UAOTZYV.COM

Ветеринарный комплекс Лапка помощи

Адрес Харків, вулиця Ньютона, 6 а
Телефон +380 (96) 932-54-12
Часы работы
понедельник09:00-14:00
вторник09:00-14:00
среда09:00-14:00
четверг09:00-14:00
пятница09:00-14:00
суббота09:00-14:00
Сайт www.instagram.com/lapka_dopomogy_vet
Рубрики Ветеринарная лечебница
Оценка 4.8 17 отзывов
Похожие компании в категории
Ветеринарный центр Дарсолина, Москалевская, 115 — Харків, вулиця Москалівська, 115
Ветеринарная клиника StatusVet — Харків, просп. Петра Григоренка, 39
Теремок / Фауна-Вет-Сервіс — Харків, бул. Жасміновий, 2б
ВетЛидер — Харків, просп. Петра Григоренка, 14

Ветеринарный комплекс Лапка помощи отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталья
31 марта 2024 в 4:05

Хочу висловити велику подяку всьому персоналу клініки "Лапка Допомоги". Величезне спасибі Едуарду Михайловичу, нашому лікарю, який поставив діагноз моєму котику і призначив лікування, яке приносить позитивний результат. Це лікар, який завжди відповідає на дзвінки та консультує. Окрема людська подяка Ганні Миколаївні, людині з "Червоної Книги" з великим і добрим серцем і душею, професіоналу своєї справи. Завдяки точності та зрозумілості результатів аналізів, які вона робить, лікування дає свої позитивні результати. З того моменту, як зіткнулися із захворюванням котика, лікуємось тільки там. Наприклад з останнього випадку: у мене кіт діабетик на інсуліні. Вона показала мені, як користуватися шприц-ручкою для уколів інсуліну, як і куди колоти. Адже я з цим ніколи не стикалася. Вона все доступно і докладно розповіла мені і показала. Тиждень тому трапилася одна погана ситуація: у кота сильно впав цукор, кіт "ніякий", побігла до іншої клініки, т. к. Поплутала дні і думала, що Лапка не працює. У тій клініці допомоги не надали, сказали, що вони не мають глюкометра і вони нічого не зроблять. Набрала Ганні Миколаївні, вона "зорієнтувала мене днями тижня" і я голопом прибігла до неї в Лапку Допомоги. Вона дуже швидко відреагувала, взяла аналіз крові на цукор, швидко його зробила та вколола коту глюкозу. Через війну врятувала йому життя і продовжила моє, т. к. Домашні вихованці для своїх господарів – члени сім'ї. Дякую їй величезне за вчасну допомогу, за всі роз'яснення та пояснення. Нехай якнайбільше буде таких прекрасних, грамотних і з добрим серцем фахівців.

Алексей
25 января 2024 в 2:05

Це найкраща ветеринарна клініка та найкращі лікарі)
Особливо Наталя Валеріївна, вона врятувала нашого Арчі

Лариса
22 января 2024 в 5:02

Дуже дякую лікарям цієї клініки. Давно користуємося їхньою допомогою і всім рекомендуємо. Вони хороші фахівці та люблять тварин. А це не завжди збігається.

Ольга
21 января 2024 в 18:49

Дуже рекомендую цю клініку!
Лаборант Анна (раніше працювала на Фонвізіна) завжди дуже швидко, професійно та якісно робить забір аналізів!
Усі лікарі дуже кваліфіковані! В іншій клініці мало не загубили мого мопса (лікували 2 тижні від циститу, а виявилося отруєння щурою отрутою)
У клініці "Лапка допомоги" одразу ж взяли аналіз крові та протягом кількох годин поставили діагноз! Завдяки високій кваліфікації лаборанта Анни та доктора Юлії, мій мопс ще живий!
Велика подяка ФАХІВЦЯМ!
Дівчата, низький вам уклін!

Анастасия
18 января 2024 в 23:10

Велика подяка Надії Віталіївні! Усіх своїх вихованців тільки до неї водимо. При пухнастих шкідливі і полохливі до чужих людей, а до неї одразу довіра у них. Особливо дякую за кішечок Маню та Локі.

Виталий
22 декабря 2023 в 9:23

Звертаємося не перший раз. Завжди якісна допомога, увага та корисні поради. Щиро дякуємо лікарям. Тиснемо лапку.

Людмила
21 декабря 2023 в 21:09

Вітаю. Хочу залишити слова подяки за мого таксениша Джоя Наталі Валеріївні та Надії Віталіївні.
Наталія Валеріївна оперувала новоутворення на віці ока. Надія Віталіївна допомагала зашивати. Все пройшло завдяки їм дуже добре. Століття вічка зажило. Шви саморозсмокталися.
Наталії Валеріївні велике спасибі за здоров'я мого малюка таксі.
Зверталася я у ветклініку "Лапка допомоги" на Ньютона, 6а

Анна
16 декабря 2023 в 17:49

Прекрасные врачи с многолетним опытом работы. Знаем почти всех по Фонвизина 19, где они раньше работали. Наш "семейный" врач - Соломоненко Владислав, человек с огромным опытом и сердцем. А к лаборанту Ане отправляют животных на исследования врачи многих клиник, потому, что все делается точно и быстро.

Светлана
15 ноября 2023 в 22:34

Чудова клініка. Кваліфіковані спеціалісти. Особлива подяка Наталі Валеріївні за професіоналізм та підхід до своїх чотирилапих пацієнтів

Ольга
14 ноября 2023 в 12:39

Дуже давно знаю Надію Віталіївну та Наталю Валеріївну, з часів Фонвізіна, завжди за допомогою звертаюся тільки до них, кращих фахівців у місті не знайти.
А аналізи довіряємо лише Ганні Миколаївні, яку теж знаємо понад 10 років.

Вячеслав
02 ноября 2023 в 15:00

Стояв у черзі дві години, лікарі не приймають із загальної черги, викликають лише своїх пацієнтів, просто не повагу до відвідувачів

Людмила
03 сентября 2023 в 12:53

Большая благодарность Наталье Валерьевне. Врач с большой буквы. Опыт свыше 30 лет.
Моя кошка зубами схватила провод 220. Моя Ника была живой труп. Легкие, зубы, на дёснах ожоги. Слава Богу, что я обратилась именно в "Лапку помощи". Наталья Валерьевна вытянула малышку с того света. Просто подставила свои руки. Грамотное лечение, терпение и Ника бегает. Прошел год, а Наталья Валерьевна до сих пор спрашивает как моя питомица. Все, что я написала - правда. Животных у меня много - такса и девять котов. Довериться Я лично могу только этому врачу

Наталья
30 августа 2023 в 10:43

Спасибо большое за помощь. Собаку собирали по кусочкам, 3,5 часа после прилёта. Спасли, очень благодарны.

Людмила
14 апреля 2023 в 9:31

Замечательная клиника!
Работают профессионалы!
Спасают нам хвостика,
когда наш ветеринар уже поставила страшный диагноз, на глаз!
Большое спасибо Наталья Валерьевна!
Очень рекомендую!

Саша
06 февраля 2022 в 4:11

Зашёл в аптеку, и был приятно удивлён. Оказывается клиника полностью обновилась, здесь работают многие специалисты с Фонвизина, есть и УЗД, и лаборатория! Всё оборудование новое! Очень рады были встретить своих любимых врачей: Надежду Витальевну, Наталью Валерьевну, Юлию Вячеславовну.
Теперь будем обслуживаться только здесь!

Ольга
03 февраля 2022 в 20:55

В этой клинике, без преувеличения, работают самые опытные врачи. Которые проработали по 20-30 лет в гос. Вет. Лечебнице на Фонвизина. Они не просто лечат животных, они их любят. И лечат с любовью Хотелось бы выразить своё признание Надежде Витальевне и Наталье Валерьевне. Сделают всё возможное для здоровья вашего питомца.

Женя
13 октября 2021 в 21:46

Замечательный персонал, очень вежливый и внимательный ветврач Хорошилова Виктория Сергеевна. К животным относится с большим вниманием. Спасибо за Вашу заботу о наших хвостиках. Рекомендую.

Добавить отзыв