UAOTZYV.COM

СВ Дент / Стоматология SVdent отзывы

Адрес Харків, просп. Петра Григоренка, 3
Метро Палац Спорту 0.16км
Телефон +380 (66) 522-22-48
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
воскресенье09:00-18:00
Сайт svdent.kh.ua
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 4.5 60 отзывов
Ближайшие филиалы компании
SV dent — Харків, просп. Петра Григоренка, 7
СВ Дент / Стоматология SVdent — Харків, Салтівське шосе, 244
Похожие компании в категории

СВ Дент / Стоматология SVdent на Петра Григоренка отзывы

60
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталія
26 января 2024 в 0:41

Я страшенно боюся стоматологів і переживала, що буде боляче. Дуже вдячна докторові Володимиру Сергійовичу Леонову. Приймає на Петра Григоренка. Лікар ввічливий, акуратний і професіонал своєї справи. Лікування проходило максимально комфортно та безболісно.

Наташа
16 января 2024 в 13:00

Доброго дня була на прийомі у Леонова Володимира Сергійовича. Чудовий лікар, операція пройшла зовсім без болю, Лікар все дуже докладно розповів як поводитися після операції, що приймати. Дуже уважне ставлення. Велике спасибі

Руслана
24 декабря 2023 в 22:46

В клініку потрапила вперше, але залишилась задоволена абсолютно усім. Від адміністрації закладу в обличчі приємної дівчини, яка привітно мене зустріла на вході, до лікаря, який створив для мене максимально комфортну атмосферу. Лікар Грінберг Радислав надав повну і вичерпну консультацію щодо стану моїх зубів, зробив професійну чистку і одразу вилікував один із зубів - з доступними поясненнями)
Той випадок, коли дійсно хочеться повертатись до стоматолога знову і знову. Тому клініку SV Dent та лікаря Грінберга Радислава Олександровича раджу всім

Александр
29 ноября 2023 в 22:35

Дуже гарна стоматологія. Обслуговування, спілкування.
Лікар Павло Євгенович вилікував мені зуб дуже гарно і якісно. Гарна клініка і лікарі знають свою справу дуже добре. Рекомендую.

Ирина
21 сентября 2023 в 12:01

Хочу висловити подяку клініці SVdent, і особливо доктору Шадрину Андрію Володимировичу. Він проводив мені лікування каналів зуба. Професійно, безболісно та якісно. Лікар дуже уважний, я дуже задоволена результатом. Дякую, що ви працюєте під час війни.

Vitaliia
18 сентября 2023 в 16:50

Дуже задоволена послугами компанії SVDent. Робила імплантацію зуба у Костенко Романа Сергійовича. Вже пройшло більше місяця і я дуже вдячна йому за професійну роботу.

Владислав
02 августа 2023 в 9:36

Висловлюю величезну подяку клініці SVdent та зокрема Шадріну Андрію Володимировичу. Звертався до нього за лікуванням кореневих каналів під мікроскопом. Все було зроблено на найвищому рівні і мою проблему було успішно вирішено. Завдяки його професіоналізму та поважному ставленню до пацієнтів я залишив стоматологію у гарному настрої. Респект вам за те, що навіть у такий непростий час залишились у нашому місті та продовжуєте лікувати наші зуби!

Саша
30 июля 2023 в 0:09

Лікувалася на Петра Григоренка 3, дуже задоволена, пролікувала всі зуби, все красиво і не боляче, дякую Світлані Миколаївні

Кристина
14 июля 2023 в 4:14

Наприкінці 2022 року прийшли з чоловіком видаляти йому нерви та пломбувати зуб. Пломбу поставили за 6 місяць почав запалюватися зуб. Звернулися до іншої стоматології з напухлою щокою, виявилося, що в каналі залишився шматочок відламаного інструменту. + канали не прочистені, нерви не видалені, зате пломба стоїть.

Гроші взято за роботу, а її не виконано.

Були у стоматології Петра Григоренка

Просимо провести перевірку лікарів, які зробили таке та завдали шкоди зубу. Тепер ми п'ємо антибіотики, щоб зняти запалення + 3500 тисяч за лікування зуба.

Ставлення до роботи недбале.

Женя
05 июля 2023 в 21:20

Много лет наша семья пользуется услугами в этой клинике. Были чистки, пломбы, коронки, удаление и даже импланты. Хочу поблагодарить всех докторов которые быстро, качественно и безболезненно решали наши проблемы. Спасибо вам за Вашу работу и Ваши "золотые руки" Татьяна Александровна, Владимир Васильевич, Роман Сергеевич, Алена Владиславовна. Советую всем, если вам дороги Ваши зубы и нервы, это как раз та клиника, где гарантирован отличный результат.

Горяінова
01 июля 2023 в 7:27

Хочу сказати спасибі, за відмінне лікування, в клініці “SV dent”, та окремо доктору Шадріну Андрію Володимировичу.
Мені проводили лікування під мікроскопом,
пояснювали кожен крок і відповідали на всі запитання. Вдячна вашим навичкам та досвіду, процедура пройшла гладко та безболісно. Роблячи знімки після закінчення лікування, все було добре, а головне перестав турбувати зуб.
Дякую вам

Саша
16 июня 2023 в 19:33

Робила реставрацію передніх зубів, у лікаря Грінберга, довго не могла наважитися, але за рекомендацією подруги, все ж таки зробила і не пожалкувала, це коштує своїх грошей. Все на вищому рівні, повернусь ще:)

Женя
11 июня 2023 в 5:04

Велике дякую! Грінбергу Радиславу Олександровичу за його чуйне і професійне ставлення. Тепер на зустріч зі своїм стоматологом у SV Dent їду з великим задоволенням і без краплі страху

Женя
01 июня 2023 в 0:22

Спасибо клинике, за отличный подход к пациентам, а отдельно доктору Шадрину Андрею Владимировичу, мастерски выполнили все процедуры, всё прошло безболезненно (боялась укола, но доктор умеет расположить к себе, и выполнил всё очень аккуратно). Вы профессионалы своего дела. Спасибо за ваше качественное лечение и заботу о моем здоровье.

Виктория
18 мая 2023 в 22:50

Спасибі клініці, за відмінний підхід до пацієнтів, а окремо доктора Шадріна Андрія Володимировича, майстерно виконали всі процедури, все пройшло безболісно (боялася уколу, але лікар вміє привернути до себе, і виконав все дуже акуратно). Ви професіонали своєї справи. Дякую за ваше якісне лікування та турботу про моє здоров'я.

Анастасия
15 апреля 2022 в 0:05

1. Научите доктора Речкина обращаться к клиенткам по имени, а не "зайка".
2. Хотела поставить имплант, записали в совсем другую клинику.

трезвый
09 апреля 2022 в 8:36

Был на приёме у стоматолога Котляровой А. В. И остался очень доволен. Ранее посещал различные другие клиники и стоматологов, но именно в SV dent и с этим специалистом решил все свои проблемы с дёснами. Реально всё на высшем уровне.

користувач
03 апреля 2022 в 11:37

Ужасно! Разочарована! Была у Лысак Виктории Викторовны, чтобы запломбировать нижнюю шестерку. Постучала по зубу и спросила болит или нет. Говорю нет. Она: все равно надо сделать рентген. Я говорю зачем? Она: посмотрю и скажу вам по стоимости пломбирования. Ок. После рентгена говорит, я могу сильно близко подкрасться к нерву и придётся удалять. Я говорю зачем если зуб живой? Она: если я вскрою вам зуб и просто уйдёте с пломбой без удаленных нервов будет дикая боль. Я спрашиваю, в какую стоимость лечение каналов, она говорит 5000 грн. Вы серьезно? Я отказалась от такого лечения. На ресепшене спрашиваю у девушки, почему так дорого, она говорит удаляют под микроскопом. Я говорю а как раньше удаляли вы не делаете? Ответ Нет. Твою мать! Я когда записывалась десять раз спросила о стоимости услуг, мне сказали не дороже 1000 грн будет стоить и никто не сказал о удалении нерва за 5000 грн. В итоге потратила зря время в ожидании своей записи и не полечила зуб, Или некомпетентный врач, который не хочет возиться с пломбированием зуба, а хочет сразу срубить чью-то месячную зарплату или вообще такая клиника. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Женя
15 марта 2022 в 19:20

Хорошая клиника понравилось отношение к клиентам, особая благодарность Лысак Виктории Викторовне которая работает с моими зубами.

користувач
13 марта 2022 в 6:29

Благодарю за качественное лечение доктора Мурадова Альбина, хорошая клиника, отличный персонал. Всем рекомендую!

Добавить отзыв