UAOTZYV.COM

GoGoPizza отзывы

Адрес Київ, вулиця Межова, 24
Телефон +380 (50) 195-22-22
Часы работы 10:00-22:00
Сайт gogo-pizza.com.ua
Рубрики Пиццерия, Доставка пиццы, Пицца на вынос
Оценка 4.1 15 отзывов
Ближайшие филиалы компании
GoGoPizza — Херсон, просп. 200-річчя Херсона, 32б
GoGoPizza — Херсон, зупиночний комплекс Супутник, вулиця Університетська
Похожие компании в категории
Хуторок — Залізний Порт, вулиця Шкільна, 71/3
Basta Pasta — Херсон, Trts Fabryka, ТРЦ Фабрика, вулиця Залаегерсег, 18
Оливия / Олівія — Херсон, вулиця Торгова, 32
Піца Челентано / Pizza Celentano — Нова Каховка, вулиця Першотравнева, 12

Пиццерия GoGoPizza отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Іра
30 января 2024 в 20:56

Замовили дві піци з доставкою, так і не приїхала, все ще чекаємо, трубку не беруть, дякую.

Евгегий
24 января 2024 в 12:39

Завжди замовляємо грушу Дор Блю піцу і мʼясобор. Мясобор піца точно для чоловіків. Дуже багато мʼяса, дружина полюбляє Дор Блю груша. Завжди на вищому рівні. Ми задоволені.

JuliaMischenko93
21 января 2024 в 15:50

24 січня замовляли піцу вперше на день народження для себе. Обирали де робити доставку, так як хотіли змінити улюблений домінос, який приївся на щось нове. Замовили Go go Pizza Межова 24. Були дуже здивовані якістю, смаком та наповненням піци. Чесно, дуже смачно, замовили три великих піци, не могли вирішити яка була найсмачніша. Так як усі три були нереально смачні. Замовили також діткам картоплю фрі, яка виявилася дуже смачною також. Доставка була швидка, навіть раніше ніж очікували. Ціни доступні усім, якість вище наших очікувань. Рекомендуємо! Дізналися також, що в них є акції по будням, але забули до якої години (але там дійсно шалені знижки!

Тимур
13 января 2024 в 13:28

Дуже круто!
Раніше замовляли в Dominos pizza, але відкрили для себе GoGoPizza
Це, щось неймовірне, дуже смачно, по домашньому.
Є доставка, швидко і зручно
Бажаю, процвітання і так тримати.
P. S. Тісто просто бомба

yevhen
21 ноября 2023 в 8:11

Що тут сказати, я просто в захваті!
Смачно, швидко, добрі ціни)
Дуже крутий персонал
До зустрічі!

Иванна
18 ноября 2023 в 3:51

Смачна піца на будь який вибір. Привітний персонал та досить швидке приготування. Неодноразово робимо у вас замовлення та рекомендуємо друзям:)

Елена
14 ноября 2023 в 13:28

За рекомендацією друзів вирішила спробувати піцу в цьому закладі, а потім вже почались доставки) все дуже смачно, атмосферно, вчасно! "Сирне курча" то моя любов, тож рекомендую, не пожалкуєте, всі піци реально смачні!

Денис
24 октября 2023 в 17:46

Піцерія GoGoPizza - це справжнє кулінарне відкриття для мене. В мене вже є декілька улюблених піцерій, але GoGoPizza вразила мене ще більше.

Що вражає мене найбільше - це різноманітність смаків та нескінченні можливості для вибору. Вони пропонують піци для всіх смаків, від класичних до екзотичних варіацій. І кожна піца, яку я замовляв, завжди була справжнім смаковим вибухом.

Також хочу відзначити, що обслуговування в GoGoPizza завжди на висоті. Персонал завжди ввічливий та готовий вас порадувати. Замовлення обробляють швидко, і доставка завжди точна.

Загалом, GoGoPizza - це місце, де я завжди відчуваю себе як дома, ідеально підходить для замовлення з родиною або друзями. Я раджу всім спробувати їхні піци та насолодитися цим чудовим гастрономічним досвідом.

Аня
07 октября 2023 в 1:19

Брала тут піцу вже двічі, дуже затишне місце! Привітний, доброзичливий персонал швидко приготували замовлення (15 хв), піца сподобалась, досить демократичні ціни у меню!

Сергей
11 сентября 2023 в 2:16

Вперше завітав і залишився задоволений! Дуже привітний персонал. Замовлення приготували швидко. Начінки багато, соус смачний. Якщо вам запропонують ковбасний борт-погоджуйтесь, бо це дууже смачно!) обов'язково повернусь сюди.

Derlemka80
30 августа 2023 в 21:38

Дуже все смачно, дякуємо. Замовляла вчора 2 великі піцци, 4 сири, карбонара. Карбонара була без яйця. При замовлені це було обговорено.

Никита
30 августа 2023 в 10:59

Приблизно півтора місяці тому брали піцу тут. Вирішив написати відгук, тому що дивно чому у багатьох відгуках людям все подобається.
Готувала піцу дівчина, яка була з манікюром та без головного убору. Сама атмосфера була 50 на 50. Піца була несмачна, було дуже мало соусу, огидна дешева начинка. Єдине, що сподобалося, це сама атмосфера зовні.
Ps: пізніше батьки брали карбонару, та сама історія.
Аналог це піца із сильпо. + - За ціною, а головне готують смачно.
Це місце взагалі не рекомендую

Bruce
08 августа 2023 в 10:43

Піца смачна. Ціна демократична.
але мені сирний борт не сподобався.
а дружині сподобався. Відімо не шарить)

Алина
08 июня 2023 в 11:38

Вчора замовили з чоловіком велику м‘ясну піцу з сирним бортиком. Приготували відносно швидко (20 хв).
Відкривши цю велетенську коробку, яка манила погляди всіх перехожих, побачили, що лежить піца не така аж і м’ясна. Очікували більше м‘яса, на смак і на вигляд ковбаса з найдешевших. Смакуючи піцу, здивувались, що вона досить кисла, з гіркуватим смаком. Сирний бортик ну дуже порадував, це якісь сльози, чи якісь залишки. За 70 гривень за сир очікували більше.
Думаючи за що пішли гроші, ще й на шматках знайшли волосся, якраз яке підходило під колір самого піцайоли.
Отримавши дуже «яскраві» враження від вашої піци, думали що забудемо цей жах. Але на жаль, отруєння мене і мого чоловіка не заставило довго себе чекати.

Леся
07 июня 2023 в 0:19

Смачна піца, швидке і приємне обслуговування! Смачні лимонади
І крутий додаток для замовлення онлайн

Добавить отзыв