UAOTZYV.COM

Университетская клиника ХНМУ

Адрес Харків, вулиця Текстильна, 4
Метро Проспект Гагаріна 2.38км
Телефон +380 (57) 725-00-66
Часы работы
понедельник08:00-16:00
вторник08:00-16:00
среда08:00-16:00
четверг08:00-16:00
пятница08:00-16:00
суббота08:00-14:00
Сайт univerclinic.com.ua
Рубрики Больница
Оценка 4.1 41 отзыв
Університетська клініка ХНМУ
Похожие компании в категории
Дитяча клінічна лікарня №19 — Харків, вулиця Велика Панасівська, 19
25-я Харьковская Городская Поликлиника — Харків, ул. Руставели, 14

Университетская клиника ХНМУ отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
08 мая 2024 в 0:29

Прийшов у напрямку лікаря, хірурга. Нахамили, нагрубіянили, матом обклали. Лікар у оглядовому кабінеті взагалі обізвав моазою.
На запитання, чому він дозволяє собі так розмовляти, почав кидатися.
Лікарі ортопеди не адекватні.
Не раджу взагалі звертатися до цієї клініки.

пользователь
11 марта 2024 в 14:34

Лікувався з 4 по 12 березня 2024 року видаляли камінь у сечовому міхурі та аденому простати.
Дуже гарна клініка.
Нема такого відчуття казенності, як у державній лікарні.
Відчуття затишку та домашнього тепла.
Директор, професор Малишев Андрій Володимирович доброзичливо прийняв мене, вислухав, поставив діагноз, розповів алгоритм лікування.
Для уточнення деталей направив мене зробити МРТ і за результатами остаточно прийняв рішення.
Як на лекції для студентів Андрій Володимирович детально, доступно, до дрібниць розповів про перебіг операції та подальше лікування. Все пройшло на найвищому рівні!
Дякую, Ви справді класний фахівець і хороша людина!
Дуже уважний, знаючий доктор Резніченко Дмитро Валерійович завжди уважно вислухає, спокійно, розважливо та зрозуміло пояснить усі нюанси лікування.
Хочу наголосити на професіоналізмі лікаря-анестезіолога Бондар Юрія Володимировича. Завдяки його підготовці до операції, природному гумору, інакше ставишся до своїх страхів.
Медсестри молоді, красиві дівчата уколи, крапельниці та всі призначення роблять безболісно, ​​професійно. Якщо комусь потрібно знеболювальне або ще що, зроблять швидко і акуратно в будь-який час доби.
Санітарочки весь час щось миють, витирають, доводять до блиску. Лежачих хворих обслуговують і плекають, щоб вони не відчували дискомфорту.
Також велике спасибі за смачне харчування та домашню турботу в буфеті. Лежачим їжу подають на таці в ліжко.
Я лікувався у багатьох клініках, але такого симбіозу найвищого рівня лікування, комфорту та турботи поки ніде не зустрічав.
Дуже дякую всьому колективу!
Всім вам здоров'я, миру та всіх благ!
Наприкінці одне зауваження практично немає реклами в загальному доступі.

Лилия
22 января 2024 в 17:14

Пройшла курс лікування у ендокринологічному відділенні клініки. Величезна подяка завідувачі відділення Загребельської Анжелі Валеріївні за чуйне ставлення, високий професіоналізм, увагу! Лікар від Бога! Дякую сестричкам за ніжні крапельниці та уколи! Дякую всім, хто працює у відділенні, за поважне, добре ставлення до хворих! У відділенні чисто, у всьому порядок та чудові умови!

Олена
19 января 2024 в 19:53

Чудова клініка. Мій тато був у відділенні малоінвазивної хірургії. Ми дуже вдячні професору Мальцеву Андрію Володимировичу та лікарю Резніченку Дмитру Валерійовичу, медсестрам та молодшому медперсоналу. Відділення супер! Дуже рекомендуємо.

Наталія
17 ноября 2023 в 11:12

Резніченко Дмитро Валерійович - гарний лікар, професіонал високого класу, дуже чуйна та доброзичлива людина.

Лариса
01 сентября 2023 в 3:34

Вперше звернулася до цієї клініки і була приємно здивована увагою, турботою, професіоналізмом чуйністю зав. Відділенням Загребельської О. В, лікаря Литвинової А. М, що лікує, і всього медичного персоналу ендокринологічного відділення. Було проведено всі необхідні обстеження, призначено грамотний курс лікування, внаслідок чого лікування принесло позитивні результати. Умови у клініці на найвищому рівні, незважаючи на складну обстановку у Харкові. Атмосфера у відділенні дружня та приємна. Персонал привітний та доброзичливий. Окремо хочу наголосити на стерильній чистоті у відділенні. Я вдячна всьому персоналу клініки і раджу всім, хто потребує лікування звертатися до цієї клініки.

Александр
25 августа 2023 в 10:10

Хочу поділитись відгуком про лікування мами ендокринологічному відділені ННМЦ «Університетська Клініка»
Перший раз зустрічаю настільки уважних, професійних лікарів та персоналу вцілому!
Особиста вдячність завідуючій відділеня Загребельській Анжелі Валеріївні та лікарці Літвиновій Анастасії Михайлівні за професійні поради та план лікування який допомогає на практиці!
Також хотів би відмітити роботу медсестер та нянічок таких уважних та привітних я не зустрічав ніде.
Тепер я знаю де можна лікувати маму та яку клініку рекомендувати друзям та знайомим.
Персоналу бажаю розвитку та гідну оплату праці!

Олег
16 августа 2023 в 8:14

Велика подяка завідувачі відділення Ендокринології Загребельської Анжелі Валеріївні та лікареві Литвиновій Анастасії Михайлівні! З їх професіоналізмом і під чуйною увагою мене буквально поставили на ноги! Дуже дякую цим лікарям від Бога!

Максим
16 июля 2023 в 1:39

Дякую колективу ендокринологічного відділення. Завідувачці Загребельській Анжелі Валеріївні та лікарю Літвиновій Анастасії Михайлівні, які професійно виконали діагностику та лікування. В відділені весь персонал дуже дбайливо ставиться до хворих, панує людяне та доброзичливе ставлення. Дуже вдячний команді ендокринологічного відділення за надану допомогу.

Валентин
12 июля 2023 в 12:37

Хочу подякувати Клініці, особливо Ендокренологічному відділенню завідувачу Загребельній Анжелі Валеріївна та лікарю Літвіновій Анастасії Михайлівні та всьому мед. Пермоналу за професійну, вічливу та потрібну мені допомогу в лікуванні хвороби.

Ольга
06 июля 2023 в 3:57

Зверталися у відділення єндокринології. Завідувач, Загребельська Анжела Валеріївна, дуже якісно та дбайливо підібрала лікування. Консультація спеціалістів на вищому рівні. Дуже комфортні умови та професійний колектив. Злагоджена робота)

Женя
18 марта 2022 в 6:39

Команда реабилитологов, которая творит чудеса) когда люди живут своей профессией, находят подход к каждому пациенту! А самое главное работают на результат! Спасибо огромное! Эти люди подымают на ноги даже тяжело больных, учат заново двигаться, жить, а главное верить в невозможное!

користувач
07 марта 2022 в 8:08

В январе 2022 года в отделении ортопедии и травматологии мне была проведена операция на позвоночнике - вертебропластика. Хочу выразить огромную благодарность заведующему отделения Петренко Дмитрию Евгеньевичу и врачу вертеюрологу Демченко Дмитрию Александровичу за отлично проведенную операцию, а так же всему сплоченному коллективу этого отделения за их заботу и профессионализм. Спасибо вам дорогие мои за вашу самоотверженность и заботу.

Женя
24 января 2022 в 15:27

Огромная БЛАГОДАРНОСТЬ ️️️
Реабилитологу Ивану Владимировичу, и его команде.
За реабилитацию моего близкого человека (Бабушки) Это восхитительная работа 100 % на Европейском уровне, такого позитива, заряда энергией, профессионализма я не видела никогда!
Врачи с Большой Буквы, рядом с которыми даже самый больной человек будет улыбаться и выздоравливать.
Очень рекомендую тем людям, которые в поиске ЛУЧШЕЙ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ команды. ️

Николай
01 января 2022 в 21:12

Собственно обращались по поводу камней по урологии к Мальцеву А. В, сделали операцию подробили камень лазером, одним из самых новых методов, я уже на следующий день мог нормально ходить и не ощущать никаких жалоб, работа врача на высшем уровне, после чего заходил молодой специалист, возможно студент, четко рассказал о том что мне сделали и подарил эти камни, если обращаться с проблемами по урологии то только сюда, благодарю Вас Андрей Владимирович

користувач
29 октября 2021 в 4:29

Хочу выразить большую благодарность терапевту Паровиной Анне Владимировне, за точную диагностику и эфективное лечение. Врач от бога.

Женя
11 октября 2021 в 18:13

Хочу выразить огромную благодарность коллективу неврологического отделения стационара, врачу Харченко Ирине Николаевне также врачу физиотерапетического отделения Марте
Игоревне, медсестре Анастасии, реабилитологу Макаренко Алене Александровне за их
профессионализм, чуткось и внимание.

Eugene
15 августа 2021 в 18:04

Хамски разворачивают на входе, тыкая визитками врачей, к которым нужно записаться. "Зачем оно вам надо? Тут все платно. " - видимо главный девиз этой поликлинники, раз такую реплику говорят врачи, не давая дойти даже до стойки регистратуры. Спасибо.

Юля
02 августа 2021 в 10:57

Замечательные врачи! Особенно хочу выразить благодарность Мезенцев у Андрею Алексеевичу, Петренко Дмитрию и Демченко Дмитрию и всему мед персоналу в реанимации и отделению.

користувач
21 июля 2021 в 1:43

Хочу поделиться впечатлениями от пребывания в Университетской клинике! Всё на высшем уровне-условия, персонал, оказываемая медицинская помощь, консультации, лечение и сама невероятно дружественная и приятная атмосфера! Находилась на обследовании и лечении в Центре постковид. После стационара вернулась уже практически в прежнюю жизнь, (до стационара не было сил выйти просто из дому и т. П.) Говорю "Спасибо! " моему лечащему врачу Карая Елена Владимировна, а также всем-всем, кто оказывал помощь, поддерживал общение. Это Клиника, куда хочется возвращаться снова и снова, если в этом есть необходимость! Всем советую от души! P.s на фото я и мой лечащий врач с моим душевным подарком. Обращайтесь в Клинику и Вы об этом не пожалеете!)

Добавить отзыв