UAOTZYV.COM

Автосервіс Motor Group

Адрес Хмельницький, Старокостянтинівське шосе перехрестя з, Лісогринівецька вулиця
Телефон +380 (67) 000-02-77
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-13:00
Сайт www.instagram.com/motor_group_khm
Рубрики Автомастерская, Ремонт кондиционеров, Автомеханическая мастерская, Ремонт автомобильных радиаторов, Ремонт дизельных двигателей
Оценка 4.5 15 отзывов
Новий автосервіс для тих, хто цінує час та якість.
Поточний ремонт авто, комп'ютерна діагностика, 3D розвал-сходження, ремонт вузлів та агрегатів, планнове ТО, лише якісні запчастини та витратні матеріали, використання тільки нового сучасного обладнання.
Похожие компании в категории
Бронювання, тонування. STEK Khmelnitskiy — Хмельницький, вулиця Прибузька, 11/1
Автоскло, ПП — Хмельницький, Тиха вулиця, 70
Автоцентр Говерла Vianor-Центр — Хмельницький, просп. Миру, 41/4
Автодок — Хмельницький, вулиця Пасічна, 1

Автосервіс Motor Group отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
21 мая 2024 в 3:36

Гарний і якісний сервіс, відповідальні майстри, зручна зона очікування з wifi для клієнтів.

Сергій
25 апреля 2024 в 18:44

Недавно ремонтував KIA SORENTO 2.5 cdi, а саме проводилась заміна ланцюгів ГРМ (а їх там три шт.) робота досить складна і тяжка, роботу зробили швидко, та якісно, охайно та за нормальну ціну.
Дякую Олександру та майстру за професійну роботу.

Анатолій
16 января 2024 в 6:45

Приїздив ремонтувати ходову, все зробили. Поміняли теплообмінник і почистили датчики на розпредвал, на наступний день машина стала погано заводитись, на холостому ході стали плавати обороти, авто троїть на холодну. Масло на моторі на тих деталях де робили не витерли все грязне! Так само було і з попереднім авто, зробили а на наступний день знову повернувся не якісно! На цей раз не знаю чи є сенс повертатись. Приїхав на справному авто, виїхав на не справному, не раджу!
Щодо мого обурення:
Вчора 01.22 я звернувся на інший сервіс з проблемою що троїть автомобіль, повідомивши що перед цим було втручання в фазорегулятори, під час зняття їх в моїй присутності було виявлено багато герметика в середині двох датчиків, це і зпророкувало виведення їх з ладу, сам герметик ще був свіжий, далі мені було повідомлено що велика кількість його ще потрапила в середину двигуна, так як датчики були дуже сильно ним забиті, тому в майбутньому можливо прийдеться знімати головку двигуна і вичищати його звідти, це вже дороговартісний процес, і це все через Вашу некомпетентність людини яка займалась заміною регуляторів.
По ходовій: цього ж дня забравши авто з ремонту фазорегуляторів у вечір, рухаючись до дому в районі овочевого ринку я звернув увагу на характерний хруст підвіски з правої сторони, на даний час я не маю можливості звернутись на сервіс для діагностики так як маю загружений робочий день, і авто мені потрібно для роботи, але можу сказати що цей хрускіт в ходовій з'явився після Вашого ремонту. До цього таких звуків з під авто я не чув.
По грязному моторі: мені не було запропонованого взагалі витерання мастила яке натекло, хоча я вважаю що це має бути обовязковим, клієнт має сам вирішувати чи потрібно. На даний час під час руху мастило вигорає і в салон іде сильний їдючий дим який заважає керуванню автомобілем через те що потрапляє в очі!

Александр
12 января 2024 в 0:12

Хороша авто майстерня завжди здаю туди на ремонт працівники високого рівня и приємний люди.

Андрей
08 января 2024 в 22:59

Дуже гарний сервіс. Ремонтую тут вже не перше своє авто. Завжди йдуть на зустріч, роботу роблять якісно і вчасно

Алекс
06 января 2024 в 12:10

Гарний сервіс та приємний персонал. Декілька разів вже тут був і жодного разу не пошкодував) До діагностики проблеми підходять відповідально (тобто не тільки підключити до комп'ютера і потім розвести руками) та ремонт здійснюється оптимально для гаманця) Було б ще чудово, якби був термінал для оплати карткою)

Саша
08 августа 2023 в 0:23

Краще СТО в місті, звертався багато разів, все якісно роблять, чітко і доступно пояснюють проблему, а головне все чесно! Раджу усім

Вася
24 июня 2023 в 3:34

Чудовий сервіс, усі завжди привітні, серйозно ставляться до своєї роботи та входять в положення, навіть якщо це потребує роботи в позаробочий час.
Дякую!

Вадім
23 июня 2023 в 11:49

Дуже крутий сервіс, хлопці професіонали своєї справи, роблять все швидко та якісно. Рекомендую

Александр
19 июня 2023 в 20:49

Швидко і з увагою! Приємно здивувала вартість робіт. Єдине шкода, що не можна зі своїми запчастинами. Як тільки зміните політику щодо цього - дайте знати)

Тая
13 мая 2023 в 3:33

Була на даному СТО вперше. Приємно вражена роботою команди - конкретика, швидкість та якість - це про мотор груп. Ціни адекватні, ніхто не нав’язує лишніх витрат, все дуже пунктуально і з підходом до клієнта. З радістю буду вас рекомендувати своїм друзям.

Василь
20 марта 2022 в 3:09

Дуже приємний "прийомщик" Олександр, супер оперативно все діагностували та зремонтували.

Карина
15 марта 2022 в 5:59

Отвратительный сервис, сидела от указанного времени ещё 30 минут пока принимали других, что приехали позже. 2 дня каталась потому что в один день одна ошибка, другой день другая. Диагностика 0, вообще проблема была не в этом! Не успела доехать домой, светились все чеки! У знакомого оторвали провода, не признались!

Не рекомендую!

Все проблемы устранила на другом сервисе! Где наглядно показали в чем проблема!

Ещё непонятная девочка на рецепшене, которая кроме того что сидит в телефоне, вообще не понятно зачем там находиться!

Не рекомендую!

Sneider
24 декабря 2021 в 16:11

Висловлюю подяку автосервісу в Хмельницькому Motorgroup. Компанія нещодавно відкрилася, ціни доволі приємні. Тому пройти перед зимою обслуговування вирішив саме тут. Зробили заміну мастила з промивкою двигуна, заміну антифризу та фільтрів - масляного, салонного та повітряного. Також зауважили, що гальмівна рідина на межі мінімального рівня. Запропонували долити та прокачати гальма. Приємно, що спочатку погодили, а потім робили. На інших сервісах були неприємні прецеденти. Сервісом задоволений, все доволі швидко, майстер-прийомник приємний, уважний. Бажаю вам багато клієнтів! Буду заїжджати ще.

Юрий
30 ноября 2021 в 8:12

Очень уютный и чистый автосервис, приветливый персонал, хорошее оборудование. Буду всем рекомендовать

Добавить отзыв