UAOTZYV.COM

Завод Шевченко отзывы

Адрес Харків, вулиця Москалівська, 99
Метро Проспект Гагаріна 2.16км
Телефон +380 (57) 731-38-71
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт zish.com.ua
Рубрики Электротехника, Производитель электроники
Оценка 3.9 7 отзывов
Похожие компании в категории
СКБ Укрэлектромаш, АО — Харків, вулиця Іскринська, 37
Интернет-магазин Побутова техніка — Харків, просп. Героїв Харкова, 137
АВИС ПРИНТ, ООО — Харків, Червоноармійська вул., 16

Электротехника Завод Шевченко отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитрий
23 марта 2022 в 11:16

С каждым годом завод теряет «краски», как будто жизнь медленно и уверенно покидает его жилы.

Очень хотелось бы увидеть, как былое производство начинает вновь процветать, а здания с разбитыми и опустевшими окнами приобретает новую жизнь.

Наталия
05 января 2022 в 19:38

Нахожусь в поисках работы а там уже взяли кандидата на работу напротив АТБ стоит и далеко от дома и от метро

Женя
23 декабря 2021 в 4:15

Я работаю на этом предприятии с 1981года, люблю свою работу и горжусь своим предприятием в каком положении оно бы не находилось. И не всегда всё зависит от руководства предприятия, в большей степени это зависит от руководства страны. А продукция наша качественная и востребованная особенно сейчас. И я верю в возрождение своево завода, возможно даже в другом формате.

. Мне не за что не применять, ту заводскую проходную что в люди вывела меня.
Да Шевченковцы!

Светлана
03 августа 2021 в 18:13

Виглядає в останні роки все більше і більше в занепаді. Він працює, але на перших поверхах розбиті вікна і в залі потребує ремонту. Радує що на фасаді будинку електронний великий годинник працює.

Игорь
25 января 2019 в 22:25

Шановні друзі!
Інформація про те, що Державне підприємство «Харківський приладобудівний завод ім. Т. Г. Шевченка» не працює і найближчим часом припинить своє існування - не відповідає дійсності.

У Завода Шевченка були складні часи. Щодо підприємства було порушено процедуру банкрутства, але не кожна процедура банкрутства закінчується ліквідацією підприємства.

З 2014 року на заводі послідовно впроваджується план оптимізації, який, наразі, вже дає свої результати.

У 2014 році чисельність працівників заводу була зменшена до економічно обґрунтованої величини.

З 2015 року і до теперішнього часу підприємство має необхідну кількість контрактів на виготовлення продукції, відновлений ритмічний виробничий процес. З вересня 2015 року і до теперішнього часу працівники заводу вчасно отримують поточну заробітну плату двічі на місяць. Так буде і надалі.

2016 рік підприємство відпрацювало без збитків. 2017 рік для заводу був прибутковим, 2018 також плануємо закінчити з позитивними показниками фінансового результату.

В 2017 році підприємством повністю погашено основний борг по заробітній платі, який був накопичений з 2009 року. Крім основного боргу по зарплаті всім працівникам було виплачено передбачені законом компенсаційні виплати, пов’язані із затримкою виплати заробітної плати. Сплачено всі необхідні податки і збори при виплаті боргів по зарплаті.

На даний час, відповідно до плану оптимізації, на підприємстві здійснюється ремонт і модернізація інженерних мереж. Ремонтується і модернізується виробниче обладнання.
Здійснюється придбання нового виробничого обладнання, оновлюється автопарк підприємства.

Більша частина компьютерного парку вже оновлена.

Основною рушійною силою всіх позитивних змін на підприємстві є колектив підприємства - команда ініціативних однодумців, які послідовно втілюють в життя стратегічний план розвитку.

Завдяки КБ (конструкторському бюро), технологам та виробничим підрозділам підприємством за останні 3 роки були освоєні нові зразки продукції військового призначення (комплектуючі для бронетанкової техніки), модернізовані вже існуючі.

На даний час Дослідно-конструкторським бюро проводиться робота з розробки приладів та систем для бронетанкової техніки із застосуванням мікропроцесорної схемотехніки і цифрових інтерфейсів. Це дасть можливість зменшити собівартість продукції підприємства і значно підвищить ТТХ бойових машин.

Завод Шевченка здійснює набір персоналу. З повним переліком вакансій можна ознайомитися на сайті підприємства. Перелік вакансій постійно оновлюється і включає різні посади: від робочих професій до керівних посад.

Окремо хочу зупинитися на питанні «розрухи». Враження занедбаного непрацюючого підприємства створюють, головним чином, корпуси підприємства, які на даний час не задіяні у виробничому процесі. Таких корпусів на території заводу досить багато, оскільки в радянські часи завод будувався під чисельність персоналу 24000 осіб.
На даний час все необхідне обладнання і інфраструктура зосереджені на території, що складає 30% від загальної площі виробничого майданчика підприємства, а 70% території - є надлишковою. Підприємство здійснює охорону цієї території і пустуючих корпусів, але зараз у підприємства немає фінансової можливості залучити ці будівлі до виробничого процесу, а головне - для цього немає економічної доцільності.
Наразі, на підприємстві працює менше 500 осіб, але завод працює ефективно, з прибутком. І це головне!

У Завода ім. Шевченка існує ще досить багато проблем, які потребують вирішення. Але криза вже подолана і завод впевнено розвивається!

P. S.: найближчим часом на території Заводу Шевченка планується відкриття гуртка «юний радіоаматор», де зможуть займатися старші школярі і студенти молодших курсів ВНЗ і технікумів зі всього міста. Конструктори нашого КБ будуть навчати молодь основам радіоелектроніки і робототехніки. Найталановитіші гуртківці в майбутньому зможуть долучитися до нашої команди.

З повагою,
керуючий санацією ДП ХПЗ ім. Т. Г. Шевченка
Булижин Ігор Володимирович

Леонид
19 ноября 2018 в 16:37

Осталась только память, было время все кипело, бурлило, рабочих мест много и рабочие требовались

Женя
23 октября 2018 в 19:48

От завода им. Шевченко (Монолит) осталась только светлая память: предприятие, бывшее одним из лидеров в приборостроении, помогавшее в освоении космоса и атомной энергетики, теперь превратилось в руину - разграбленное, никому не нужное предприятие восстановлению уже не подлежит.
В средине 90-х проходил здесь практику - уже тогда здесь было нечего ловить. Хотя по логике все верно - "банановым" странам космос и АЭС не нужны.

Добавить отзыв