UAOTZYV.COM

Ветеринарная клиника SOS

Адрес Харків, вулиця Алчевських, 58
Метро Пушкінська 1.04км
Телефон +380 (50) 191-03-24
Часы работы 09:00-19:00
Рубрики Ветеринар, Ветеринарная лечебница
Оценка 4.2 49 отзывов
Похожие компании в категории
Ветклиника Эскулап — Харків, вулиця Дерев'янка, 1Д
Харківський ветеринарний шпиталь — Харків, Олексіївська вулиця, 14
Центр Клинической Ветеринарии — Харків, вулиця Алчевських, 38
Terra Vet — Харків, вулиця 23-го Серпня, 59

Ветеринарная клиника SOS отзывы

49
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
12 января 2024 в 23:39

Дякую лікарці Вікторії за професіоналізм і ставлення до пацієнтів. Потрапили до клініки після того, як кіт не дуже вдало приземлився з шафи й пошкодив хребет, хвіст майже не рухався. Приїхали перелякані - і я, і кіт) У клініці зробили рентген, виявили, в чому проблема, зробили аналізи й тоді назначили лікування. Усе розповіли, показали знімки, сказали, на що звертати увагу. Вже після тижня уколів хвіст рухається набагато краще, сподіваємось, що коли пройдемо весь курс, все відновиться остаточно. Дякую!

lifelover
25 ноября 2023 в 0:30

Кастрував кішку, було дуже лячно. Але пройшло все гладко. Через декілька годин вона стрибала та бігала. Чого я дуже боявся, бо - шви. Але все обійшлося. Почуває себе добре.

Мария
11 октября 2023 в 23:14

Чудова ветеринарна клініка. Персонал професійний та уважний. Дякую хірургу Олексію, який є справжнім майстром своєї справи. Окреме спасибі докторові Вікторії та Ірині за професіоналізм та за любов до тварин. Дуже уважно і дбайливо ставляться до своїх чотирилапих клієнтів.
І ціни більш ніж адекватні. Раді, що вибрали цю клініку і можу зі 100% впевненістю її рекомендувати.

Діана
23 сентября 2023 в 3:26

Дякую за хворого собаку, який мучиться від болю до цього дня, а у відповідь на те, що їй лікування не допомагає і він скиглить мені сказали знайти зоопсихолога

Мария
12 сентября 2023 в 23:47

Вчора їздила з котом на стерилізацію, дуже задоволена результатом, 15 хвилин сама операція тривала, шов непомітний, зовсім невеликий, кіт дуже швидко відійшов від наркозу і почувається чудово вже на другий день! Дякую вам, гарна клініка, раджу

Катерина
24 августа 2023 в 19:25

Дуже гарна ветклініка! Лікар Вікторія дуже до себе сприяє, грамотний фахівець, а головне дуже добра людина, яка любить свою справу. Клініка невелика, але чиста. Персонал привітний та чуйний. Дякую за прийом! Буду ще звертатися

Алина
13 августа 2023 в 22:57

Хочу залишити велику ПОДЯКУ клініці і лікарю-ДЕРМАТОЛОГУ, яка є неймовірним фахівцем і просто врятувала нам тварину! Під час війни забрали з вулиці лабрадора, виснаженого, одні кістки. Відгодували, вилікували, але шерсть так і продовжувала сипатись, розчісував собі шкіру до крові. Звертались до багатьох спеціалістів, накращий гіпоалергенний корм, вітаміни, шампунь, робили все, що могли, але нічого не допомагало. Потрапили на прийом до дерматолога, це Неймовірна Жінка. Велика Вам дяка. Нам зробили одразу всі аналізи, взяли соскоб з вушок, і там теж виявилась інфекція. Наш песик виявився алергиком і має нехарчову алергію. Нам назначили лікування. Перестав чухатись, стало сипатись набагато менше шерсті, перестав роздирати лапки, перестав хропіти! (мабудь хропів через набряк) Вся шкіра була чорна, наче грізна, я не могла відмити, лікар сказала, що це через алергію. Так і виявилося, зараз вона стала рожевою, лишилися невеликі шматочки цього чорного забарвлення. Адміністратор теж неймовірна, дуже привітна, ввічлива, приємна! Від всієї нашої родини та нашого Юстаса дякуєм вашій клініці за Неймовірну працю, досвід, труд, сили і здоров’я, яке ви даруєте вашим пацієнтам!

Наталия
20 июля 2023 в 5:46

Привези бездомную кошечку. Была беременна и не могла сама родить.
Приняли без очереди! Сделали сложную операцию, так же стерилизовали сразу. Персонал ОЧЕНЬ внимательный.
Все быстро и профессионально сделали.
Сделали все бесплатно - заплатили только за лекарство! Большое спасибо за то, что помогаю бездомным животным!

так же своих два домашних кота и собаку всегда приводим только сюда! Верим и доверяем этим замечательным врачам и добрым людям!

Саша
07 июля 2023 в 7:36

Будь ласка, проведіть розмову з дівчиною Іриною, яка працює на рисепшені, зміна її була 27.06.2023. Неадекватне спілкування, хамство, враження ніби потрапили до держполіклініки совківської. Зрозумійте своїх співробітників, непрофесіоналізм.

Sunny
29 июня 2023 в 6:36

Врятували нам не одну тварину, приймають завжди брудних, чистих, домашніх, вуличних! Тут це байдуже! Приймають із посмішкою та любов'ю. Це місце у якому затишно перебувати і хвостикам та їхнім людям) тварин завжди багато, це теж показник! Часто залишаємо бездомних хвостиків на стаціонар, завжди виходять нагодовані, улюблені та задоволені) та успішно вирушають у нові сім'ї! Кастрировали тут досить багато тварин. Для бездомних є знижки! Не втомлюсь дякувати. Дякую!

Марина
04 июня 2023 в 6:24

Персонал клиники - большие профессионалы! Обращаемся каждый раз, когда появляются проблемы. Недавно удаляли зубные камни коту, все прошло идеально! Очень внимательно относятся к животным! Огромная благодарность от всего сердца! Всем рекомендую, хотя работы у них сейчас, во время войны, очень много! Мирного неба!

Макка
12 апреля 2022 в 4:06

Привезли на стерилизацию нашу кошечку, переволновались сами и заразили своим волнением нашу Марфу. Но все оказалось настолько легко и быстро, мы даже растерялись. Приняли отлично, операция прошла быстро, дали советы и озвучили просьбу звонить им обязательно. Мы довольны!

Наталья
02 апреля 2022 в 14:28

Хочу поделиться своим мнением об этой замечательной клинике. Недавно пришлось обратиться в ветклинику SOS - кошка расчёсывала себя до крови. Ребята, хоть и молодые, но очень толковые специалисты, тщательно осмотрели кошку, поставили диагноз без дополнительных анализов, выписали назначение. Мы чётко выполняли все предписания врачём и кошка здорова. Персонал вежливый, компетентный и очень заботливый, цены - адекватные. Пока кошка выздоравливала, постоянно были на связи, периодически сами звонили, писали в Вайбер и интересовались как чувствует себя кошка. Всем рекомендую!

P. S. В некоторых клиниках о людях так не заботятся. Так держать!

Ирина
09 марта 2022 в 23:36

Уютная небольшая клиника, стерилизую здесь как уличных кошек, так и домашних, качество шва хорошее, уличных выпускаем и все живы и счастливы, очень понравился врач дерматолог - подробно разъясняет и обьясняет. Небольшой стационар, так что желаем расширения помещений!)

Оксана
07 марта 2022 в 1:47

Привозила трьох безпритульних кішечок на стерилізацію, роблю щеплення своїм в цій клініці. Тут люблять тварин. Це найголовніше. Домашніх і безпритульних, з породою і без. І це ну дуууууже круто. Кішечки всі після стерилізації швидко оговтались, буквально за кілька годин починали пити воду, їсти, за тиждень вже бігали щасливі. Приємні ціни, дякую за знижку на послуги для безпритульних, адже їм не менше потрібна допомога. На черзі дві собачки з двору. Тому дякую і кажу до зустрічі!

Larissa
06 марта 2022 в 18:20

Привітний персонал, ходжу до них зі своїм Хвостиком. А коли йдеться про 'подобрышей', то безперечним плюсом клініки є їх політика знижок для волонтерів. А Ваша киця на колесах взагалі підкорила:)

Олена
26 февраля 2022 в 1:19

Дуже вдячні лікарям ветклініки за професіоналізм, людяність, гостинність. Стерилізували безхатню собачку дуже якісно. Пройшло 5 днів, шов загоюється швидко. Навіть через декілька днів зателефонували спитати, як почуває себе собака. Бажаю всім працівникам клініки успіхів! Ви-молодці! При нагоді звертатимуся зі своїми тваринками тільки до цієї клініки і буду всім знайомим рекомендувати вас

Алина
22 февраля 2022 в 14:34

Стерилизовали в клинике SOS свою кошечку. Ранее слышала плохие истории от знакомых, что котики очень тяжело отходили после наркоза/стерилизации. В нашем случае кошка отошла очень быстро и уже через 10 минут после того, как ее вынесли была полностью бодрая. А когда я ее привезла домой она и вовсе вела себя так, как будто ей не делали никаких операций. К сожалению проблемой стало то, что она очень активная, и уже сразу как ее привезли домой она хотела прыгать и скакать. Очень благодарна врачам клиники, что консультировали меня в Viber и отвечали на все сообщения. Место где делали операцию полностью зажило через две недели, а через месяц все заросло шерстью и ничего не видно.
Спасибо за профессионализм ️

Р Гармаш
15 декабря 2021 в 23:03

Ребята молодцы, стерилизовали молодую кошечку дворовую ничейную и котика, если точно, помню, за 400 и 250 грн соответственно. Отношение хорошее, ответственное.

Женя
07 декабря 2021 в 5:55

Делала здесь стерилизацию и операцию по удалению опухоли у кошечки. Всё прошло на отлично! Обходительные врачи и вежливая администрация. Однозначно, рекомендую!

Добавить отзыв