UAOTZYV.COM

Амур отзывы

Адрес Хмельницький, просп. Миру, 69
Телефон +380 (98) 003-37-69
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-20:00
воскресенье10:00-17:00
Рубрики Салон красоты, Маникюр и педикюр
Оценка 2.2 20 отзывов
Похожие компании в категории
Парк — Хмельницький, просп. Миру, 103/3
Nail Studio Mirina / OneLove beauty bar — Хмельницький, вулиця Завадського, 5
Флоренция — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 57
ПЕРСОНА САЛОН КРАСИ — Хмельницький, вулиця Подільська, 93, Офіс-центр, Торговий дімНа Подільській

Салон красоты Амур на Миру отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ярослав
11 июля 2023 в 19:12

Нахабне ставлення до клієнтів і максимальна неповага зі сторони адміністрара закладу.
Прийшовши за пів години до закриття (16: 26) мені відмовили в стрижчі під машинку, сказавши що ми працюємо до 17: 00. Хоча як мінімум один майстер був вільний.
Таке відбулось зі мною вже кілька разів саме в цій перукарні.
А адміністратор, якщо можна її так назвати завжди сидить з таким виразом обличчя ніби ти тут ніхто і завжди хамить при розмові і розрахунку.
Колись був постійним клієнтом, а зараз НІКОМУ НЕ РАДЖУ ЦЕЙ ЗАКЛАД!

Лера
28 мая 2023 в 11:33

Була в жіночому залі в майстра Світлани. Це жах.
Потрібно було просто під насадку №1 та 0 збрити віски та потилицю. Остальне волосся ми домовились не чіпати. Тільки під машинку побрити і все.
Насадку ніхто не мив після попереднього хлопчини. Просто продула феном і бризкнула антисептиком для рук. Ок.
Побрила і сказала щоб пройшла до мойки, нада змити. Ні разу за 12 років цієї стрижки мені ніхто не змивав нічого, так як не було потреби ніколи. Просто обдути з щіткою, або серветкою вологою. (за годину до цього я зробила собі маску, олійку нанесла, термозахист і т д. Прийшла з зібраним волоссям, щоб не заважало майстру. Чисто щоб майстер збрила, обдула і все. Нічого більше чіпати не потрібно було) ну ок, може змити з шиї треба, з вісків і т д. Почала змивати потилицю і без всяких питань зняла резинку і почала мити все волосся (Волосся пористе, сухе, крутиться) не помітила я щоб якийсь бальзам використали, чи щось, шоб потім можна було краще розчісатись. Ладно. Потім я не замітила шоб чимось побризкали для легкого розчісування або термозахист перед феном. Хаотично посушили, фен дув кипятком, сухі кінці тим кипятком ше більше зіпсували. Шкіра голови пекла від того гарячого повітря, поки не сказала про це майстру. Намазюкали воском, навіть не запитавши мене (Я таким не користуюсь принципово, бо ненавиджу воск)
Майстер не поцікавилась чи все добре, чи все подобається, чи підправити щось. А підправити було що. Але вже не хотілось нічого, скоріше б піти. Я людина не скандальна, виясняти щось не люблю. Простіше піти в інше місце і переправити те, що попередня людина одразу не зробила.
Прийшовши додому я помітила, що біля лоба забрито дуже дохєра, ще й криво (там трішки завжди підбривала коротке волосся, щоб не торчало) Ладно все те що я побачила було недобрите, я б спокійно пішла через декілька днів до іншого майстра і добрила б. Але на лобі волоси мені з 0 швидко не виростуть. Виглядає жахливо. Через 4 дні день народження. Хотіла виглядати гарно, але буду з забритим лобом. Навіть з дому виходити не хочеться
Минулого разу була в майстра Вікторії, було все чудово, різними машинками брили + шейвером. Спиртом бризкали мене, щоб подразнення потім не було ніякого. Цікавились моєю думкою, підправляли те що мені не подобалось. Було дуже приємно та професійно.
Але Світлана «зробила» мій день. Аж накипіло

lavopul
01 марта 2023 в 23:04

Салон Автограф, вул Свободи, 2. Можливо перукарня робить нормальні послуги, але я не рекомендую!!! Відгук даю на майстра Андрія. Звернулась на фарбування волосся - попалили шкіру на голові, колір зовсім не той що мав вийти. Андрій - вам не місце в цій сфері діяльності, спершу навчіться спілкуванню з людьми. Вся голова в ранах…

Таня
29 августа 2022 в 9:38

Прийшла до майстра Даші, показала фото, як вона постригла мене вперше. Волосся відросло і я хотіла, щоб постригла мене так само. Але не вийшло. Перестригала два рази, але всеодно вийшла не стрижка, а сором. З однієї сторони явно коротше, з іншої довш. Явна асиметрія. Чи з зором в неї погано, чи дизеорієнтація. Це просто жесть. Порівняйте дві стрижки- " майже однаково"). Мені соромно виходити на вулицю. Сказати, що я обурена і засмучена, це нічого не сказати. Чекаю поки волосся відросте і до іншого майстра на стрижку. В Амур до Даші ні ногою Сором, стидоба, хоч би вибачилась. Каже, що так дуже гарно)

Эдуард
01 октября 2021 в 16:40

Когда меняется смена, а это до 14: 00 и до 20: 00 лучше не записываться на стрижку, относятся безалаберно, видно что они уже устали, но работать нужно до конца!

Юлія
17 сентября 2021 в 3:18

Не той амур, що був раніше, шкода.
Перукар з мухами, я мабуть прийшла до неї додому. Нічого не запитаєш, оце закочування очей до стелі. Виходить, що я, як клієнт шукаю підхід до майстра, за мої ж гроші.
Ціни завишені. Не очікувала, що настільки.
Не рекомендую.
Так, ремонт гарний, чисто, дівчата на рецепшені приємні.

Алекс
11 сентября 2021 в 4:08

Стригся в двох дівчат, в обох випадках все на відмінно. Але додзвонитись до салону просто не можливо! Тому 4 з 5

Игорь
24 августа 2021 в 0:47

Ужасное отношение к клиентам, уровень колхоз! И ещё вывеска у них barbershop) Вам в колхозе свиней обслуживать! Не рекомендую!

Ольга
28 октября 2020 в 6:20

Парикмахер Вика - супер, но 4 из 10 порезанных пальца на маникюре- это испортило всё впечатление. На маникюр больше к Вам не запишусь никогда

користувач
09 октября 2020 в 18:46

Да, ціни у вас канешно космічні стали. Дочці порівняли коси, здерли 170 грн. Я пофарбувалася, (вже мовчу про те, що колір такий, як мав бути не получилася), підстриглася, 750 грн. Хто до вас скоро буде ходити?

Женя
04 октября 2020 в 18:59

Харчо був вогняним, лимонад "Тбілісі" виявився простою газировко з магазину хінкалі не погані

Андрій
07 сентября 2020 в 23:10

Завжди стригся в цій перукарні, але сьогодні мені в цьому відмовили, сказали приходити завтра. Хоча я прийшов в 19: 15, а закриваються вони в 20: 00.

користувач
05 сентября 2020 в 4:55

Записався, прийшов на свій час, але довелось 15 хв стояти! Перукарі весь час говорять, замість того щоб робити свою роботу! Зачіска несподобалась! НЕРЕКОМЕНДУЮ!

Александр
18 марта 2020 в 10:47

Чудова перукарня. Майстри знають свою справу, і за весь час, скільки я приходжу сюди підстригтися, не було жодного поганого випадку. Перукарі знають свою справу. Тим, хто читає відгуки, можу порадити не сидіти в черзі, а записуватися наперед на конкретну годину, при чому в конкретного майстра (не соромтеся, запитайте чи це можливо, обміняйтеся номерами телефону, ну і т. Д.) ; це стосується більше тих людей, хто планує користуватися послугами перукарні на постійній основі. Повірте, особливо напередодні свят ви самі побачите, як це зручно.

Алёна
18 февраля 2020 в 13:53

Мені подобається як мене стриже майстер жіночих стрижок Оксана (руденька), сучасно і якісно на протязі чотирьох років, я звдоволена

Руслан
21 января 2020 в 7:18

Мне всё понравилось хоть было куча народу, подошол к администратору сразу меня посадили в кресло, мастер одуренная тёлочка в кожаной юбочке, очень культурная и комуникабельная малая, короче все супер обстановочка нармал, короче не совецкая перекмахерская, всем рекомендую!

Ольга
07 октября 2019 в 5:49

В цій перукарни немае кваліфікованих перукарів стрижуть и красять як небудь невмиють даже краску розвести покрасити за шо беруть таки гроші непогана до людей вечно перукарі злючи мене так покрасили так зробили мілірування що стала рижа вся голова так розвели краску треба обов'язково міняти перукарів це зовсім не суперова перукарня я не рекомендую туда ходити це як шо сходили даром викинули гроші

Міша
05 ноября 2018 в 13:41

Га*но а не перукарня, працівники не профісіонали, постригли зовсім не так як хотів, чорнява під років 40 там вона тільки нррмально постригла, думав що там і всі так стрижуть, а постригли що тепер тільки налисо стригтися.

Вячеслав
26 октября 2018 в 0:11

Вчора просидів з17.30 до 19.00 з живоі черги постригли тільки двох людей і то через одного бо всепо запісі Навіть жінку і то стригли в чьоловічьому залі бо вона позапісі. Мені цікаво якщо я захочу постригтись в жіночому залі це реально

Bad
25 октября 2018 в 2:50

По рекомендации своей знакомой делала в етой парикмахерской покраску, долго не могла подобрать нужный мне цвет, Когда началась покраска у мастера рукожопа. Падало с рук все, такое чувство было толи она с будуна или не выспалась, с ней договорилась же заранее, если руки не стоят. То зачем выходить на работу позвони и перенеси на другой день. Вобщем покраска не плохо получилась, Но настроение было испорченое, туда больше не пойду.

Добавить отзыв