UAOTZYV.COM

УКРВОДА отзывы

Адрес Харків, ТЦ Барабашово, магазин UKRVODA, номер 10-04-26
Телефон +380 (68) 150-18-08
Часы работы 08:00-20:00
Сайт www.ukrvoda.com
Рубрики Интернет-магазин, Поставщик отопительного оборудования, Магазин радиаторов
Оценка 5 56 отзывов
Похожие компании в категории
Интернет магазин электроники S-M.Market — Харків, Поздовжня вулиця, 4
Dasport — Харків, вулиця Героїв Праці, 14
Автоцивилка Харьков — Харків, вулиця Балакірєва, 17А
Цитрус — Харків, ТРЦ Караван, вулиця Героїв Праці, 7

Интернет-магазин УКРВОДА отзывы

56
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вікторович
15 июня 2023 в 16:26

Купувала с женой котла та батарею. Котел Житомир, вони сейчас по акції з безкоштовною доставкою. Ціна гапна. Товар гарний. Обслуговування відмінне. Буду ще труби до опалення купувати.

Вікторович
15 июня 2023 в 16:23

Дякуємо. Отримали Бакси Мєйн по безкоштовної доставки. Труба у комплекті. 24 кВт. Оплачувала одразу щоб не платить комісію за накладний платиж. До кінця тижня безкоштовна доставка.

Микола
15 июня 2023 в 16:19

Купив котла Житомир з безкоштовною доставкою. Вже отримав. Купив парапетній Житомир-М АОГВ 10СН. Вже обмиваємо

Джек
21 апреля 2023 в 21:32

В них на розетці теж є Інтернет магазин, ціна там вища, тому що розетка бере процент за продаж через їхню площадку. Ми перший раз купляли в Укрводе батареї на розетці. А другий раз купували напряму в них напряму на сайті. Докупляли трубу до опалення, крани на радіатори опалення. Пізніше хотим купити настінного двоконтурного котла. Просто ще не вирішили який брати. Рекомендуємо цю крамницю, бо сами тут постійно щось беремо и друзям радимо

Джек
21 апреля 2023 в 20:50

Решил с дружиною придбати тут газову колонку Житомир. Ціна очень гарна. Чому Житомир а не Китай. Тому що качество гарне. Теплообмінник з меді, а не з сплаву якогось. Плюс гарантія є. Коштує немного дорожче, зато є любі запчастини. У кого с друзів стоит, усі доволтні.
Магазин дийсно с гарними цінами. Коли купуєш вдруге, скидка від 100 до 1000 грн
Нам зробили скидку 200 грн. Гарний персонал. Ціни можна мониторить на сайті Укрвода. Слава Україні!

Андрій
20 апреля 2023 в 8:34

Тепер буду купувати трубу до теплої підлоги. Буду брати теж Коер, вона дешевше а качество також гарнч як у італійскої. Воще магазин гарний. Ціна сама найнижча. В мене дев'ть контурів. Установшікі тулят свою, в полтора раза дорожче. В обшем ціни тут нижче ніж в другому магазині. Вибирав с десятка магазинів.

Андрій
20 апреля 2023 в 8:24

Доброго дня. Позавчора докупил на сайті Укрвода сталеві радіатори опалення та труби 200 метрів. Труби приехалі по 2 метра. Труба Коер 25 базальт дуже гарна. Товщина стінки 5,4 мм. Товще ніж у Вавин Екопластік. Купували собі раніше. Так там товщіна стінки 3,4 мм. Знав би що Коер краще, купупал би Коер. Погано що нова пошта тике по 2 метра берере. Крани и радіатори опалення гарні. Тяжелі. Крани видно що латунні, а не облатунені. Отримали все. Дякуємо

Гриша
17 апреля 2023 в 18:36

Накрився мій Атон, решта купить Житомир. Спасибі продавця, що посказав що проєкт по закону міняти не треба, газовікі хотіли нагріти деда на 7500 грн. Котел можна ставить любий, або потужність не була більше. Вже поставили. Спасибі Олексій за пораду. Атон теж гарний, тількі без електротену. Та гарантія 6 років. Замовляла поштою с Житомира до Охтирки. Отримав за 2 дні. Христос Воскрес! Во Істіну воскрес! Героям Слава!

Николя
17 апреля 2023 в 17:17

Купити недорого газовий котел Житомир можна в Інтернет магазині Укрвода. Купував соби газовий котел Житомир 12 кВт на сайті ukrvoda.com
Тут ціни самі найніжч6 ніж на других Інтернет магазинах. Брав до купи ще насос та батареї. Заказував все по новій пошті. Відправили тогож дня. Все отримал як обіцяли. Купував по передплаті 10%. Без передплати не відправляють, бояться що не заберу свій заказ. А так все добре. Дякую

Саша
08 апреля 2023 в 9:12

Сегодня забирал со склада газовий котел Житомир-3 на 15 кВт двоконтурний. Все добре. Приїхав, забрав и поїхала. Все швидко. Вежлививий персонал. Житомир по таким цінам німа ніде. Даже по Барабашово бігав. Дешевше не знайшов. Подзвонив до магазину Укрвода. Під'їхав на склад, и поїхав. Не надо на ринок заїжати. Дорога на Барабашово погана, а на складі гарна. Хочу подякувати хлопцям. В машину сами погрузили, допомогли.

Андрій
07 апреля 2023 в 19:44

Купував бойлер по Укрпоште. Оказалось що его трохи пошкодили при транспортуванні. В Інтернет магазині без запитань замінили на новий. Вітрати за доставку оплатили. Тільки другий раз відправили по новой поште. Потеряв час, але отримав без пошкоджень. Совітую купувати новой поштою. Доставка теж чомусь дешевше вийшла. Дякую магазину Укрвода за розуміння.

Олександр
07 апреля 2023 в 13:36

Купував парапетний Житомир-М 10 кВт двоконтурний. Зпочатку оформив в розстрочку, а потім передумав и заказал накладним платежом с передплатою 750 грн. Остання сума була наложкой. Котла отримав на другий день. Все добре. Такі почта за накладний платіж нарахувала 300 грн к доставці. Накладним платежом доставка дорожче виходе.

Оксана
07 апреля 2023 в 13:17

Доброго дня. Хочу написати гарний відгук о Інтернет магазині Укрвода. То що сама купувала тут все до теплої підлоги. Труби, колектор, крани. Десь пів року тому з чоловіком купували тут сталеві радіатори. Те що пишуть погане, БРЕХНЯ. Сама бути купувала речі, все гарно. Цей раз брала по передплаті в 1000 грн. 27500 грн, було накладним платежем та витрати на доставку. Відпрпавляють все одразу. Гарний менеджер. Тому моя відповідь п'ять зірочок. Директор моя однофомилиця. Магазин гарний. Не брехня. Рекомендуємо

Оксана
07 апреля 2023 в 10:17

Доброго ранку. Отримали труби до теплої підлоги, колектор на 9 контурів, насос, радиатор опалення, крани до радіоторів опалення, фольгу, клипси, демпферну лента та інше. Все було гарно упаковано. Все на місці. Хочу подякувати и сказати. Дякую. Останні товари закажемо у наступному місяці. Як зарплата прийде. Ще раз дякую.

Петровна
06 апреля 2023 в 14:42

Хочу написати відгук про цей Інтернет магазин ukrvoda. Богато читала про нього. Зацікавила ціна. Тут ніжча ніж на других сайтах. Розглядала Розетку, Модна Хата, Алло, Moyo, Нова Лінія, Епіцентр та інши. Розлядала з безкоштовною доставкою. Доставку дешевше платити самою. В Київ всього 300 грн вийшло. Купувала котел Baxi Eco 4S 24F. Ціна тут ніжча на 1500 - 3000 грн. В зависимости від сайту. Труба тут йде в комплекті з котлом. На інших за неі треба платити окремо. Котла відправили в день замовлення. Все прийшло у гарному стані. Але чомусь забили положить накладну. Тому й чотири звезли. Вислали окремо. А так все гарно. Розраховувалась через Гугл пей. Оплатила без відсотків. Зняло рівно за суму котла. Я задоволена.

Роман Петрович
06 апреля 2023 в 14:24

Отримали все. Батареі, труби з фітінгом, крани та інше. Все як обіцяно. Все гарного якісного качеству. Ми доволі рідко буваємо покупкою в інтернеті, але зараз задоволенні повністю. Труба качественная, як після. Нам таку наш мастер хотів продати почти вдвічі дорожче. Очень бистро все відправили. Не надо було чекати ніж на інших сайтах. Продавець дуже гарна людина

Оксана
05 апреля 2023 в 21:30

Сьогодні з чоловіком заказати трубу до теплої підлоги 400 метрів Коер, насос, колектор на дев'ять контурив, фольгу та інше. Завтра очікується відправка до нас в Нікополь Дніпропетровська область.
Я прийде, обов'язково напишу відгук. А за добре ставлення и гарні ціни п'ять зірочок. Радіатори вже встановили. Чекаємо крани та інше. Радіатори опалення дуже важки. Чоловік каже що це добре, товстий метало. Чекаємо на інше

Василь
05 апреля 2023 в 21:20

Котла отримав. Дякую. Прийшов за один день и доставка з накладним платежом всього вийшла 375 грн. Купував би в розетці, переплата була би 2760 грн.
А так ще на гарний насос хвате. Теж закладу у вас. А такого котла ледве знайшов. Кажуть на заводі що поки іх не роблять.

Андрій
04 апреля 2023 в 10:55

Получили Hi -Therm Optimus 24 турбо. Труба була у комплекті. На других сайтах продається окремо. Здесь йде у комплекті з котлом. Дякуємо що сказали нам що за коаксіальний димохід платити окремо не треба. Так би купили ще трубу. На інших сайтах кажуть що вона в комплекті не йде. Хотять щоб ним ще за трубу платили. Дякуємо

Микола
04 апреля 2023 в 10:47

Сьогодні купували тут котла Житомир 9 10/10. Відправили одразу того дня Приємно коли одразу так швидко все роблять. Хотим заказати ще батареи та трубу. Дякуємо за гарне відношення до покупців. В інших місцях кажуть ждати 3 дні. Тут відправили одразу. Ціна краща ніж на других сайтах.
Ukrvoda найкращий Інтернет магазин

Добавить отзыв