UAOTZYV.COM

Смакуй - самогонные аппараты, дистилляторы отзывы

Адрес Харків, просп. Героїв Харкова, 257
Метро Палац Спорту 0.17км
Телефон +380 (93) 170-78-80
Часы работы 00:00-24:00
Сайт smakui.ua/ua
Рубрики Магазин оборудования для производства пива в домашних условиях, Производитель
Оценка 4.8 49 отзывов
Похожие компании в категории
Home Brewery Shop — Харків, вулиця Тарасівська, 3

Смакуй - самогонные аппараты, дистилляторы на Героїв Харкова отзывы

49
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
14 марта 2022 в 10:02

Доброго часу доби. Гнали на старому самогонному апараті. Вирішили купити новий апарат колонного типу. Дуже довго вибирали. Знайшли фірму "Смакуй". Консультант Юра нам порадив модель "Стандарт" на 37 літрів. Через 2-3дня з усіма комплектуючими. Спасибі величезне. Будемо користуватися на здоров'я. Рекомендуємо фірму "Смакуй".

Татьяна
19 февраля 2022 в 16:01

Купили апарат профі на 60л зі знімною кришкою, дуже задоволені, спочатку він прийшов трохи з деформованим верхом але нам все замінили за рахунок фірми пересилання і т. Д. Процесі самогоноваріння виникло немало) але Олексій молодець тримається, відповідає на всі наші питання навіть у святкові дні апарат просто бомба, я його купувала для чоловіка, але затягнуло і мене тепер разом мучимо нашого консультанта Олексія,) спасибі за апарат і за консультацію) хто сумнівається, навіть не думайте, я сама рік вирішувалася) і пошкодувала що витратила стільки час марно, продукт бомба)

користувач
01 февраля 2022 в 4:11

Взяв собі на День народження! Смакуй "Експерт".
Тепер це моя улюблена покупка.
Апарат якісно виконаний. Приносить багато радості моїм друзям)
Консультація - професійна. Спілкування - приємне. Товаром задоволений максимально.
Рекомендую взяти одразу ж:
- набір професійних аерометрів;
- колбу і "папугу";
- мідну насадку, кільця Рашига;
- голчаті крани.
Дякую Алексу та інтернет-магазину "Смакуй"!

Славик
29 декабря 2021 в 6:45

Всем доброго времени суток, вот и прошли 2 года с момента покупки аппарата Смакуй) Честно, ни разу не пожалел о покупке и благодаря Алексу по тихоньку что-то добавляю и совершенствую. Ещё раз спасибо вашей компании и отдельное спасибо Алексею, берегите его, так как на таких кадрах все держится. То что мы пьём получая благодаря вашему аппарату, это действительно качественный и как мои некоторые друзья говорят даже вкусный продукт), а так как мы украинцы, которые испокон веков делали самый лучший самогон (горилку), то ваша компания является ещё и патриотом и продолжителем народных традиций, так что дай вам Бог всего наилучшего и большего процветания и как говорится Будьмо!

Александр
21 декабря 2021 в 23:28

Получил дистиллятор "Старт" на 37л. Качество на все 100%, очень прост в зборке все детали идеально подобраны, не требует никаких доработок. Пробный перегон прошёл, аппаратом доволен. Рекомендую.

користувач
12 декабря 2021 в 9:49

Приобрел аппарат СТАРТ на 37 л.
Заказ пришел быстро. Все аккуратно
упаковано, все комплектующие в
наличии. Аппарат выглядит достойно.
Хорошая видео поддержка и толковая
консультация при личном общении с
менеджером. Общался с Юрием. В общем
СПАСИБО.

Женя
27 ноября 2021 в 23:11

Добрый вечер! Приобрёл аппарат СТАРТ на 23 л. Заказ пришёл в короткие сроки, все детали аккуратно упакованы, аппарат отличного качества. Менеджер Игорь связался быстро, всё подробно объяснил, посоветовал. Никакой предоплаты, заказа, получил, оплатил! Спасибо огромное, буду пользоваться на здоровье!

Женя
13 октября 2021 в 3:46

Добрый вечер, заказал аппарат профи менеджера компании Игоря профессионал в своём деле, общение с ним мне очень помогло в покупке чтобы я остался доволен, доставка была очень быстрой упакован был хорошо, качество изделия на высоте все части аппарата подогнаны идеально я его собрал за 10 минут. Спасибо Вам за отличный самогонный аппарат.

Микола
11 октября 2021 в 15:32

Вчора перший раз в житті зварили пиво новим апаратом kraft. Все чудово, автоматика чітко витримувала температурні паузи. Недолік: інструкція не відповідає фактичній конструкції, зокрема були проблеми зі зрошувачем.

Саша
03 октября 2021 в 16:07

Доставили быстро, товар был хорошо упакован. Качество отличное! Менеджер приветлив, все вопросы обсудили. Сделкой остался доволен.

користувач
06 сентября 2021 в 23:59

Доброго дня. Давно шукав заміну своєму старому апарату. Побачивши рекламу і поспілкувавшись з менеджером вирішив придбати апарат "Старт" від фірми "Смакуй". Придбавши даний апарат, я не пошкодував. Замовлення прийшло вчасно, все було якісно запаковано. Апарат збирається легко, без жодних проблем. Через недосвідченість, були проблеми при перегоні. Але дякуючи консультанту Алексу, який допоміг розібратися та скинув багато корисної інформації на Viber, процес отримання якісної продукції став легшим. Покупкою задоволений. Всім рекомендую.

Александр
29 июля 2021 в 19:43

Купили с кумом аппарат Профи на 30 литров с ТЭНом.
Первое ТЭН незаменимая вещь, при его применении процесс становится регулируемым и стабильным.
Второе система подачи воды профи (которую мы не купили и в последствии пожалели) очень удобная штуковина, облегчает жизнь во время перегона и помогает точно настроить и регулировать процесс отбора святой жидкости!)
Третье утеплитель для царги, его мы тоже не купили, но теперь будем докупать. При перегоне второй партии браги царгу утеплили ветошью и заметили что процесс гораздо ускорился и скорость получения спирта сырца увеличилась на 25-30%.
На сегодняшний день очень довольны покупкой, продолжаем эксперементировать, если вы решили производить горячительные настоички для себя и своих друзей рекомендуюданного производителя, не проходите мимо Смакуй, а кто мимо пройдет, тот ночью глазок не сомкнет!)

Саша
16 июня 2021 в 11:58

Купил аппарат компании смакуй: колонна и к комплектующие её чистый Китай.
Куб 37 литров. В него помещается всего 27 литров, качество сварочных швов ужасное, сразу видно делают дилетанты!

Вал
15 июня 2021 в 7:40

Замовлення надійшло швидко, все відповідало накладній. Збирається легко, інтуїтивно, навіть не потребується додаткової інструкції.

Червоноград
14 июня 2021 в 2:05

Добрий день усім! Після довгого перегляду каналу "Смакуй" і поговоривши з консультантом Юрою (доречі дуже привітний, і зрозуміло дає відповіді на запитання які стосуються апаратів), Я вирішив і придбав апарат "Експерт на 60 л". Апарат приїхав на відділення Нової почти за 3 дні у двох коробках. При розпаковці був приємно вражений (деталі були якісно упаковані), саме розпакування заняло більше часу аніж збирання апарату.
Можу впевненно поставити оцінку 5. Рекомендую компанію "Смакуй" всім хто любить міцні та натуральні напої

Дима
12 июня 2021 в 10:03

Всім привіт, на кінець і я став власником апарату від т. М Смакуй. З вибором фірми оприділився давно (в товариша є апарат даного виробника і яким він дуже задоволений тому інший виробник і не розглядався) Питання стояло в іншому яку модель вибрати. Поспілкувавшись з менеджером Ігором, прислухавшись до його думки і порад, зупинився на моделі "профі" якою дуже задоволений, за що йому щиро вдячний. Окрема подяка Алексу за повний супровід (так як я новачок в цій справі) від зборки до перегону. Завжди консультував і давав підказки. Дякую т. М "Смакуй"

Толян
05 июня 2021 в 10:25

Доброго дня довго шукав який аппарат купити, але після спілкування з Юрієм за що йому дуже дякую, зупинився на аппараті Старт 37л. Фірми Смакуй, я дуже задоволений обслуговуванням. Замовлення було відправлено дуже швидко. Аппарат Старт укомплектований двома термометрами, градусоміром і всіма краниками трубочками що потрібно виглядає дуже надійно і красиво. Якість металу відмінна всім рекомендую.

Иван
24 мая 2021 в 12:57

Заказывал аппарат "Отбор по пару" у компания Смакуй. Хорошие ребята, ответят на все интересующие вопросы, отправка заказа Новой почтой в день заказа, бесплатно. Хочу отметить сотрудника на имя Игорь - менеджер от бога, знаток своего дела. Советую сотрудничество, качество изделий на высшем уровне.

Mihaylo
18 мая 2021 в 23:32

Дистилятор випробував, отримав продукт дуже високої якості
Дякую
Рекомендую всім придбати даний апарат і використовувати на здоров'я
Окреме спасибі менеджеру Юрі

Владимир
06 мая 2021 в 7:16

За, більше ніж сорок років активноі творчоі "роботи" на цій царині, використовував дуже багато різноі "апаратури" від мантоварок, саморобних, напівпрофесійних та професійних апаратів до заводських. Але такоі якості ще не мав. Апарат -шедевр. Перевірю у роботі - дам резюме. А поки що дякую Юрію за розуміння, та ставлення з повагою до незнайомого клієнта. Замовлення виконане вчасно.

Добавить отзыв