UAOTZYV.COM

Салон персонального аудио Era in Ear

Адрес Харків, вулиця Гоголя, 4/1
Метро Історичний музей 0.42км
Телефон +380 (66) 463-21-11
Часы работы
понедельник11:00-19:00
вторник11:00-19:00
среда11:00-19:00
четверг11:00-19:00
пятница11:00-19:00
суббота12:00-16:00
Сайт era-in-ear.com
Рубрики Магазин аудиоаппаратуры, Ремонт аудио- и видеоаппаратуры, Интернет-магазин
Оценка 5 48 отзывов
Похожие компании в категории
М-арт — Харків, вулиця Полтавський Шлях, 6а
Салон HiFi-Харьков — Харків, Червоношкільна набережна, 18
Культура звука — Харків, Харківська набережна, 6
Bang & Olufsen Kharkiv — Харків, вулиця Потебні, 6

Салон персонального аудио Era in Ear отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
01 февраля 2024 в 17:08

Без перебільшення - найкращий магазин з аудіотехнікою в Харкові. Якщо вам потрібна якісна аудіотехніка - то наполегливо рекомендую завітати в цей магазин.
Моя остання покупка тут - це хедсет для роботи. Я дуже задоволена покупкою та допомогою консультанта при виборі техніки. Дякую!

Никита
19 января 2024 в 14:11

Як на мене, найкращий (чи єдиний) шоурум у Харкові.
Чудовий асортимент, який можна свідомо укомплектувати на запит в інші магазини.
А головне - співчутливі співробітники люблять свій товар і розуміються на ньому.

Кожен харків'янин зобов'язаний його відвідати, адже навряд чи знайдеться людина байдужа до музики - Era in Ear представляє широкий діапазон способів насолодитися нею

Андрей
25 ноября 2023 в 3:44

Відмінний магазин, чудовий сервіс.

Звернувся до магазину з питання купівлі навушників. Замовлення було опрацьовано на найвищому рівні: починаючи з першого дзвінка консультанту, і до моменту видачі. Сам товар також було доставлено точно в обумовлені терміни.

При цьому, до замовлення поставилися з максимальною увагою до деталей: при оформленні замовлення мною були озвучені деякі питання та побажання щодо супутніх товарів, які я планував підібрати прямо в магазині, і ці товари були підібрані вже до моменту мого приїзду в магазин (і підібрані дуже добре). Усі побажання щодо основного товару також було враховано.

Окремо хочеться відзначити чудову роботу консультанта.

Однозначно рекомендую цей магазин до співпраці!

vvitosik
22 ноября 2023 в 23:39

Вперше був у цьому магазині, консультант саме що консультує, а не просто намагається швидше продати що-небудь. Дав для порівняння послухати та помацати пару моделей навушників

Chezuts
01 ноября 2023 в 5:55

Заходжу сюди кожен рік просто подивитися, а виходжу з новими навушниками.
Консультанти роблять цей досвід настільки приємним, що я ставлю їх в приклад дружині вдома.
10 балансних драйверів з 5 зірок
Люблю, цілую.

Дмитрий
30 октября 2023 в 15:10

Замовляв iFi Hip-Dac 2 на відділення м. Харків і на місці зараз планував вибрати навушники. У магазині запропонували послухати кілька ЦАПів та почекати із покупкою iFi (за що величезний респект). На столі опинилися iFi Hip-Dac 2, Cayin RU7, Cayin RU6, FiiO KA5, Topping G5 і саме останній вразив найбільше своєю агресивною подачею звуку + досить об'ємною сценою та не забарвленим звуком. Еталоном зі звуку для мене були Beyerdynamic DT 1770 Pro серед закритих навушників цієї цінової категорії (відкриті не хотів брати з низки причин хоча спокуса була великою). З бюджетом до 14к ласкаво надані Maze 99 classic, Sivga SV021 і SV022 (022 раджу послухати всім любителям Rammstein і аналогічних за жанром груп, розміщуються вуха всередині і сидять відмінно), ATH-M50x, ATH-MSR7B. По звуку аудіотехніки М50х відчувається провал на середніх частотах (хоча це їх особливість), для металу або будь-якої агресивної сучасної музики раджу всім послухати SV022 від Sivga. Збалансованими по звуку були ATH-MSR7B але розмір амбушюр виявився замалим, Maze 99 прекрасна посадка, якість виробу на висоті і звук чудовий але все одно об'єму не вистачало в порівнянні з 1770. Замовив як результат для проби DT 700 PRO X і вибір перевершив мої очікування. Велика подяка Алану за надані агрегати до вибору і час =)

Олеся
23 октября 2023 в 8:22

Щаслива, що придбала навушники саме у цьому магазині. Унікальний формат, який дозволяє спочатку послухати, спробувати, а потім ухвалити рішення та купити найкраще.
Консультант дуже допоміг та відповів на всі запитання! Було дуже приємно поспілкуватися та дізнатися більше про особливості тих чи інших навушників. Цілі нав'язати певні бренди/моделі тут немає, навіть навпаки: "Кращі навушники - це навушники, які подобаються ВАМ". Тому щиро рекомендую саме Era in Ear

Флит
20 сентября 2023 в 20:50

Дякуємо за якісну та професійну консультацію! Допомогли зробити правильний вибір та розкрили нові відчуття від музики. Тверда 5 із 5! Рекомендую!

Alter
16 сентября 2023 в 22:59

Дуже зручний і комфортний магазин, дякую велике консультанту який докладно пояснив у чому відмінність тих чи інших навушників, так само дав послухати навушники на рівень вище, це професіонал своєї справи, дуже задоволений був відвідати цей магазин

Женя
14 сентября 2023 в 4:38

Професійно, грамотно, порадили і підібрали навушники, підсилювач ЦАП, зробили хорошу знижку. Рекомендую всім, хто цінує гарну якість.

Саша
13 сентября 2023 в 2:32

Святе місце для аудіофілів Великий вибір, професійний консультант, завжди приємна атмосфера та надійний сервіс. Краще місце для занурення у світ аудіо!

Саша
25 июля 2023 в 5:38

Найкращий аудіомагазин у Харкові, не раз там купував навушники та повернусь ще. Уважний, професійний, привітний персонал, рекомендую!

Саша
17 июля 2023 в 14:45

Хотів сказати слова вдячності за відмінний сервіс у місті Харкові, окремо вкотре приємно звернутись до Алана, були претензії по ремонту і йому вдалося зробити як найкраще для кліента без зайвих нервів і часу, розуміння людей то є дужє цінний актив! Також хочу подякувати дуже люб'язній жінці яка там напевне одна) Дуже добре прийняли мене коли на місці не було менеджера! Дякую команді, обов'язково звернусь і не один раз, приємно повертатися до таких людей! Ремонт зробили як слід!

Виктор
13 июля 2023 в 8:26

Отличный магазин; консультант - обходительный и милый молодой человек. Порекомендовал мне восхитительные наушники, хоть и не очень дешёвые (что поделать, так устроен рынок).

Женя
08 июля 2023 в 9:45

Лучший сервис, пару дней назад брал наушники, продавец порекомендовал, хорошо разбирается в технике, и в том что нужно покупателю

GameWatch
15 марта 2022 в 13:04

Лучший из аудио-магазинов в которых бывал.
В Era-in-Ear уже несколько лет покупаю наушники и плеера - всегда оставался доволен. Мой "аудиофильский путь" какраз и начался с этого магазина, я раньше и подумать не мог что буду так много удовольствия получать от музыки!

Ребята очень общительны и самое главное никогда ничего не навязывают. Многие меня поймут, уверен. Все подскажут и в деталях расскажут о звучании, о начинке девайса, расскажут об интересных особенностях. Каждый раз когда приходил в магазин то встречал ламповую и уютную атмосферу.

Очень долго выбирал плеер, чтоб был интересен в подаче да и чтоб чтото новое попробовать, в итоге на фото видите) Покупкой как всегда доволен более чем!

Всем любителям приятной музыки и качественного звука - рекомендую, обязательно заглянуть в этот магазин! Все можно послушать и пощупать перед решением купить)

Андрей
07 февраля 2022 в 13:48

Хороший магазин, в котором не только дадут послушать разные варианты наушников/акустики, но и смогут профессионально подсказать. А если хорошо попросить - можно и скидку выбить ;). Большое спасибо за мои новые наушники!

猫提督
24 января 2022 в 2:26

Прекрасный магазин. Благодаря вам собрал прекрасный сетап. Ещё и скидку сделали. Однозначно рекомендую!

Славик
20 января 2022 в 16:41

Выбирал наушники себе как подарок на Новый год. Доволен сервисом и самими наушниками. Рекомендую!

Олег
14 января 2022 в 10:30

Хорош магазин. Выбор наушников большой. Есть из чего выбрать и главное послушать-сравнить. Больше в Харькове не находил такой опции. Обычно 2-3 пары в наличии в музакальных магазинах. Консультанты тоже порадовали, все без лишнего снобизма и доходчиво для непрофи обьяснили.

Добавить отзыв