UAOTZYV.COM

Аторіс / Сауна Аторис

Адрес Хмельницький, вулиця Петра Болбочана, 1/3
Телефон +380 (98) 005-77-78
Часы работы 00:00-24:00
Сайт khmelnitskiy.info/atoris
Рубрики Сауна
Оценка 3.1 12 отзывов
Ближайшие филиалы компании
З Легким Паром, Сауна — Хмельницький, вулиця Купріна, 64
Похожие компании в категории
Пивденна брама — Хмельницький, вулиця Житецького, 1/1
Ріца — Хмельницький, вулиця Космічна, 1
Шотландия / Шотландія, ресторан — Хмельницький, вулиця Західна Окружна, 50
Готель-Ресторан-Сауна СПОКУСА — Хмельницький, Білогородська вулиця, 13

Аторіс / Сауна Аторис отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
irenkaFish
08 марта 2022 в 22:55

Файне місце, непогано відпочили з сім'єю думаю можна і компанією добре провести час. Сауна розрахована на 6 чол макс кожна наступна +100грн

Саша
11 января 2022 в 6:58

Чудова сауна. Вічливий персонал. Гарно зустріли, розповіли про правила перебування. Також при бронюванні гарно все розповіли. Тепленько і дуже чисто! Ми чудово провели час. Обов'язково завітаємо до Вас ще.

Наташа
13 декабря 2021 в 5:42

На данный момент цена 450 грн (до 6 человек) больше человек +50 грн (1 чел) в выходной день с 11 до 23. Босейн большой с подогревом, в нем есть массажёры. Сауна хорошая, душ. Но есть минус фен 1 шт, нужно выносить мусор, за посуду нужно договариваться. Поэтому ставлю 4 звезды Добавляю новую новость: Сауна подорожала с ноября. Сейчас час 500 грн и дополнительно если больше 6 человек за каждого уже не 50 грн, а 100 грн за человека.

Сергей
25 ноября 2020 в 13:54

Всегда чисто и ухожено, бассейн чистый без лишних запахов. Отдыхали несколько раз и планируем ещё. Сервис хороший, всегда приветливые сотрудники. В баньке места хватает для 6-10 человек, можно и больше, но будет уже тесновато. В общем - рекомендую.

Юлия
02 апреля 2020 в 22:27

ОСТАННІЙ РАЗ МИ ЗАМОВЛЯЛИ ЦЮ САУНУ! Замовили сауну, нам спочатку сказали, що не знають, бо можуть бути постійні клієнти, але таки записали нас, прийшли святкувати день народження з подругами, там відпочивали інші люди і нас вигнали, сказавши, що дзвонили нам і попередили, я була в шоці, кажу покажіть дзвінок або ж блокнот, в блокноті ні нашого номеру викресленого ні ім’я не було навіть записано, брехали на ходу. Уявіть день народження у молодої мамочки, яка вирішила хоч раз в рік кудись вийти, та попросила щоб посиділи з дитиною. Дуже не серйозно, не розраховуйте на них.

Юра
14 марта 2020 в 4:46

Вкрай непривітний персонал. Довго розповідати, але адмін так поводиться, ніби чужі люди прийшли до неї додому і зайняли ії особисту ванну. А замість того, щоб сваритись з відвідувачами, могла б взяти ганчірку і протерти полички в кімнаті для переодягання, там пилюки на палець, але клієнти регулярно збирають той пил своїми речами. Туалет-наче на вокзалі. В кімнаті відпочинку відносно прохолодно. З плюсів-гарний, великий басейн, з теплою водою. В хамамі справді дуже класно, але труба, з якої йде гаряче повітря, знаходиться під ногами, тому є ймовірність отримати опік. В загальному, якби не хамство адміністратора, я б однозначно хотів повернутись в Аторіс і рекомендував би цю сауну друзям.

Ольга
21 января 2020 в 17:18

Були перший і останній раз тут. Нас нормально не зустріли- нахамили, а провели ще гірше. Ми мали мати з собою пакети, щоб винести свої коробки з під піци. В туалеті навіть не було туалетного паперу. За собою прибрали, склали коло сміттєвого відра, але ж ні, ми мали забрати з собою. Окрім басейна не має ніякого позитиву. Фен тільки один, але навіть дзеркала не має, щоб коло нього посушити волосся можна було. Капець а не сауна. Посуду не було ніякого ВЗАГАЛІ.

Олександр
25 декабря 2019 в 20:26

Відвідували 3 міс. Тому.
1. Парна - в гарному стані, але трохи затісна, 7 чол. Одночасно нормально не поміщалося і 1 парився стоячи:)
2. Басейн просторий, вода доволі прохолодна, чиста.
3. Кімната відпочинку гарна, але не вистачало посуду на всіх.
4. Персонал - не привітний.
Занизив оцінку лише через персонал.

Руслан
16 декабря 2019 в 23:27

Помещение сауны хорошее. Очень негативное отношение персонала к гостям. Нет желания организовать сервис для посетителей, вы платите и ещё должны понравится персоналу, они решают кто достоин заплатить им зарплату.

Sergiy
13 декабря 2019 в 21:27

Подумайте 10 разів перед тим як замовити цю сауну!
бронював сауну за місяць святкувати день народження, приїхали в часно, а нас чекав сюрприз на наш час вже були іші люди!
на прохання пояснити в чьому річ повідомили що ми до вас звонили і ви відмовились. Хоча нічого подібного небуло!
пояснення проходили в істеричному тоні

Марчук
30 октября 2019 в 9:18

В начале все было отлично, после 30 минут отдыха ошпарил ногу в влажной саунеф, подошёл к администратору что бы сказать об этом и в ответ услышал "Ты тут никто, и жаловаться иди друзьям своим". Друзья, я человек который в жизни не писал ни одного отзыва о заведениях, но это просто перебор, все кто сталкивался с подобной проблемой, напишите пожалуйста отзыв об этом заведении, я хочу что бы такие люди были наказаны.

Надя
25 октября 2018 в 15:16

Приятная администратор, широкий спектр услуг, хорошая сауна, большой бассейн, квалифицированный персонал

Добавить отзыв