

пользователь
15 августа 2023 в 11:08

Замовляв 11 саджанців жимолості.
Отримав місяць назад.
Горщики в посилці були нагромаджені в два поверхи без фіксації.
Верхні горщики лежали на боку и каталися при доставці, повипадали, поламалися самі та пошкодили нижній ярус.
Викинув великий віник поламаного зеленого приросту.
Два саджанці обламалися практично повністю.
Протягом місяця в обламаних саджанців не прокинулися сплячі бруньки, а залишки пагонів засохли, тобто саджанці здохли.

Всі саджанці залишалися протягом місяця в горщиках на карантині.
В перші кілька тижнів у Восторга почав чорніти зелений приріст від стовбура. Деревина під корою теж почорніла. Саджанець випав.
Тобто, це якась хвороба з розсадника.

З 11 саджанців випало з ВИНИ ПРОДАВЦЯ 3 штуки:
2 обламалося та засохло через НЕЯКІСНУ УПАКОВКУ
1 був хворий з розсадника.

Варто відмітити, що під час замовлення я декілька раз просив відповідально віднестися до упаковки.

Про врегулювання проблеми напишу окремо.
Фото додаю.

Женя
17 июля 2023 в 8:19

Замовляла рослини у минулому році. Малина, жимолость, фундук вже прижилося та плодоносять. В цьому році знов не витримала і замовила ще) Рослини чудові, розвинені, величезні, а агрус вже з плодами. Ви справжні профі. Якість рослин на висоті, професійна робота менеджера, а пакування рослин у Вас взагалі особливий вид мистецтва.

Світлана М. (Галина М.)
05 мая 2023 в 8:45

Сьогодні 5.05.23р. Отримала прекрасні саджанці жимолості-6шт (в горщиках), та рози-3шт (відкрита коренева). Все свіже і шикарне, товстеньке з весняним приростом. Жимолость: кожен горщик обмотаний чорною плівкою, щоб не висипалась земля. Всі стебла жимолості в квіточках. Будуть ягоди. Рози: 3 штуки дуже гарні з пагонами товстими і з листочками, коріння підстрижене, гарне, з шариками в торфовому компості, мабуть гідрогель або добрива пролонгованої дії. Все супер. Така краса. Дякуємо Вам "Батьків сад". Ви найкращі в нашій кліматичній зоні. У нас уже 3-5 років плодоносить ваш фундук, ірга, жимолость, малина, суниця.

Олександр
08 апреля 2023 в 7:20

Замовляв саджанці фундука, прийшли в горщиках. Корінння ідеальна борода-не те що на базарах. До цього пару років саджав привозне базарне з питомника. Приживлюваність була 30-50% (є підозра що там саджанці місяць возять по базару, чосом освіжаючи в воді). -Спасибі працівникам, Батьків сад"-РЕКОМЕНДУЮ. і ще. З'язався по вайберу, проплатив наперед щоб не доплачувати новій пошті.

Леонтий Лазарук
04 августа 2022 в 12:47

Выше всяческих похвал. Огромное спасибо! Впредь, будем живы - обязательно будем обращаться. И другим советуем!

Надія
19 июля 2022 в 17:52

Купували перший раз, як завжди з осторогою. Але побоюваня виявилися марними. Все росте та дещо плодоносить, за пів року, а тому вражені якістю, та компетенцією продавця. Щиро дякуємо. Обовязково плануємо купувати ще і ще!

Андрій
24 сентября 2021 в 21:40

Дзвонив дізнатись як вони продають садженці фундук, хотів замовити по одному декілька сортів, нагрубили що з відкритою кореневою системою тільки від 10 штук одного сорту, а по штучно у контейнері і це обмежена кількість.

Ирина
09 июля 2021 в 4:20

До замовлення рослин онлайн завжди відносилася скептично! Але цього року в карантин зважилася замовити. І була дуже приємно вражена! Рослини гарно запаковані, великі, з гарною кореневою системою! Ціна адекватна! Замовляла 5 рослин! Усіма дуже задоволена! Раджу! Дякую за гарну роботу! БАЖАЮ розквіту!)

Марина
18 июля 2020 в 17:46

Замовлення обговорено, зателефонували, уточнили. Швидко і якісно доставили саджанці фундука. Якість саджанців 100%.
Відповідальні.
Рекомендую всім!

Наталія
13 июня 2020 в 20:49

Сьогодні отримала посилку. Обоє з чоловіком вражені якістю саджанців - вони відмінні! І квіти, і кущі. Хороший продавець. І ціни доступні. Буду тепер регулярно моніторити їхні новинки. Всім рекомендую.

Диез
12 декабря 2019 в 11:34

Заказываю растения уже не первый раз. Очень понравилось качество саженцев. Все приживается отлично. Упаковка- высший класс! Очень рекомендую "Батьків сад"! Спасибо вам за вашу работу!

Svit
20 августа 2019 в 8:43

Хороший ассортимент. Чудовий зворотній зв*язок. Прекрасна, швидка доставка. Окрема подяка за упакування. Прийшли всі рослинки підлиті, свіженьки, жодної зламаної віточки - гілочки. Дуже приємно було отримати подарунки у вигляді додаткових сажанців троянд. Обов*язково буду замовляти саме в *Батьків сад * і раджу своїм знайомим провіреного постачальника. Бажаю процвітання і удачі!

Алекс
05 июля 2019 в 3:08

Высадил сад фундука саженцами от Батьків сад в количестве 135 шт. Сада нет, 125 шт. Засохло из-за зараженных инфекцией саженцев. Так что решайте сами. Или у них зараза в питомнике, или они нелегально торгуют польскими саженцами, а там кто их проверяет.

Люба
16 декабря 2018 в 21:24

Приобрела Саженцы малины, клубники, ирги - изумительное качество посадочного материала, растения с высокими плодоносными качествами. В планах жимолость, абрикос, климатис. Рекомендую!

Юлия
21 ноября 2018 в 17:05

Неодноразово замовляли у «Батьків Сад» саджанці і ягоду, все на найвищому рівні. Приємно, коли люди люблять те, чим займаються!

Administrator
21 ноября 2018 в 10:51

Я давній клієнт. У мене росте ваша смородина і сакура, а смородина вже цього року дала врожай. Дякую за гарні садженці.

Светлана
11 ноября 2018 в 4:45

Вжe кілька років поспіль купую саджанці у Батьків сад (плодово—ягідні, квіти, навіть бузок), в цьому році вжe збираю врожай полуниці, смородини, малини, ожини, агрусу, жимолості та ін. Усі саджанці дужe якісні! Дякую вам за вашу роботу. Всім раджу Батьків сад.

Анна
02 ноября 2018 в 8:19

Два роки тому паралельно садила клубніку Батькосадівську і базарну. Різниця при посадці: базарна зеленіла на грядці так, що грунт ледь проглядував, а Батькосадівська виглядала значно скромніше. А тепер- базарна все ще зеленіє (ягода мілка і на розетці мала кількість), а Ваша - червоніє КРУПНОЮ ягодою 8-10 (почергово) штук на одній рослинці.
Задоволені також і смородиною, і малиною, і кліматісами!

Светлана
27 октября 2018 в 16:41

Спасибо огромное за великолепную ягодку. Уже второй год благодаря Вам наша семья с июня по почти ноябрь кушает свежую сладкую малину, ароматную красную и черную смородинку. Морозим ягоду, варим прекраснейшее варенье. У Вас удобная доставка и приятные цены. Спасибо Вам за Ваш труд️️️.

Добавить отзыв