UAOTZYV.COM

Ресторан Roll Club - доставка суши и пиццы. / Asian food spot

Адрес Харків, площа Конституції, 18
Метро Майдан Конституції 0.16км
Телефон +380 (96) 444-80-77
Часы работы 11:00-21:00
Сайт roll-club.kh.ua/uk
Рубрики Ресторан, Доставка готовой еды
Оценка 3.6 43 отзыва
Похожие компании в категории
Якитория — Харків, просп. Незалежності, 10А
Argentina Grill — Харків, просп. Науки, 20
Милена / Мілена — Харків, провулок Короленка, 4
Пробка Resto & Music hall — Харків, 61000, вулиця Сумська, 3

Ресторан Roll Club - доставка суши и пиццы. / Asian food spot отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ксения
22 января 2024 в 10:26

Дуже смачні суші-бергер, які підкорили моє серденько? Заказуємо не перший раз і в захваті: смачні, свіжі, з якісних продуктів. Будемо заказувати ще не раз і раджу всім

Дарья
10 декабря 2023 в 8:42

Заклад в Києві ДУЖЕ раджу! Сьогодні замовили у них роли вперше і не пожалкувалиРоли реально смачні, порція велика, ціна доступна, доставка швидка, обслуговування якісне! Так тримати наступним хочу спробувати СУШІ БУРГЕР

Mila
28 ноября 2023 в 17:28

Замовляли доставку, вперше і востаннє. Декілька знайомих радили, але нам взагалі не зайшло. По-перше, сет не смачний та дуже жирний. По-друге, і в мене, і в чоловіка після ролів болів желудок і загалом самопочуття було так собі.
Замовляли суші в багатьох популярних мережах, але таке в нас вперше.
До обслуговування питань немає - доставили вчасно.
Про замовлення дуже жалію, замовляти більше не будемо.

Яна
29 октября 2023 в 9:53

Пишуть неправильну адресу. Суші розвалюються, соус розбавлений, у місце сиру Філадельфії звичайний сирок «Дружба», не зрозумілий присмак, на смак ніби їх зробили тиждень тому. Все завітряне. Замовляти в Roll CLAB не раджу.

Катерина
01 октября 2023 в 2:34

Гарна атмосфера! Дуже привітній персонал! Швидкість приготування замовлення дуже вразила, все замовлення винесли менш ніж за 15 хв. Дякую за смачну вечерю!

Ангелина
24 сентября 2023 в 15:33

Атмосферний заклад з приємним сервісом і смачною кухнею. Роли одні з найкращих у Харкові, дуже сподобався лимонад ківі-банан

Анастасия
24 сентября 2023 в 0:29

Замовляли сет, назву не пам'ятаю, 15 вересня, ціна 935 грн. Доставка прибула протягом. Суші стали набагато меншими, ніж раніше, на жаль. Ті суші, що були раніше і ті, що зараз – небо та земля, як кажуть. Розпакувавши сет, чесно, думала що кожну цілу розрізали навпіл

Саша
19 сентября 2023 в 15:24

Є в цьому закладі на постійній основі, атмосфера дуже приємна, їжа шикарна і обслуговування на найвищому рівні. У Roll Club великий вибір асортименту, дуже сподобався суші бургер тріпл фіш. Рекомендую!

Марианна
16 сентября 2023 в 19:04

Замовляли лапшу. В страві були просто якісь вуглинки спалених овочів, на смак жахлива. Якщо пригоріло то це має іти в смітник а не в коробочку і клієнту.

Алина
16 сентября 2023 в 3:35

Завітала сьогодні на перерву до закладу, почну з атмосфери, лунала дуже приємна музика, в залі охайно та затишно. Трішки вуличний стиль закладу зацікавлює, дуже молодіжно та «стильово»До речі про молодь, весь персонал контактує с людьми, розуміються на тому що кому краще запропонувати, офіціанти привітливі та приємні, обслуговування залишило гарне враження, та підняло настрій на весь день
Свій обід я почала с супу «Том-ям», це просто неймовірно смачноЗ напоїв замовила лимонад Ківі-банан, дуже цікавим рішенням було додати туди кульки Бабл-ті, у бармена напевно ну дууууже багата фантазія
Завершила улюбленою філадельфіею, незмінна класика.
Бажаю закладу процвітання та успіхівЧекайте на мене ще)

Aleksandra
15 сентября 2023 в 6:48

Замовили доставку в Києві, дуже задоволені, це неймовірна краса та смакота! Обожнюю вас ще з Харкова і дуже зраділа відкриттю в Києві! Ви неймовірні, успіхів вам!

Рита
13 сентября 2023 в 13:20

Нещодавно відкрила для себе новий заклад Roll Club. Часто заходжу сюди поїсти. Їжа на найвищому рівні, персонал дуже ввічливий, атмосфера просто вау. Залишилися дуже приємні враження! Мега рекомендую!

Владислав
07 сентября 2023 в 2:32

Загалом усе нормально.
Є лише дві притензії:
1 у креветках залишався кишечник.
2 сильно дратує дзвінок у самий не підходящий момент наступного дня.
P.s
Трійка за сервіс виключно через набридливі дзвінки.
Відгук відноситься до одеської філії
Так як його немає на карті, то опублікований тут

Екатерина
04 августа 2023 в 0:26

Дуже сильно розчарували останнім замовленням! Стільки років у вас постійно замовляли і такий подарунок у вигляді отруєння! Рол Річ на кілька днів просто вирвав із життя. Це при тому, що особисто у мене отруєння викликали лише 2 штучки з порції (на вигляд усе було нормально, але запах і присмак збентежив, тому ніхто більше 1-2 не став їсти). Але багато із замовлення ніхто з'їсти не зміг, бо рол відклали і взяли по шматочку піци. 20 хвилин і почалося! Нічого поганого не можу сказати про менеджерів, які вибачалися та дали бонус на 200 грн за ці неприємності. Діти були дуже ввічливі. Їм сказала і ще повторю - нічого в цей день ніхто не їв окрім звичайного чорного чаю поспіхом вранці (саме з цієї причини і було зроблено і замовлення - хотіли швидко та смачно після важкого дня), жодних напоїв крім води не було. Питання до керівництва – ви серйозно? ! 200 грн за замовлення на 1449 грн, в якому рол за ціною 335 грн викликав блювоту, діарею та температуру на кілька днів! Смішно! І ви змушуєте перепрошувати тих, хто зовсім у цьому не винен! Особисто я сказала про це, щоб ви відреагували та перевірили кухню чи руки ваших кухарів. Тільки на одну дорослу людину пішло море атоксилу, лопераміду та регідрону! А що було б якби не дай Бог це була дитина чи вагітна дівчина! Якщо коротко – шкода, було смачно до останнього моменту. Довіра до вас втрачена. Після цього ні я, ні моя сім'я, ні мої друзі до вас не повернуться.

Анна
17 мая 2021 в 19:01

В заведении заказывала ланч, но немного не рассчитала свои силы и роллы мне с радостью упаковали домой. Также попросила добавить еще одну порцию роллов с собой. Внутри уютно и интересно. Ланч очень вкусный и большие порции, роллы свежие, на вкус отлично. Однозначно пришла бы еще раз.

Ветастар
14 мая 2021 в 10:55

Заказала у вас вчера суши (манговые рыбки) как то так называются и пиццу. Если бы я знала, чем мне это обернется то никогда бы в жизни не заказывала у вас ничего. Учитывая что кроме этого за целый день я ничего не ела, в 3: 30 проснулась с дикой болью в животе, и побежала к унитазу. Рвота была настолько сильной, что я думала я умру там возле этого унитаза. Сейчас уже пол 7 вечера, а мой организм продолжает рвать желчью и ничего не принимает. К этому всему ещё сильная слабость, высокая температура тела, такого сильного отравления у меня ещё не было. Ни за что никому и никогда не рекомендую заказывать этот яд! Кто мне вернет деньги за эту "еду" и оплатит лечение?

Женя
02 мая 2021 в 2:53

Быстрая доставка, невысокие цены. Обширное меню бизнес-ланчей, что очень радует - курочка тонкацу просто божественная.

Hope
30 апреля 2021 в 8:32

Неплохое место. Второй раз тут пообедали. Видно, что проработали рецептуру, тк в первый раз ни чем особо не запомнились, а в этот раз сет рол был безумно вкусный и интересный:) Цена/качество и это большой плюс!
Хороший и вежливый персонал. Еду принесли в течение 15-17 минут.

Единственное, что смутило - это очень тесно (

В целом - пять!)

Эмма
30 апреля 2021 в 7:20

Несколько раз заказывала роллы и они всегда вкусные, свежие, достаточно крупные! И цены адекватные, на данный момент любимые роллы в Ролл клаб

Мария
24 апреля 2021 в 18:11

Ставлю твердую 5

Брала для нас подругой 2 порции роллов (филадельфию и дракон с угрем), поке и лапшу с креветкой. Впервые заказывала у ребят и не пожалела. Вкусно было все!

Отдельная благодарность повару за дракона. Это моя новая любовь ️ Намного вкуснее чем в Золотой Рыбке, всегда пользовались этой доставкой.

Однозначно закажу в Roll Club еще и всем рекомендую. Доставили быстро, оператор была очень вежливой.

Добавить отзыв