UAOTZYV.COM

7 океан

Адрес Хмельницький, вулиця Тернопільська, 7
Телефон +380 (97) 524-29-03
Часы работы 07:00-21:00
Сайт 7okean.com
Рубрики Общественная баня, Общественный плавательный бассейн, Достопримечательность
Оценка 3.4 39 отзывов
Похожие компании в категории
Баня №1( Комунальне підприемство ЧАЙКА ) — Хмельницький, вулиця І. Франка, 28

7 океан отзывы

39
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Роман
03 сентября 2023 в 5:37

Рекомендую відвідати джойленд. Бували там декілька разів, завжди подобалось. Деякі ігрові автомати неробочі, за катання на машинках (електрична підлога, чи щось типу того) доведеться платити. Смачна їжа, є де погуляти, та класно поскакати на батутах. Персонал швидко все робить, та в цілому привітливий. Рекомендую.

Катерина
29 августа 2023 в 3:53

Ледь не в крутила хребет, дуже слизькі сходи при вході в басейн. Будьте дуже обережні!

Запах хлорки ще зі входу перебиває все, що можна і не можна.

Сподобалось, що багато зон для відпочинку!

Tom
21 августа 2023 в 16:41

Відпочити, поплавати - не погано, прикольно. Але ціни на бухті не відповідають порціям, за маленьку піцу мінімум 200грн, якби ж то начинки більше було, + в маку смачніше, навіть в дешевій забігаловках кращі ціни

Olimp
20 августа 2023 в 1:02

Космічні ціни. Жахливий сервіс (ні краще так відсутність сервісу). Так в середині не дуже приємний запах.

Інна
24 июля 2023 в 4:54

Відпочивали вперше у вас.
Дуже холодно було, хоть зараз і літо. Кондиціонери і відкриті вікна, від цього в деяких місцях протяг. Дуже не зручно, що розрахунок за їжу одразу, а не при виході, гаманець і телефон брати з собою не хотіли, мусили весь час бігати у роздягальню. Вода навіть в джакузі холодна, час від часу ходили грітися у дитячий басейн, але і там було прохолодно.
З трьох саун працювала лише одна.
Діти замерзлі, сині, але задоволені. Дорослі не задоволені.
Браслети не зручні, коли приходить 2є дорослих і 4ро дітей, дорослі ходять обвішані браслетами і весь час відчуття, що злетять.
Рятувальники привітні, все розказали і показали.
Було б зручніше, якби шафки на гроші і телефони були б і в середині.

Настя
17 июля 2023 в 20:00

Аквапарк чудовий! Рекомендую. Горки на будь який вік. Найбільш сподобалися басейни. Їжа смачна.

Олеся
23 июня 2023 в 23:58

Обіцяють одне, а по факту виходить інше. Адміністратор навіть не намагається розібратися в справі, на зустріч не ідуть.

Саша
19 июня 2023 в 1:31

Завітали до аквапарку в будній день, з дітьми, одному хлопцю 15 років, іншому через 2 місяці 14. Їх не пропустили, без супроводу дорослого. Чудне щось. Два хлопці по 170 см. Відповіли небезпечно, ніхто не несе відповідальності, якщо щось станеться.

Александр
07 июня 2023 в 21:21

Непоганий аквапарк, але не відповідає опису, явно не найбільший на західній Україні. Стандартні 6 гірок, 3 відкриті та 3 закриті, декілька басейнів. Персонал дуже привітний, особливо інструктори-рятувальники, видно що вони не просто для вигляду, а дійсно слідкують за дітьми.

Ната
10 октября 2021 в 10:21

Отличное место, отличное настроение, респект от гостей из Запорожья)! Все продуманно, удобно. НО на горках вверху нет инструкторов, это конечно немного смазывает впечатление. Но мы не экстрималы, обошлись бассейнами и джакузи, загорали на площадке. Отличная детская зона! Бассейн с волнами окунает в морскую атмосферу. Молодцы, так держать!

Сергій
02 октября 2021 в 4:53

Непоганий аквапарк, який оформлений в цікавому стилі. Тут є цікаві і досить екстремальні спуски, в тому числі один на камерах. Також є річка, яка тече по колу із різною глибиною. Крім того, є кілька басейнів, в тому числі в одному раз в годину на 10 хвилин включаються хвилі як на морі. За вхідний білет також включено відвідування трьох лазень із температурою 60,90 і 100 градусів, однак працювала чомусь тільки одна на 90 градусів, де було 75. Поїсти можна в кількох фастфудах, але не дуже смачно. В чоловічих туалетах чомусь не було протягом дня рідкого мила.
В цілому враження хороше за рахунок загальної атмосфери, але не без ложки дьогтю.

Client
26 сентября 2021 в 22:11

Дуже класно! Ми ходили з дітьми на весь день! Водичка тепленька! Добре посиділи в джакузі та сауні єдиний мінус що працює сауна лише одна! Єдине що спочатку заважає запах хлору але можна вийти на літню терасу позасмагати та подихати свіжим повітрям!

IHOR
21 сентября 2021 в 13:08

Удобная парковка. Красиво и красочно всё оформлено. Удобные раздевалки и классно придуманные ключи браслеты к шкафчикам можно отлично провести время со всей семьей куча разнообразных горок аттракционов есть бассейн где каждый час происходит эмитация морских волн и каждый раз идет другой стиль волны. Есть кафе бар где можно заказать поесть, и там же есть разнообразные напитки. (ну кроме спиртных) В целом мне всё понравилось

Наталья
18 сентября 2021 в 3:55

Аквапарк в принципе как аквапарк. Минимальный набор развлечений. Есть с чем сравнивать, поэтому особо не впечатлил, но мы отлично провели время. Я напишу о минусах. Самый огромный недостаток- это места общественного питания в лице Burger club. Это кошмарный кошмар. Мало того, что еда мягко говоря не очень, но сотрудники этого заведения делают все возможное, чтобы сделать её ещё более несъедобной. В обслуживании полнейший хаос. Например, мои бургеры зачем то пролежали на подносе минут 20 и когда мне отдали заказ они были абсолютно холодными. Ну ок. Не кушать мы сюда пришли. Из существенных минусов по самому аквапарку. В детской зоне за целый день не увидела НИ ОДНОГО ИНСТРУКТОРА! Я понимаю, что рассчитано на то, что дети под наблюдением родителей. Но хотя бы один сотрудник считаю должен наблюдать. У одного родителя может быть ни один ребенок, ситуации разные, не дай бог что- не каждый даже родитель может оказать своевременную помощь. Это обращение больше к руководству. Повторюсь, что это далеко не первый наш аквапарк. Ну и напоследок фены. НА ВЕСЬ АКВАПАРК 5 РАБОЧИХ ФЕНОВ! А в остальном всё ок. Так что читайте, делайте выводы, отдыхайте и наслаждайтесь жизнью!

Алекс
17 сентября 2021 в 12:57

Гірки класні, басейни чисті, сауна майже ідеальна. Роздягалки спільні, жодних лавок, та зручностей. Жіночі та чоловічі. Ви серьозно? Ще би і душові були би спільні. 2021 рік відстунтінсть душових кабінок, велике прохідне приміщення для прийняття душу. І вода холодна. Інструктор який із верху на гірках сидить у телефоні.

Дмитро
08 сентября 2021 в 6:05

Все ок. Єдине, що не сподобалось - ржаві радіатори, хвиля в басейні вмикається періодично. Деякі горки вмикаються по черзі

Ксюшка
02 сентября 2021 в 4:35

Велика територія, є різні розваги для дітей, як окрема дитяча зона з гірками та й іншим. Так і для дорослих гірки, басейни, джакузі і т. Д. Ціни досить адекватні. На території можна смачно поїсти.

Анастасія
28 августа 2021 в 2:29

Дуже класно є дитяча зона, але зробіть ще одну дитячу зону трохи глипшу і з вищими гірками але не такими великими як дорослі

Юлия
22 августа 2021 в 0:34

Я с семьёй впервые была в аквапарке. Впечатлений масса! Безумно понравилась имитация волн, наличие сауны и джакузи, ни конечно же и горки. В помещении тепло, можно перекусить (обслуживание тоже приятно порадовало). Декорации впечатляют.
Мы брали безлимитный абонемент, так как это самый выгодный вариант.

Сергій
18 августа 2021 в 18:53

Для відпочинку з дітками просто супер! Оформлення аквапарку вражає. Горки класні. Правда з харчуванням підкачали, але це не стосується аквапарку - а підприємців які орендуть. Готують абищо, несмачно, масюпусінькі порції як на їх вартість

Добавить отзыв