UAOTZYV.COM

SV dent отзывы

Адрес Харків, просп. Петра Григоренка, 7
Метро Палац Спорту 0.3км
Телефон +380 (50) 506-90-03
Часы работы
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-18:00
Сайт svdent.kh.ua
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 4.7 61 отзыв
Ближайшие филиалы компании
СВ Дент / Стоматология SVdent — Харків, просп. Петра Григоренка, 3
СВ Дент / Стоматология SVdent — Харків, Салтівське шосе, 244
Похожие компании в категории

SV dent на Петра Григоренка отзывы

61
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Zoja
19 ноября 2023 в 14:44

Прочитала гарні відгуки, записалася на комплексну чистку зубів, всюди акції до "чорної п'ятниці", але я вирішила піти туди, де повна ціна, щоб норм зробили, наївна). Лікарка - Вороніна А, я її не обирала). Ну що сказати, сама процедура зайняла хвилин 30 (хоча у всіх клініках наголошують, що процедура триває 40 хвилин при щорічній чистці!). Лікарці сказала одразу, що дуже давно не була на чистці, що треба прибрати залишки цементу від ретейнера, залишки клею від брекетів. Зробила вона це частково (як можна не помітити полоси з цементу на 3-х зубах? !) + навіть не прибрала потемніння з одного зуба взагалі, так чорна пляма і лишилася. Помітила я це вже вдома, бо лікарка дала тіки 1 дзеркало, з яким верхню щелепу не можливо розгледіти. Здивувало, що лікарка вирішила, що 1 зуб жовтуватий з-за реставрації, хоча я ніяку реставрацію не робила, це клей від ретейнера та цемент від брекетів, ну, тобто мене не питали, а про стан моїх зубів надиктовувалося медсестрі, бо одразу й карту завели). Ще більше здивувало, що наприкінці процедури лікарка сказала, що "це все, що вона може зробити і зуб точно реставрований, вона його чипати не буде". В мойому розумінні, в приватній клініці повинні запропонувати шляхи вирішення, якщо проведена процедура не подіяла. Але мені нічого запропоновано не було, запропонувала лікарка лише вилікувати мені карієс (звісно, це набагато простіше), однак дякую, карієс я піду лікувати вже не в цю клініку). Висновок: чистка зроблена аби як з внутрішньої частини верхніх зубів, яку не бачно (зовнішня частина краще прочищена) ; лікарка взагалі не зацікавлена у нових клієнтах; процедуру можна було провести в половину дешевше в інших клініках по-акції; в цю клініку більше звертатися не буду. З плюсів: адміністраторка клініки, вона дуже гарна, привітна, доброзичлива.

Яна
14 ноября 2023 в 20:07

Дуже чудова стоматологічна клініка. Персонал ввічливий, все доступно пояснюють по лікуванню. Ціни достатньо лояльні на теперішній час. Комфортні умови, що також має значення для гарного настрою на лікування.
Особлива вдячність ортодонту Теймуровій Люсі- реальний результат у дитини за пів року, що мене, як мати дуже порадувало. Дуже приємна і уважна лікар, чудовий підхід дітей!

Виктория
28 октября 2023 в 14:15

Відмінна стоматологія, ввічливий персонал та кваліфікована допомога! Приношу щирі слова подяки Костенко Роману Сергійовичу. Доктор уважний, швидко та якісно полікував зуби. Буду звертатися ще)

Анастасия
19 октября 2023 в 23:41

Хочу висловити подяку за індивідуальний підхід, уважність та ретельне лікування. Рада, що знайшла професіонала своєї справи.

Влад
16 октября 2023 в 13:33

Хочу сказати велике спасибі за лікування в клініці SVdent, і особливо професору Шадріну Андрію Володимировичу. Я звернувся до клініки з болем у зубі. Андрій Володимирович професійно та якісно пролікував канали на мікроскопі. Дуже задоволений лікуванням та результатом. Лікар дуже уважний і шанобливий. Тепер я знаю де і в кого лікуватиму зуби. Це дуже важливо для мене. Дякую, що ви працюєте у такий складний час.

O. Bohdiuk
21 сентября 2023 в 11:10

Лікар Грінберг Радислав Олександрович - молодець. Велике дякую. Вирішив мою проблему. Після його лікування зуб, як новий. Дівчинці адмінстатору окреме дякую)

Gulya
19 сентября 2023 в 3:34

Проходжу лікування у цій стоматології. Лікую зуби у Вороніної Олени Владиславівни. Хороший фахівець, дуже акуратна та уважна. Залишилася задоволена її роботою.

пользователь
02 сентября 2023 в 12:12

Вау, мені дійсно була проблема зі зубами, але завдяки стоматологічній клініці "СВдент" та доктору стоматологу Клочко Павлу Євгеновичу - тепер у мене все супер! Спочатку я трохи хвилювався, але цей досвід був дійсно чудовим! Доктор Павло Клочко виявився справжнім професіоналом, і я відчув, що мої зуби в надійних руках. Він дуже уважно вислухав мої страхи та поділився усією необхідною інформацією. Процедура пройшла без болю, і я навіть не помітив, як швидко вона завершилася. Атмосфера в клініці дуже приємна, і персонал завжди готовий допомогти.
Тепер мої зуби виглядають і відчуваються чудово! Велике спасибі "СВдент" і доктору Павлу за їхню чудову роботу! Обов'язково рекомендую цю клініку всім, хто шукає професійний стоматологічний догляд!

Артур
26 августа 2023 в 14:58

З звичайними пломбами справляються добре пломба стоїть вже я к 3 роки без нарікань але з лікуванням каналів або якимись не звичайними випадками краще шукати інших. Крайній жувательний зуб був карієс, сказали лікувати канали та пломбувати їх. Через рік після пломбування зуб почав постійно нити, після знімку зуба знайшли пустоти які майстри в цій клініці благополучно залишили і через це доводиться зараз видаляти зуб так як перелікування доштує декілька десятків тисяч. Так, якби це був один випадок то я б не писав цього відгуку але в мене такаж проблема. Був карієс на передніх 2х зубах мені їх вилікували, видалили корені та поставили пломби але після 2х років одна з пломб розсипалась та довелось ставити коронку на обидва зуба, чому неможна було відразу поставити коронку я не знаю. Не рекомендую данну клініку

Black
25 августа 2023 в 22:37

Проходив лікування під мікроскопом у клініці svdent. Залишився задоволений. Дякуємо Шадріну Андрію Володимировичу за його майстерність та вміння розрядити обстановку! Не найкраща нагода для зустрічі, але якщо раптом знову знадобиться, я знаю, до кого звернутися!

Анжелика
29 июля 2023 в 8:52

Добрый день. Звонила проконсультироваться в Вашу стоматологию на Петра Григоренко, 7, и хочу выразить благодарность приветливому и позитивному администратору Светлане. Была оказана полная консультация и даже больше. Обязательно по приезду посещу вашу стоматологию!

Алина
22 июля 2023 в 4:52

Супер клініка, приємне обслуговування. Лікар Грінберг Радислав - бомба. Робив мені єстетичну реставрацію передніх зубів. Швидко, якісно, справжній художник - не відпустить, поки йому абсолютно все не сподобається. Рекомендую

Юлия
13 июля 2023 в 8:56

Услугами клиники SVdent по адресу Петра Григоренко 7 пользуюсь вот уже лет 15. Красиво, комфортно, стерильно-чисто и очень уютно. Администратор Светлана всегда с приветливой улыбкой поможет определиться с решением вашей проблемы. Врачи профессионально и качественно выполняют свою работу. Во время войны, летом 2022 года, решилась на имплантацию себе двух зубов у врача Костенко Романа Сергеевича. Несмотря на ежедневные обстрелы и выключение света по всему городу, клиника работала. Я всегда была уверенна, что в назначенный мне час, независимо от ситуации с электричеством прием у врача состоится. Я благодарна за качественную работу в комфортабельных условиях даже в условиях войны!

P. S. Скажу по собственному опыту: некомфортно и непривычно жевать имплантированными зубами было только первые 2-3 недели после установки коронок. А теперь такое ощущение, что это мои натуральные зубы которые были со мной всю жизнь.
СПАСИБО!

Женя
26 июня 2023 в 7:52

Админтрастору нужно пройти курсы повышения квалификации, такое чувство, что звонишь в совдеповскую больничку. Врачи не лечат каналы с микроскопом. Как указано на сайте, в целом каналы залепили кое как, не допломбировали 2 мм. Понравилась только гигенист. Но чтобы записаться, ножно пройти испытание общения с админиитратором.

Татьяна
13 марта 2023 в 9:12

Хочу выразить благодарность доктору Ворониной Алены Владиславовны за ее профессионализм и трепетное отношение к пациентам, рекомендую обращаться к этому специалисту, очень осталась рада результатом ее работы после посещения клиники.

Саша
08 апреля 2022 в 13:51

Хочу выразить благодарность Ауловой Татьяне Александровне за ее профессионализм, внимательное отношение и доброту когда ребёнок идёт лечить зубки нет не какого страха.

Женя
04 апреля 2022 в 22:46

Посещали эту клинику. Остались очень довольны. Приятная атмосфера. Врач, Воронина Алена Владиславовна, очень быстро нашла подход к ребёнку. Всем рекомендую!

Саша
20 марта 2022 в 7:32

Хочу поблагодарить Андрея Владимировича за проделанную работу! Мастерски полечил зубы! Не страшно, не больно, вполне комфортно!

Саша
08 марта 2022 в 23:52

Могу с чистой совестью рекомендовать стоматологию SV dent. Все врачи, с которыми пришлось столкнуться очень внимательные и квалифицированные. Выражаю благодарность за чуткое отношение к пациентам всему коллективу SV dent. Хочу выделить Токарева Виталия Васильевича - профессионал своего дела.

Саша
18 февраля 2022 в 14:54

Хочу оставить отзыв о прекрасном профессионализме замечательного доктора Ауловой Татьяне Александровне, подход к деткам на высоте, вежливая, добрая, всегда отзывчивая, мой ребёнок свои зубки доверяет только ей, несколько лет назад впервые лечили зубки у Татьяны Александровны и теперь только к ней, всегда грамотно подходит к своей работе, подскажет как лучше, а не как дороже. Доверяйте проверенным врачам, ведь красивая улыбка-это уверенность, залог успеха! Всем рекомендую! Огромное Вам спасибо за здоровые зубки моей доченьки!

Добавить отзыв