UAOTZYV.COM

Япошка на Короленко

Адрес Харків, вулиця Миколаївська, 4
Метро Майдан Конституції 0.16км
Телефон +380 (66) 220-22-00
Часы работы 09:00-21:00
Сайт www.yaposhka.com.ua/ua
Рубрики Ресторан, Китайский ресторан с доставкой еды, Ресторан итальянской кухни, Ресторан японской кухни, Доставка готовой еды
Оценка 4.2 12 отзывов
Ресторан Япошка на ул. Короленка
Ближайшие филиалы компании
Япошка — Харків, просп. Науки, 11
Похожие компании в категории
Якитория — Харків, просп. Незалежності, 10А
Argentina Grill — Харків, просп. Науки, 20
Милена / Мілена — Харків, провулок Короленка, 4
Пробка Resto & Music hall — Харків, 61000, вулиця Сумська, 3

Япошка на Короленко отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Jylia
04 октября 2023 в 17:22

Вчора вперше відвідала ресторан Япошка навпроти Микільського та враження просто приголомшливі! Обслуговування на найвищому рівні – офіціанти дуже уважні та доброзичливі. Атмосфера закладу створює затишок та спокій, ідеальне місце для романтичної вечері. А смак страв! Роли просто чудові, свіжі інгредієнти та відмінні поєднання смаків. А десерти заслуговують на окрему похвалу. Тропічний кокос шалено красива подача, кожен шматочок переносить тебе на острів насолод. Безперечно, повернуся сюди знову!

Анна
27 сентября 2023 в 21:37

Ресторан Япошка на Короленка 4 став нашим новим улюбленим місцем. Обслуговування завжди на найвищому рівні, персонал знає свою справу. Атмосфера тут унікальна – тиха та затишна. І, звичайно, не можу не згадати смак страв. Паста з креветками – це не лише смачно, а й красиво. Меню різноманітне, щоб задовольнити будь-який смак. Удон в кокосово-вершковому соусі заслуговує на вашу увагу на 100%. Рекомендую всім!

Tina
09 сентября 2023 в 12:08

Зробила замовлення із доставкою. Робила пізно увечері, доставку на слід. Ранок. Мені передзвонили через 5 хв після замовлення, я ще здивувалась. і сказали про те, що замовлення зможуть привезти на 1год пізніше за мною вказане. Я погодилася, і попросила, щоб мені додали 1 навчальну паличку до 1 звичайних, які я вказала. (А навчальні забула). Мені сказали "ок", і в результаті: кур'єр приїхав вчасно, питань немає, АЛЕ ДЕ ДРУГІ ПАЛИЧКИ?
Крім того, якщо захочете замовити солодкі роли тут – благаю, не варто! Мало того, що при відкритті коробки дивний запах. Не апетитний, то вони ще й жахливі на смак!
Були смачні в “суші Вок, зараз їх перейменували, але роли є досі там, правда у Харкові здається вже не роблять.
Але тут. Це жах. Великий шматок банана, политий вершками і загорнутий у рисове тісто. Просто жах! Ще й у рот не вміщується. Другі не краще, розпадалися і теж дивний смак досить
НЕ БЕРІТЬ, ПОЖАЛУЄТЕ. Особливо коли спробуєте нормальні!

Виктория
31 августа 2023 в 9:44

Нещодавно була в «кращій бургерній міста» і зробила після того висновок, що кращі бургери в Харкові то Япошка. Дякую Вам. А особливо офіціанту Світлані, чесно вам сказати, якби я могла, зробила б їй пропозицію, я б зробила, тому наполягаю видати їй нагороду кращий співробітник року. Буду відверта, ми повертаємось сюди завдяки сервісу та увазі, які вона нам забезпечує.

Вячеслав
22 августа 2023 в 16:50

Зголодніли, згадав що мені Япошка відправляв промокод на безкоштовну піцу до замовлення, замовили дві піци. Швидко приготували, швидко доставили, доставили гарячу, що називається прямо з кухні до будинку, Італіяно просто бомбєєєєєзна, м'ясний мікс просто шедеврально феноменально, під холодний пивасик прямий лакшері важкий люкс. Кур'єру окремий респект за швидкість, уважність та теплі побажання. Коротше, якщо піца – то у Япошки.

Диана
11 августа 2023 в 4:24

Цей заклад-це база, куди можна сходити поїсти суші. Завжди смачно, приємний персонал, щоправда, не завжди розуміють погляд, що треба підійти. Відразу приносять воду з лимоном. Тут було відзначено багато свят (мінус у тому, що немає жодних знижок іменинникам). Смачні роли, коктейлі, піца. 4 тому що ваш колишній співробітник розбив мені серце

Vladislava
02 июля 2023 в 8:24

Перший раз була в цьому закладі, весь персонал неймовірно добрий і усміхнений, їжу принесли дуже швидко для такого кол-ва чоловік у закладі, все було смачно і відчувається, що продукти свіжі. Однозначно рекомендую до відвідування

Вова
25 мая 2023 в 7:45

Дуже приємне враження від ресторану. Багате меню, приємний сервіс, їжа дуже смачна а атмосфера на вищому рівні.

Вадим
05 мая 2023 в 5:22

Дуже довге очікування. При обіцянці, що приготування займе 20-25 хвилин, по факту займає 40-45 хвилин.

Fox
04 мая 2023 в 9:57

Зайшли поснідати. Ставлю об'єктивні 5 зірок, за смачні страви та грамотного офіціанта. Дівчина чудово володіє українською мовою, що в Харкові рідко зустрінеш.
Хотіли поїсти чимось легким, замовили два салати з креветками та роли. На двох ранком саме те.
Пішли з добрими враженнями.

Моника
10 октября 2020 в 1:38

Красивый интерьер, красивое меню, вежливые официанты! Просили поздравить человека с днем рождения- просьба прошла мимо ушей! Пиво-ослиная моча! Меняйте алкогольные напитки это не возможно пить! Цены адекватные, но блюда пресные не соленые+ко всему у всей компании отравление!

Елена
05 октября 2020 в 17:17

Вежливое обслуживание, уютная атмосфера. Можно зарядить телефон если сел. Люблю приходить сюда. Рядом с метро - удобное расположение.

Добавить отзыв