UAOTZYV.COM

АТК Дача отзывы

Адрес Хмельницький, М12
Телефон +380 (63) 126-77-24
Рубрики Общественный плавательный бассейн, Магазин рыболовных снастей, Отель, Автомобильная стоянка, Площадка для стоянки и отдыха
Оценка 3.5 37 отзывов
Похожие компании в категории
Ксения — Кам'янець-Подільський, Жванецьке шосе, 3
Клеопатра — Кам'янець-Подільський, вулиця Татарська, 19
7 океан — Хмельницький, вулиця Тернопільська, 7
Врублевцы, Отель Ксенья на берегу Днестра. / Ксения — Врублівці, провулок Джерельний, 4а

Отель АТК Дача отзывы

37
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Артем
14 августа 2023 в 12:10

Це жах! Обсуговування нуль, кухня на 2/5, але якщо вам повезе й ви замовите та дочекаєтесь. Замовляли сніданок за день до (ввечері), було написано що сніданки з 9-11. Й що? Вірно, була вже 10.30 дня, а нам навіть чаю не могли зробити, бо бармену немає. Якщо їхати у готель, то брати їжу з собою, але в номері немає холодильнику. Тому, дуже добре подумайте перш ніж їхати сюди.
Дуже багато чого не описав, будь ласка їдьте далі кудись, бо організації тут нуль, ніхто не хоче працювати.

Любовь
07 августа 2023 в 18:30

Комплекс швидше для відпочинку біля басейну, ніж для урочистих подій і великих компаній. Є невеликий ресторан і велика тераса. Басейн відкритий, вода чиста і тепла, облаштовані роздягальні. Замовляли банкетне меню на велику компанію, більшість страв приготовано добре, доведені до смаку. Є проблеми з обслуговуванням. В цілому місце для відпочинку сім'єю привабливе.

Юля Шиманська
06 августа 2023 в 17:45

Все зайнято у Хмельницькому?
АТК ДАЧА як варіант коли все зайнято
НЕ смачна їжа
Парасольки диряві, та НЕ вистачає для всієї кількості людей
Лежаки та столики у плісняві
Басейн брудний

Посидіть краще дома

Наталья
06 августа 2023 в 9:08

Почували себе кинутими та голодними. Ніхто нічого не знає. Обслуговування росхлябане, здається, що люди працювати не хочуть.
Ми приїхали о першій годині, замовили їжу, і принесли нам її о 6) бо там щось на стопі, чогось не має та і взагалі, тут банкет, не заважайте. Короче, доставку замовити не зможете, бо за межами Хмельницького, а тут поїсте коли кухня вирішить.
Сніданок - те саме, обіцяли о 10: 00 (хоча кухня з 9: 00 і сніданок замовляти треба з вечора), зараз пишу відгук і ще не поїли. Бар не працює, хоча теж з 9: 00, тому чай та каву зранку, тільки, якщо з собою. Беріть.
Як для відпочиваючих у готелі - нам НЕ СПОДОБАЛОСЬ. 2 зірки - за теріторію тільки, і то, її теж треба доглядати, якщо що.
Сніданок не дочекались.

Саша
21 июля 2023 в 23:08

Ціни не відповідають реальності, кухня не сподобалась! Готель також, дуже тісний номер, жарко (кондиціонер лежав на полиці, ніхто не пояснив як ним користуватися) в номері немає ні чайника, ні склянок для води, ні фена. Ціна номера 2000 грн за добу. Мангал теж окремо потрібно платити, це взагалі жах, можна і вже включити в цю ціну, якщо ви берете 2к за добу. Але в цілому місце знаходження дуже сподобалося, немає кілометрової огорожі, ввечері на територію навіть зайчик завітав, чисто і свіжо) музика з басейну трохи заважала, але під вечір її вимкнули і можна було спокійно посидіти. Знизьте трошки свої ціни, або просто відповідайте їм. Дякую)

Катя
20 июля 2023 в 7:49

В загальному не погано.
Басейн чистий та великий.
Територія теж велика та прибрана.
Але…
Ми зробили замовлення, і очікували його 3 години.

Стараємось зрозумінням відноситись до працюючого персоналу, але три години = дві картоплі фрі…. І що саме цікаве одну нам принесли тепловату, а іншу просто холодну.

Ну це вже не серйозно.

Саме ЦЕ спортило все загальне враження про відпочинок.
(Хочу зауважити, персоналу, як на мене достатньо).

Алекс
15 ноября 2021 в 15:15

Невеличкий басейн з купою людей, роздягальні нормальні, душ на вулиці сумний. В цілому непогано, ціни вище середнього, порції маленькі. Wifi слабкий

Анна
12 октября 2021 в 0:22

Великий, чистий блакитний басейн, ввічливі працівники, зелені декоративні насадження, чистий газон під ногами. Для літнього відпочинку в спеку - прекрасно підійде!

Shmigel
09 сентября 2021 в 19:09

Хороше місце для відпочинку, ціни відносно не дорогі, басейн до 21: 00, середні ціни 150 за півдоби з особи, та 250 за повний день. Є стіл замовлень та бар. Єдиний нюанс, добиратись далеко, але якщо є машина, то все гуд

Анна
08 сентября 2021 в 20:16

Вообще на 5 звезд, но ребят. 1 туалет! Один! На всех отдыхающих. Надеюсь это не отображается на бассейне. А вот обстановка супер и персонал здоровский, администраторы- девченки бармены из папапаба, обожаю их)

Александр
15 августа 2021 в 9:30

Большой минус что людей пускают до последнего, сколько влезет все заходите!
В бассейне люди на расстоянии метра друг от друга, можно только стоять в воде) да и бассейн маловат
В других бассейнах города если мест нет, лежаки все заняты больше людей не пускают.
Фото сделано в прошлом году, было ещё нормально
Может не так жарко, поэтому людей меньше
По кухне жалоб нет, единственное надо официантов ловить за руку самим, ждать пока подойдут можно бесконечно

Руслан
23 июля 2021 в 22:27

Загалом комплекс не є поганим, проте в басейні зовсім не поплаваєш через величезну кількість малих дітей. А також дуже багато дорослих та дітей стрибають з бортів у басейн, хоча це заборонено згідно правил відпочинку тай глибина тут не є великого для цього, приблизно 1,5м. Цього ніхто не регулює. Хотілось би також більший паркінг та заїзд без пилюки і польової дороги. А ще дуже розчарувало що немає змоги оплатити та забронювати собі лежаки. Отож є над чим працювати щоб стати кращими. Успіхів!

НАТАЛИ
22 июля 2021 в 22:08

Очень крутое место! Была там первый раз.
Чисто, прилично, вежливый персонал. Хорошее меню.
Бассейн большой.
Мы классно провели время и обязательно приедем ещё.
Спасибо!

Аліна
04 июня 2021 в 12:43

Класне місце для відпочинку з дітками, приємна адміністратор Таня, весь персонал - і дівчатка і хлопці стараються угодити відпочиваючим. Приїдемо ще обов’язково)

Алина
31 мая 2021 в 20:28

Большой чистый бассейн с несколькими входами. Удобные лежаки с матрасами.
Водичка очень чистая хорошо фильтруемая. При t +24С воздуха в бассейне можно купаться даже детям. Проверенно на своей семье.
Сервис нормальный. На территории чисто. Хотелось бы раздельный туалет на м и ж и детскую зону. В целом очень достойно. Приятный персонал.
Можно порыбачить и просто хорошо провести время.

Tanichka
25 октября 2019 в 16:42

Територія чудова, є багато місця, м'ягенька травичка, багато лежаків.

Але замовляли з меню картоплю і шашлик, було не смачно (картопля фрі ніби жарена на дуже старій олії і пересушена, а шашлик твердезний)

Рома
16 октября 2019 в 23:32

Не знаю щодо готелю, но шашлик тут пречудовий) Дуже смачно. А ще це мальовничий куточок, також тихо та затишно.

Свитлана
13 октября 2019 в 12:35

Чистота не на висоті, вода в басейні ну дуже хлорована, персонал не привітний, їжа прісна, єдиний плюс для дитини 4-роки, вхід безкоштовний. Були там перший і останній раз!

Надія
06 октября 2019 в 20:02

Басейн гарний але відсутність можливості придбати маленькій дитині круг чи жилет унеможливлює спокійний відпочинок.

Владимир
05 октября 2019 в 12:22

Всё отлично, даже немного сонные официанты, это не проблема. Красивая территория, чистый бассейн

Добавить отзыв