UAOTZYV.COM

️Aries Zlata️Таверна Реберня Ресторан Приготування їжі на Замовлення Доставка Кейтерінг Фуршети Виїзна Кухня Кенді Бар

Адрес Кам'янець-Подільський, вулиця Зарванська, 15
Телефон +380 (98) 073-88-08
Часы работы
вторник10:00-23:00
среда10:00-23:00
четверг10:00-23:00
пятница10:00-23:00
суббота10:00-23:00
воскресенье10:00-23:00
Рубрики Кейтеринг
Оценка 4.3 12 отзывов
Похожие компании в категории
Эклер Кафе-Бутік, весільна - кондитерська — Хмельницький, вулиця Соборна, 43
ТРК ОСВ — Кам'янець-Подільський, с. Нагоряни

️Aries Zlata️Таверна Реберня Ресторан Приготування їжі на Замовлення Доставка Кейтерінг Фуршети Виїзна Кухня Кенді Бар отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марія
24 января 2023 в 0:37

Бажаю кожному українцю Перемоги, а пану Віктору Лиськову і його чарівній і дуже мудрій дружині дуже швидко знову відкритись бажано в старому місті. Шкода, що війна усе зруйнувала. Ми чекаємо на смачні страви з нетерпінням. А емоції, які ви нам подарували досі гріють наші серця. Дякуємо тисячу раз.

Марія
24 января 2023 в 0:31

Неймовірний заклад. Неймовірно привітні власники. Отримали величезне здивування коли сам Шеф Віктор Лиськов виніс наше замовлення, у фірмовому фартусі із топором давши нам море емоцій. Це дійсно феєрія емоцій та смаку ребер Олівер та Бонапарт, а м'ясна таріль власного приготування це шедеврально смачно. Доречі, ребра настільки смачні і м'які, що явно топор у руках самого Шефа то лише приемний емоційний бонус. Особливо хочемо подякувати за десерти, які самостійно готує власниця ресторану а за сумісництвом і власниця кондитерської студії Солодкий Цілунок. Одним словом. Ребра, салати, картопелька, млинці, рибка на мангалі, духмяний хліб і наливки, шалено смачні десерти. Тисячу раз уклін і тисячу раз Вдяка. Кращий Заклад у Кам'янці. Якщо ви будете у Кам'янці, то Вам у Aries Zlata.

Сергей
18 января 2022 в 20:01

Стогодні заходили в цей заклад, нам сказали, що не зможуть нас обслужити, бо ковід- сертифікат у нас не зелений або помаранчевий (у нас були сертифікати з мокрою печаткою), тоді ми запитали, чи підходить сертифікат в дії, нам сказали, що дія для них не діє. Обслуговувати відмовилися, ми пішли в інший заклад.

Андрей
16 января 2022 в 13:06

Хотілось би відмітити заклад "Aries Zlata", де шеф-кухарем є Віктор Броніславович. І ось тут не передати ніякими словами гостинність і прийом). Ми зібрали всю увагу від Віктора Лиськова та пані Людмили. Бажаю вам якомога скоріше перебратися у старе місто, бо то буде ще мега крутіше. І бажаю кожному відвідати заклад, бо все на найвищому рівні: прийом, кухня, наливки, душевність. Люди знають що роблять і люблять свою справу)

Татьяна
07 декабря 2021 в 23:44

Это невероятно вкусно. Рёбра Бонапарт тают во рту. Вишнёво коньячная глазурь делает с рецепторами взрыв эмоций. Сырные шарики со сливочно чесночным соусом настолько нежные, что не замечаешь как они исчезают. Очень уютная атмосфера. Каждый уголок Таверны, самостоятельная фотозона. Ну а Шеф Виктор Лыськов настолько обонятельный и внимательный к гостям, что есть желание вернуться сюда снова и не раз. Рекомендую Каждому. Лучшее заведение в Городе. Спасибо

Ольга
07 ноября 2021 в 14:40

Раджу усім. Неймовірний заклад, кожен куточок облюблений і є самостійною фото зоною. Гостині господарі. Надзвичайно смачні ребра, стейки тають у роті. А страви на банкет це вища ресторана кухня. Вдячні 10000раз.

користувач
04 ноября 2021 в 13:17

Шикарное место с шикарной кухней! Сказать, что там вкусно - это не сказать ничего! Блюда приготовленные с любовью, с душой, все всегда свежее, вкусное, необычное, очень оригинальная подача. Рекомендую всем. Очень понравились ребра, понравились круассаны собственной выпечки с красной рыбой, салаты потрясающие, а итальянский хлеб, который хозяева пекут сами, никого не оставит равнодушным. Мясная нарезка просто поражает своим разнообразием (все колбасы, рулеты, мясо и т. Д. Хозяин делает сам, что очень радует и удивляет). Отдельно хочется отметить дессерты. Очень вкусно! Хозяева душу вкладывают в свое дело и реально работают для людей! Гостеприимство хозяев, индивидуальный подход к каждому клиенту, атмосфера, музыка ну и конечно же сама еда заставляют возвращаться вас сюда снова и снова! В наше время такой подход к своей работе - это огромная редкость! Поэтому рекомендую, рекомендую и еще раз рекомендую! А хозяевам низкий поклон и огромная благодарность за отношение, за работу, за умение создать прекрасное настроение и за способность удивлять и баловать даже самых избалованых клиентов!

користувач
03 ноября 2021 в 12:38

Це надзвичайне місце для "просто відпочити і смачно поїсти" Отримала естетичну та смакову насолоду.
Дякую і усім рекомендую. Ковбаски гриль, сирний лаваш Філо а маринади і соління.
За десерт як комплімент від Шефа окрема вдячність. Шеф Віктор Лиськов Ви, Неймовірні

Андрій
24 октября 2021 в 0:03

Привітний персонал!
Смачна кухня!
Неперевершені м'ясні страви!
Працюють МИТЦІ, а не просто повара!

Вікторія
21 октября 2021 в 15:24

Надзвичайно смачне місце!
Просто смачнючі страви! Звичайні наче салати, але якось приготовані чи заправлені що це нямушка.
100% рекомендую хто буде в Камянець Подільському! У них є доставка.
І сказали що роблять кейтерінг.
5 зірок однозначно.

Саша
21 октября 2021 в 11:22

Сьогодні був звиклий день. Я як завжди кудись бігла, і прибігла до Вас на каву)
Хочу подякувати Пані Людмилі та шефу Пану Віктору!
Люди ви неймовірні і справжні!
Ви даруєте скільки доброти, тепла і спокою, з вами так комфортно просто поруч знаходитись
Це той рідкісний випадок коли люди займаються своєю справою,
вкладаючи туди всю любов,
енергію та бажання дарувати людям той блиск в очах, який я побачила у Віктора коли він розповідав про кухню.

Кожному клієнту бажаю, що разу залишати щось на потім!
Щоб повертатися знову і насолоджуватися атмосферою і неймовірними стравами!
Дякую Вам

Парль
05 октября 2021 в 13:57

Взагалі не сподобалося. Ребра дуже жирні, замовлення переплутали. Нічого особливого в кафе немає. Але найбільш, що засмутило, коли зробили зауваження щодо ребер, нас одразу відправили в інші заклади і сказали що ми перші, хто робить зауваження ВЕЛИКОМУ ШЕФ-ПОВАРУ. Не те, що б ми були великими рестораторами, але сказали правду і те, тільки після того, як нас запитали. І, взагалі то, "у львівські реберні ребра взагалі сухі, не такі як у нас".

Добавить отзыв