UAOTZYV.COM

Япошка отзывы

Адрес Харків, просп. Науки, 11
Метро Наукова 0.37км
Телефон +380 (66) 220-22-00
Часы работы 09:00-21:30
Сайт www.yaposhka.com.ua
Рубрики Ресторан, Китайский ресторан с доставкой еды, Доставка готовой еды, Доставка пиццы, Суши
Оценка 3.9 64 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Ресторан Япошка - доставка суши, пиццы и лапши в Харькове — Харків, вулиця Ярослава Мудрого, 33/35
Япошка на Короленко — Харків, вулиця Миколаївська, 4
Япошка — Харків, просп. Героїв Харкова, 144
Похожие компании в категории
Якитория — Харків, просп. Незалежності, 10А
Argentina Grill — Харків, просп. Науки, 20
Милена / Мілена — Харків, провулок Короленка, 4
Пробка Resto & Music hall — Харків, 61000, вулиця Сумська, 3

Ресторан Япошка на Науки отзывы

64
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Владимир
31 октября 2023 в 12:02

Сьогодні скуштував смачну вівсянку, такого сніданку в мене не було ще ніколи, поєднання лосося вівсянки та яйця пашот було найсмачнішим, а подача цього сніданку з кропом та пелюсток мигдалю були неймовірно красиві. Дякуємо кухарям за таку чудову страву і такий чудовий ресторан

Anuta
26 октября 2023 в 23:25

Ресторан Япошка на проспекті Науки, 11 просто чарівне місце. Обслуговування тут на найвищому рівні, офіціанти завжди готові допомогти та порекомендувати найкращі страви. Атмосфера дуже приємна та спокійна, ідеально підходить для вечері вдвох. І, звичайно, смак страв неймовірний. Роли – найкращі, що я пробувала. І вибір просто величезний, щоразу очі розбігаються. Рекомендую всім!

Anita
23 октября 2023 в 22:59

Знову вибралися в Япошку на сніданок і знову були в захваті! Їхній хешбраун з беконом - це щось неймовірне. Вівсянку з яєчним пашотом та лососем спробували вперше, і це виявилося неймовірно смачно. Сніданок тут завжди на найвищому рівні!

Александра
20 октября 2023 в 22:23

Насмачніші сніданки, які я колись куштувала. Особливо з яйцем пашот — це просто розрив Обов'язково завітаю ще!

Danya
12 октября 2023 в 0:48

Люблю заходити в ресторан на Науці снідати перед роботою в офісі) дуже класно що швидке обслуговування і залишається ще час на чашку кави перед роботою саме те, що прокинутися

Денис
06 октября 2023 в 20:19

Вперше сходили до Япошки вранці і скуштували їх англійський сніданок. Це було неймовірно! Сосиски, яйця, гриби, боби та тости – все було приготовлено ідеально. До того ж, кокосові сирники на десерт просто шалені! Тепер готувати сніданок удома немає бажання

Юлий
05 октября 2023 в 15:00

Часто заходжу в Япошку але вперше спробував сніданки тільки зараз бо поспішав у справах
Офіціант Данило швидко обслужив, приніс просто шикарний Англійський сніданок, прямі пальчики оближеш. А головне, що все швидко, випив каву, поснідав і полетів у своїх справах

Анастасия
01 октября 2023 в 10:29

Не можу перестати хвалити ресторан Япошка за їхні сніданки! Баварський сніданок з ковбасками та сосисками дуже смачний. А сирники із сезонними ягодами – це справжня нагорода за ранній ранок. Смачна кава стала чудовим доповненням до сніданку та зарядом бадьорості.

Светлана
29 сентября 2023 в 16:44

Прийшли з чоловіком у ресторан сьогодні вранці, та ми були приємно здивовані їхнім меню снiданків! Особливо порадували Хешбраун з беконом та Овсянка з яйцем пашот та лососем, все швидко та дуже смачно. Обслуговування було чудовим, а атмосфера сприяла затишному сніданку. Зарядили позитивом на цілий день!

Миша
21 августа 2023 в 23:00

Япошка, як і у багатьох до війни, була однією з улюблених доставок. Бонусна система, смачна їжа, швидка доставка будь-якої доби. Постійно там замовляли і навіть неодноразово брав участь у акції таємного покупця.

Однак після повернення, вже коли потрапили до ресторану, відчули, що їжа якось стала гіршою. Рис у ролах недоварений та й вони самі таке відчуття, що нам якийсь старий обвітрений сет винесли. Але піца була нормальна, так що заплющили на це очі. Після цього ще кілька разів замовляли доставку, роли були все ще не дуже, часто їжа приїжджала холодна, один раз у кур'єра нібито не було здачі, хоча це було обговорено по телефону, та й годі. Але фінальним акордом, що спонукав написати цей відгук стала остання доставка - також замовив шаурму і картоплю фрі. Забрав замовлення у кур'єра, а вже вдома виявив, що замість шаурми мені поклали іншу страву.

Після чого одразу зателефонував на гарячу лінію, мені сказали відправити фото замовлення на вайбер і чекати доки зв'яжуться. Чекати довелося хвилин 15 точно, після чого мені зателефонували і сказали що можуть замінити страву, тільки треба віддати те, що мені привезли і кур'єр замінить протягом півгодини. Тут, звичайно, у мене закралася підозра, я запитав, мовляв, а навіщо віддавати, мою шаурму теж привезли комусь іншому і зараз у нього забиратиму? На що мене переконали, що нібито ні, шаурма буде нова, а їжу забирають, щоб утилізувати. Це, звичайно, було дуже дивно, довелося повірити на слово. Раз така справа, вирішив поскаржитися, що картопля яку я під'їдав поки чекав вирішення цієї ситуації холодна - тут відповідь мене вразила, не можу на жаль точно процитувати, але сказали мені щось на кшталт "ну так, вона така і приїжджає це нормально ". Я навіть не знав що відповісти на це, тому потім перепитав: "тобто ви вважаєте, що привозити гарячу страву холодною це нормально". Ну і мені відповіли що типу її привозять у паперовій упаковці, тому вона така і є. Я не працював у громадському харчуванні та не сильно у цьому розуміюсь, але мені здається це трохи дивно коли гаряча страва приносять холодною. І якщо раптом його прямо таки неможливо привести гарячим (у чому я сумніваюся), то треба про це якось попереджати заздалегідь.

Коротше якось дуже дивно, спілкування було не сказати, що дуже приємним. За все це мені дали знижку 10% на наступне замовлення, але й так знижка 10% на самовивіз? У результаті довелося голодувати зайві півтори години, тому що кур'єр приїхав аж ніяк не за півгодини, а є те, що мені вже привезли, виявляється не можна.

Дуже засмучений, і Япошка дуже впала в моїх очах. Начебто керівництво змінилося або колишній персонал роз'їхався, але краще зробили б ціни трохи вище, а якість обслуговування підняли на колишній рівень.

Катя
06 августа 2023 в 11:15

Доставка на найвищому рівні, все акуратно упаковано, замовляла вчора все дуже сподобалося, дівчата постаралися.

Оксана
31 июля 2023 в 0:04

Раніше було краще
Замовили сет за 750 гривень, у результаті більшість ролів або з овочами, або з сурімі, або з куркою. Одна нещасна Філадельфія з тоненьким, як серветка, лососем розвалюється і криво нарізана

Ростик
27 июля 2023 в 5:20

Завжди замовляли доставку з Япошки, питань ніколи не було, доставка швидка та все якісно. Сьогодні вирішили забрати самі, зазначили час 21: 30. Прийшли, нас по-перше ніхто не зустрів, ми вирішили сісти за стіл, через пару хвилин підходить офіціант Ганна, і одразу ставить запитання ви вже сиділи. Вона з нами не привіталася і спілкувалася з незадоволеним обличчям. На прохання дізнатися чи вийде нам трохи раніше забрати замовлення, вона в грубій формі відповіла, що на який час ви замовили в те і буде готове. Ми прийшли о 20: 40, і нам вона сказала, що вони працюють до 9, на питання чому тоді у нас прийнято замовлення на 21: 30, відповіла ну замовлення ми віддаємо до 21: 30. Ми вирішили взяти лимонади, але вона знову ж таки сказала що не знає приготують нам їх чи ні. Це все відбувалося о 20.40. Нам таки зробили лимонади з собою. Через 15 хвилин ми попросили іншого офіціанта дізнатися, через скільки буде замовлення, можливо, він вже готовий. На що теж отримали відповідь, на скільки ви замовляли, так і буде готово. І через хвилину надходить повідомлення, що замовлення готове (21: 10) Нам інша офіціантка винесла. Після такої ситуації не хочеться взагалі приходити в япошку. І якщо ви працюєте 21-30 то лимонади о 20: 40 не важко буде зробити.

Антон
27 января 2022 в 18:10

Дуже смачно і якісно, але оплата в iOS додатку не має варіанту Apple Pay, замість цього мені потрібно вводити дані кожен раз вручну (

Дарина
11 января 2022 в 17:48

Отличное место! Вкусно, атмосферно, уютно. Официанты все большие умнички. Несмотря на загруженность зала блюда подаются быстро!

Роман
03 января 2022 в 10:07

Понравился острый суп с морепродуктами Том Ям. Ел его в разных местах, здесь он пока топовый.
Цены в заведении соответствуют ему, не дорого и не дешево. Интересный интерьер. Вобщем можно смело посещать.

Вера
27 декабря 2021 в 21:07

Раньше заказывала только доставку пиццы. Все было отлично. Стало интересно посетить ресторан. Ребята, вы просто молодцы! Все продумано, у вас очень уютно! Подставка для детей в санузле! Вроде мелочь, но я такого нигде не встречала.
Персонал очень приветливый.
Отдельное спасибо кухне! Мы заказывали сет "Рандеву". Очень вкусно. Ролл с грушей- это бесподобно!
И ещё просто шикарный кофе! Это тот случай, когда не хочется портить напиток сахаром.
Спасибо за атмосферу, за теплый прием и вкусную еду!

Екатерина
26 декабря 2021 в 21:32

Обслуживание отличное, заказывали Филадельфия микс, сам сет не понравился от слова совсем, но на вкус и цвет как говорится.

Вероника
23 декабря 2021 в 9:44

Понравилось обслуживание, вежливый официант. Вкусные, свежие роллы. Огромный плюс, что есть игровая зона для детей. (Уже нет, к сожалению, в 2021 году) Можно спокойно покушать, пока дети играют. Все отлично!

Maral
12 декабря 2021 в 21:22

Очень хорошое завидение вкусная еда прекрасная отмосфера. Но туалет один для всех когда я зашла и там увидила мужика немного очумела но атак он чистый со всеми удобствами.

Добавить отзыв