UAOTZYV.COM

Стоматологическая клиника Praktika отзывы

Адрес Харків, просп. Науки, 77
Метро 23 Серпня 0.19км
Телефон +380 (50) 771-75-35
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
Сайт praktika.dentist
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Пародонтолог – зубные имплантаты, Поставщик зубных имплантатов, Стоматолог
Оценка 4.9 51 отзыв
Похожие компании в категории
Silk — Харків, вулиця Культури, 26
Стоматология MarkOS — Харків, 27, вулиця Отакара Яроша
Санодент — Харків, вулиця Культури, 11

Стоматологическая клиника Praktika на Науки отзывы

51
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
31 мая 2024 в 14:48

Щиро дякую адміністраторам клініки за ввічливість і турботу; лікарям і асистентам- за професіоналізм і терпіння. Ви - єдина команда, цінуєте і підтримуєте всіх, хто разом з вами. ВИ НАЙКРАЩІ!

Женя
22 мая 2024 в 13:29

Відмінне ставлення та професійний підхід. Але найкращий спосіб переконатися – це спробувати самому.
Спасибі пародонтологу Катерині Олександрівні, терапевту Анастасії Євгенівні, ортопеду Денису Віталійовичу та хірургу Роману Анатолійовичу.

Антон
27 декабря 2023 в 11:30

4 січня видалив "зуб мудрості" у Бондаренко Романа Анатолійовича. Швидко і без болісно. Золоті руки і лікар від Бога! Буду і надалі лікуватись в цій клініці.

Татьяна
18 декабря 2023 в 17:16

Лікувалась в клініці "Praktuka " міста Харкова в 2023 році, повна імплантація двух щелеп. (13 імплантів). Хочу сказати велике спасибі всій команді клініки, за Ваші старання та знання, за Ваші зусилля і поради, за Вашу доброту і розуміння, за Ваш професіоналізм і майстерність. Вся команда професіонали а чудовий лікар і засновник Микола Яковлевич — чудовий лікар та справжній професіонал і я бажаю Вам допомогти ще багатьом людям, кожен день відзначаючи перемогою над серйозною проблемою і отримуючи в якості нагороди посмішки близьких і повагу оточуючих.
Дякую! Всім рекомендую завітати до професіоналів і просто чуйних лікарів.

Татьяна
17 ноября 2023 в 12:57

В наш тривожний час працює і виконує на високому професійному рівні діагностику, профілактику, комплексне лікування проблем пов'язаних зі стоматологією клініка “Praktika”. У кліні прекрасне, уважне ставлення до клієнтів, організація праці на високому рівні з використанням сучасної техніки та матеріалів. Велике спасибі всім за виконану роботу з діагностики, лікування, профілактики догляду за ротовою порожниною. Особлива подяка унікальним фахівцям з імплантації та встановлення зубних протезів. Усім, хто хоче посміхатися маючи гарні зуби, рекомендую відвідати стоматологічну клініку «Praktika». Результат відвідин просто фантастика!

Николай
11 сентября 2023 в 3:49

Залишився дуже задоволений своїм лікуванням.
Точно можу рекомендувати близьким і друзям)

Мабуть, найкраща сучасна стоматологічна клініка Харкова.

Елена
03 сентября 2023 в 12:20

Я щаслива! Я щаслива, що звернулася саме в цю клініку.
Інноваційна стоматологічна клініка Praktika — найкраща в Харкові та заслуговує на звання найкращої в Україні. Красиві, молоді та дуже талановиті фахівці, дають змогу не хвилюватися при будь-якому лікуванні.

Лікар хірург-імплантолог Бондаренко Роман Анатолійович заслуговує на звання Бог! Він і є Богом, який провів шестичасову операцію мені та не зробив жодної помилки без болю та стресу для мене. ДЯКУЮ СЕРДЕЧНО, ВАМ РОМАН АНАТОЛІЙОВИЧ! А потім передав мене фахівця, що працює як фокусник, легко, без болю і так майстерно, що я тепер маю голлівудську посмішку. Солодовнік Микола Якович — Ви теж Бог в протезуванні.
Ось ці талановиті лікарі, заслуговують на звання 10 зірок! Бажаю, щоб зірки Голлівуду, ставали в чергу до вас на голлівудську посмішку.

СТОМАТОЛОГІЧНА КЛІНІКА Praktika — ЦЕ КЛІНІКА КРАСИВОЇ МЕДИЦИНИ, ЩО РОБИТЬ ЛЮДЕЙ КРАСИВИМИ ТА ЩАСЛИВИМИ!
Бажаю усьому колективу міцного здоров'я, вдячних пацієнтів та багато років успіху по переду. Завжди приходьте сюди з довірою, бо тут ви довірите своє здоров'я не тільки хорошим фахівцям, а і хорошим людям, які живуть і працюють тут. Щиро дякую всьому колективу!

Тамара
11 июля 2023 в 14:59

Здравствуйте. Цены у вас не маленькие. Сервис за эти деньги того стоит. Удивило то, что предложили поставить каппу за 5000 грн которая стоит в магазине 20 гривен

Ольга
03 июня 2023 в 14:29

Враження - на 10 зірок з 5. Якщо Ви хочете побачити, що таке красива медицина, Вам сюдиМісцерозташування-вздовж центральної дороги, одразу поруч вихід з метро, тобто. Заплутатися не вийде) Зустрічають красиві усміхнені дівчата, все тихо, спокійно, включений телевізор, великий хол для очікування. Все дуже чисто! Туалет-ідеальний і в плані чистоти і плані зручності, стоять зуб. і не встиг почистити зубки-іноді так буває). Фахівці-у нас був Бондаренко Роман Анатолійович-це «Вищий Пілотаж», Фахівець з великої літери-дякую йому величезне, і вислухав і відповів, все зрозуміло, не потрібно щось там думати або здогадуватися, або перепитувати-один час і проблеми як не бувало (4 зуби мудрості, з яких 1 дуже навіть виявився непростий), і знеболили, і прибрали, і зашили, і посиділи з холодком, і весь догляд, призначення і навіть супчик! З цукеркою! Вручили. У нас було небагато часу, т. к. Пацієнку чекала маленька донька, але весь цей захід пройшов на «одному диханні»швидко, красиво і дуже добре організовано. Я в захваті! Рідко пишу відгуки, але мені здається всі повинні дізнатися про цю чудову клініку. Питання ціни-вона не більше, ніж у будь-якій стоматклініці міста-це я точно можу сказати, але тут ти потрапив у красиву медицину і пішов з абсолютним вирішенням проблеми.

Shele
29 апреля 2023 в 6:31

Краща клініка, яку мені доводилося відвідувати. Дуже професійний і чуйний персонал, лікарі. Дякую

Саша
02 апреля 2022 в 14:50

Сегодня попал на приём к хирургу Бондаренко Роману Анатольевичу
Внимательно меня осмотрел, сделали снимки и дал свои рекомендации (в другой клинике сделали ошибки)
О клинике осталось приятное впечатление, персонал тоже очень внимательный!
Спасибо!

користувач
31 марта 2022 в 15:46

Все очень понравилось: приветливый персонал, очень хороший врач Дмитрий Кравец (все грамотно объяснил)

користувач
30 марта 2022 в 1:58

Если в Praktika все хирурги такие красивые, как Дмитрий, я готова отрастить ещё пару зубов мудрости

Женя
25 марта 2022 в 2:04

Больно смотреть на вашу рекламу в Инстаграм тысячный раз в день, настройте правильно хотяб
мне 27 лет, какая в ж имплантация, ребят
21й век, не позорьтесь таким видео
мне, как ррс-специалисту, хочется обнять вас и поплакать за потраченные деньги за это рекламное видео и таргет
астанавитесь

Женя
21 марта 2022 в 11:50

Я очень довольна, что обратилась в эту клинику со своей проблемой. Прекрасный сервис, внимание и забота о клиентах! Забываешь, что ты пришёл лечиться) Замечательные специалисты, отдельная благодарность Роману Анатольевичу!

Olena
06 марта 2022 в 22:10

Безболезненное лечение, прекрасный сервис, душевное отношение персонала. В клинике работают лучшие врачи города. Дочери удаляли 4 восьмых зуба под седацией. Все прошло прекрасно. Спасибо огромное хирургу Бондаренко Роману Анатольевичу за его золотые руки

Женя
28 февраля 2022 в 6:48

Была на приёме впервые, коллектив изумительный, очень внимательные и добродушные. Спасибо огромное Николаю Яковлевичу и Денису Виталевичу за квалифицированную консультацию и огромное внимание к пациентам.

Надежда
24 февраля 2022 в 21:58

Клиника "Praktika* это лучшее, что я видела в мире стоматологии. Начиная от чистоты и комфорта до великолепного персонала: администраторы, медсестры и конечно же Роман Анатольевич. Он - ВОЛШЕБНИК! Спасибо за Вашу работу! Оказывается, ставить имплантаты можно совершенно безболезненно. И, что немало важно, без какой либо боли после установки.

Александр
02 февраля 2022 в 15:10

Огромное спасибо всей команде ПРОФЕССИОНАЛОВ стоматологической клиники «Практика», которые с добротой и любовью делают своё дело. Каждый визит к Вам, помимо услуг предоставленных на современнейшем и высочайшем уровне, оставляет море положительных эмоций, благодаря тёплому, доброму и заботливому отношению к пациенту.

Дмитрий
01 февраля 2022 в 14:32

Врач Елизавета Алексеевна - это лучший стоматолог за всю мою историю посещения разных мест:) Спасибо!

Добавить отзыв