UAOTZYV.COM

Ветеринарна клініка Сніжний Барс

Адрес Харків, Сімферопольське шосе, 57
Телефон +380 (68) 108-81-00
Часы работы 10:00-17:00
Сайт www.facebook.com/snowbarswet
Рубрики Ветеринарная лечебница, Зоосалон, Ветеринар
Оценка 1 1 отзыв
Похожие компании в категории
Ветеринарный комплекс Лапка помощи — Харків, вулиця Ньютона, 6 а
Ветеринарная клиника №2(государственная) — Харків, вулиця Фонвізіна, 19

Ветеринарна клініка Сніжний Барс отзывы

1
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
11 августа 2023 в 2:08

ЧЕСНИЙ відгук про роботу спеціалістів вет. Клініки:)
Привезли кошеня з вулиці на ПОВНЕ обстеження аби вилікувати і залишити жити вдома, заплатили гроші не за один аналіз і наше прохання було озвучене, що кошеня безхатнє та вдома вже є котик тому просимо повністю перевірити на все, що може бути (лишай також).
За результатами обстеження нічого страшного не виявили та дали рекомендації: 10-денний карантин + антигрібковий шампунь з хлоргексидином.
Ми виконали умови майже повністю, не враховуючи, що трохи не вистачило терпіння дотримати пару днів котика закритим на карантині…АЛЕ це не відміняє факт того, що навіть якщо рекомендований 10-денний карантин був би дотриманим кошеня не було ЗДОРОВИМ (як запевнили у клініці) і як наслідок всі члени родини хто мав контакт із твариною занесли бактерію завдяки неправильному діагнозу лікаря у вет. Клініці «Сніжний Барс»)
Після я подзвонила співробітниці клініки та повідомила ситуацію яка склалася і отримала у відповідь, цитую: « в протокол не входит проверять животное на лишай если нет заметных очагов поражения»…. Так справа в тому, що і після майже 2 тижнів з нами вдома у кошеня і не з‘явилось ніяких сумнівних ділянок на шкірі)
Відвезли котика до знайомого вет. Лікаря і він без сумнівів повідомив, що тваринка не є здоровою! Тобто людина яка дійсно бачить і лікує тварин кожен день одразу ж (!) сказала, що у котика є лишай!
«Дякую» за «виліковану» тварину клініці «Сніжний Барс»!
Питання чому в клініці не побачили одразу лишай і навіть не взяли зразки шкіри на дослідження коли ми просили перевірити на все можливе залишається тільки питанням…
Знайшла вказану вище вет. Лікарню за відгуками, але тепер маю сумнів, що ці відгуки є реальними)

Добавить отзыв