UAOTZYV.COM

Астарта отзывы

Адрес Кам'янець-Подільський, Хмельницьке шосе, 36
Телефон +380 (68) 155-99-55
Часы работы 09:00-22:00
Рубрики Ресторан
Оценка 3.3 22 отзыва
Похожие компании в категории
Тарас Бульба — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 6
Reikartz Каменец-Подольский / Optima Collection Кам'янець-Подільський — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 2
Ника — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 4
Blomanje / Бломанже — Кам'янець-Подільський, вул. Симона Петлюри, 4а

Ресторан Астарта отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерія
28 ноября 2023 в 3:39

Жах, забронювали два номери!

В 14: 00 обіцяли заселити чекали заселення, але нам зателефонували і сказали, що заселити нас не можуть по якихось обставинах, тож то в місті ми залишились без проживання і прийшлось витрачати час на пошук іншого варіанта!

Саша
13 октября 2023 в 1:02

Жахливий хостел. В кімнатах дуже холодно, в ванній грибок і пліснява, подушки були в розводах і плямах. Вайфай хоч і присутній, але сигнал занадто слабкий для підключення. В одній будівлі з кімнатами знаходиться бенкетна зала, в якій дуже гучно лунає музика. В нашу ніч там святкували весілля і музика гуділа так що підлога вібрувала. На прохання вимкнути або прикрути музику персонал сказав, що дозволено шуміти до 23, проте музику вимкнули в 23: 30. Якщо ви шукаєте місце, де можна відпочити після тяжкої дороги, це точно не цей варіант.

Оленька
01 июля 2023 в 20:45

Чисто в кімнаті, свіжий ремонт, нові меблі. Випрані та випрасовані рушники та постільна білизна. Є фен, дуже гарно сушить волосся. Вода гаряча постійно, сантехніка в ідеальному стані. В номері комфортно. В наявності була маленька бутилочка води, гель-шампунь, мило. Привітний персонал.
Дякуємо

Анастасія
20 октября 2021 в 20:10

Готель впринципі нормальний. Є деякі мінуси, але це не критично. А вот обслуговування це щось з чимось. У кафе зранку до тебе не підійдуть навіть взяти замовлення тому, що до столиків підходять з певної години. Хоча коли ми прийшли і сіли то дівчинка сказала що зараз до нас підійте. Через декілька хвилин прийшла жіночка яка там також працює і почала голосно висказуватись про те що не прийме замовлення за столиком і якщо хочете то підходьте можу прийняти за барною. Про те що страви з меню можуть бути лише після 11 години нас ніхто не попереджав. Потім сказали, що можуть бути лише сніданки, але які також догадуйся бо у меню не прописані. Під час того як сиділи від жіночки яка там працює чули крики та мати у сторону кухні. Музика це жах. Включили реп а саме АК-47. Думаю такі пісні аж ніяк не для кафе. Одне що точно сподобалось то це кухня. У них дійсно дуже смачно.

Алекс
26 августа 2021 в 12:11

Всё как будто хорошо но есть большой минус за те деньги сколько стоят номер у всех других отелях есть уже кондиционер а здесь нету! Летом спать очень тяжело и практически нереально окна выходят на дорогу, открываешь окно Очень большой шум с дороги не можешь уснуть, закрыли окно то можно умереть от жары и духоты.
И потому ночь была очень тяжёлая не выспались иза очень большой жары и духоты!

Андрей
02 июля 2021 в 9:15

Норм место чтоб лечь и спать.
Даже дают чайник.
Но на горячую воду не рассчитывайте. Не было ни утром ни вечером. Сколько не путешествую горячей воды не было только в палатках.

Также на парковке не оказалось свободных мест и пришлось парковаться на территории автобазы где-то там.
Рессепшна тоже нет.

Анна
15 марта 2021 в 18:25

Хороший готель, зупинялись на одну ніч з друзями. Уважний персонал, ми забули речі і нам одразу зателефонували з готелю

Марія
05 февраля 2021 в 3:01

Проживали в готелі. Номер не великий, проте чистий. З мінусів відсутність шумоізоляція між номерами.

Алексей
16 ноября 2020 в 2:49

1. Не старый город, но в общем недалеко, после мегаполисов.
2. Рестик/ кафе не накормит.
3. Более не менее чисто, при заселении было видно, что убрано, но не все натерто до блеска. Утюг и гладильную доску организовали быстро.
4. Не было кондея, но осенью это было не критично. Уже не жарко, а обогреваться было не надо.
5. Горячая вода скорее тёплая, чем горячая.
6. Парковка внутренняя, бесплатно и под видео.
Итог: если из расчёта, что там только ночевать на день-два, то нормально.

Oleksii
11 мая 2020 в 20:05

Ресторан работает до 23 часов, приходишь в 21.50 а кухня уже не работает и ничего нет. Какой тогда смысл писать что ресторан работает до 23 часов? Это до 23 могут досидеть последние клиенты, доесть и допить, а новым приходить уже смысла нет.

Оксана
12 марта 2020 в 18:47

Отвратительно! За 6 дней номер так и не убирали не разу! Администратора нет, горничной нет! Покушать тоже нельзя! Там банкет в ресторане и вас не покормят! Шумоизоляции тоже нет! Не рекомендую!

Виктория
28 декабря 2018 в 5:45

Дуже гарно відпочила, дуже смачна кухня, приємний персонал, гарне обслуговування,! Дуже дякую,! Бажаю вам процвітання!

Іван
23 декабря 2018 в 14:33

Дуже сподобалося в готелі Астарта, доволі не поганий номер за 450грн двох місний. Приїхав переночувати одну ніч в номері тепло. Душ в чистий але дверцята злетіли коли я їх закривав (я їх сам встановив назад). Кровать трішки не зручна бо поділена на дві частини. Два різних матраса на одній краваті мені стали в диковинку. В номері було чисто. Шуму ізоляція нормальна бо музику яка грає в ресторані ми не чули. Але коли хтось Ми вся в других номерах Мені здавалося що ми прямо в душі. Телевізор на вигляд нормальний але не включали його такщо навіть не знаю чи робочий. Адміністратор ви саме більше запам'ятався в даному закладі, я розумію, що в вас не було на нас часу ви щей займається рестораном еле будьте добрішою, я хочу вернуться на якесь весілля своїх друзів до вас переночувати, але згадуючи які ви були не раді нам ми не повернемося. Якщо хтось приїде до вас і ви будете в гарному настрої це дуже хороший відпочинок в готелі Астарта. Нажаль хотіли взяти сніданок але коли нам почав відповідати адміністратор-офіціант ми не захотіли там залишатися.

Дима
16 декабря 2018 в 18:55

Очень красивый банкетный зал. Вкусная кухня, немного жирная. 2 зала, уютный дворик для танцев и конкурсов. Рекомендую для мероприятий.

Максим
05 декабря 2018 в 19:14

Хороший ресторан, гарний ремонт і дизайн, смачна кухня, великий вибір страв, можна гарно провести час.

Алина
25 ноября 2018 в 13:56

Ресторан "Астарта" чудовий що по інтер'єру, що в обслуговуванні. Дуже смачна кухня. Зайшовши на територію, потрапляєш у чудово продуманий інтер'єр та затишну атмосферу даного закладу. Не дивлячись на те, що поруч проходить дорога де постійно здійснюється інтенсивний рух, на території закладу не чути гулу авто, що дуже радує душу)

Михаил
15 ноября 2018 в 13:20

Непоганий ресторан зі своїм двориком в середині. Поруч кафе де можна швидко та відносно недорого пообідати.

Андрій
29 октября 2018 в 22:09

Единственный плюс - чистый и уютный номер. Звукоизоляция отсутствует. Меню кухни советское. Весь обслуживающий персонал - одна девушка.

Коля
29 октября 2018 в 7:21

Дуже гарно та затишно, смачна кухня великі поції, достатня кількість місць для парковки, після банкету приємно вражений.
Бажаю успіху!

Руслан
29 октября 2018 в 0:45

Отличный Отель! Номера большие и светлые, персонал приветливый!
В низу отеля расположен ресторан, еда вкусная и не дорогая!
Четыре звёзды только из за того что в воскресенье в ресторане не поесть, не работает. Замки дверные стоит починить, так как некоторые двери плохо закрывались, а на некоторых ручки еле держались!
В общем отель отличный, особенно хорошо что заселиться можно поздно ночью!

Добавить отзыв