UAOTZYV.COM

PIED-DE-POULE отзывы

Адрес Харків, просп. Науки, 9
Метро Наукова 0.22км
Телефон +380 (96) 709-99-59
Часы работы 09:00-20:00
Сайт kharkiv.p-de-p.com/uk
Рубрики Салон красоты, Мужская парикмахерская, Косметолог, Наращивание волос, Депиляция
Оценка 4.2 53 отзыва
Ближайшие филиалы компании
PIED-DE-POULE — Харків, вулиця Григорія Сковороди, 50/52
PIED-DE-POULE — Харків, просп. Героїв Харкова, 15
Похожие компании в категории
Новый свет — Харків, вулиця Пушкінська, 63
Студия красоты Zoom — Харків, вулиця Мистецтв, 5
Маникюрный кабинет Bona_beauty_room — Харків, вулиця Трінклера, 2, корпус, 1
ABRICOS beauty salon — Харків, вулиця Сумська, 77/79

Салон красоты PIED-DE-POULE на Науки отзывы

53
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Alona
14 января 2024 в 8:49

Протягом року довіряла свій час, гроші та волосся цьому салону доки не поїхав мій майстер і взяв інший - Анжеліка. Анжеліка після тонування не встигала зробити догляд і зробила його неправильно, при цьому врахувавши всю суму послуги - 1900грн. Догляд включає два етапи (можете навіть погуглити. - догляд Brae), після кожного мала бути тепла шапочка, бо інакше матеріал не вбереться. Анжеліка нанесла перший етап, сказала посидіти в мийці 10 хвилин. Я перепитала, один етап? Каже так.
Цю процедуру я робила в них не вперше і знала як воно має бути, але чомусь погодилась і не сперечалась.

Догляд мінус, гроші мінус, волосся залишилось брудним від неправильного застосування матеріалу.

Майстер ще питала, скільки я ще в Харкові пробуду, я сказала два тижні, думаю вона для себе зрозуміла, що може обдурити клієнта і ніхто не поскаржеться, бо не повернеться.

Дуже погані враження. Коли в країні кожна копійка рахується і коли є довіра клієнта так вчиняти то просто дно. Що казати про тих, хто йде туди вперше?

Не раджу цей салон.

Даша
06 января 2024 в 23:47

Супер місце. Гарні всі майстри. Дуже привітні, підскажуть все що вас цікавить. Як тільки заходиш до салону, вас вітає адміністратор який також багато чого може порадити і пригостить смачною кавою. Перукарі, візажисти, косметологи, подологи, манікюр дякую кожному. Все на найвищому рівні.

Паша
16 декабря 2023 в 15:17

Був на педикюрі та манікюрі
Перше було сказано одну ціну в результаті довелося заплатити більше зазначеної суми
Через те, що топ майстер
Хоча коли зідзвонювалися все також було проговорено
Запізнився звичайно на півгодини.
Напевно, мало часу було зробити акуратно, але тільки манікюр
З педикюром все чудово

Дяшка
18 ноября 2023 в 11:04

Була у косметолога Оксани на догляді для обличчя від билоджик, це мій улюблений бренд і я рада, що нарешті знайшла салон який працює з даною продукцією. Також хочу додати, що Оксана - професіонал своєї справи, дуже приємна людина і крутий фахівець. Всім рекомендую, атмосфера у салоні

Виктория
10 ноября 2023 в 13:51

Все на найвищому рівні! Чисто, затишно з турботою про клієнта! У цей важкий час це дуже приємно!

Bogdana
02 ноября 2023 в 7:20

Із задоволенням ходжу на манікюр та педикюр, всі рази все було чудово з різними майстрами. Дуже милі адміністратори в салоні і ті, що ведуть запис. Дякую

Елизавета
22 октября 2023 в 8:22

Сподобався салон на героїв Харкова, був у майстра Даяна. Дуже приємна дівчина та персонал.
Робила брівки, все дуже сподобалося!

Светлана
21 октября 2023 в 18:28

Гарний салон, привітні співробітниці. Карина - чудовий майстер по фарбуванню та корекції брів. Дякую!

Алина
26 августа 2023 в 11:51

Недавно була в салоні на стрижці та манікюрі, зробили все дуже швидко) спасибі дівчаткам за приємний сервіс, гарне спілкування та теплий прийом)

Дария
17 июля 2023 в 15:48

Мало того, що ім'я не змогли запам'ятати, так ще й брешуть. Записалася на 14 в їх же боті, потім мене повідомили що той час зайнятий. Короче, не раджу

Елена
14 июля 2023 в 19:17

Вибираючи цей, ніби то професійний салон, я була впевнена, що отримаю якісний результат! Я розчарована! 5300 грн: мелірування неякісне, блонд жовтий, подекуди фіолетовий, подекуди пшеничний. Це не є професійна послуга! Я дуже шкодую, що звернулась до не професіоналів

Яна
13 июля 2023 в 22:31

Развод на деньги. Как технично разводят. Дорогие администратор и парикмахер неужели вы думаете что вселенная оставит это просто так. Неужели вы думаете что говоря одну цену по записи и в итоге сбивая намного больше якобы за окислитель для корней вы будете в шоколаде. Звонка от директора я так и не дождалась. Зато сегодня нашла прайс на сайте и убедилась что меня развели сто процентов. Сняли за окрашивание и кончики 3200 вместо 2000 обещанных при записи. Попросила убрать краску с головы убрали когда весь лоб покрасился. И это вы называете салоном. Скоро будут у вас неприятности дамы.

Виктория
17 июня 2023 в 5:25

Стричь здесь не умеют. Специализируются на окрашивании, но молчат. Салон для девочек с шальными деньгами, которые считают, что круто здесь обслуживаться, модное место.
Никому не рекомендую, если вы цените результат, деньги и время

Юлия
15 июня 2023 в 22:03

Неуважні адміністратори, забули записати на процедуру. По пʼять разів треба було пояснювати, що потрібно, і все одно результат не той.

Яна
10 июня 2023 в 3:23

Розлучення на гроші. Як технічно розводять. Дорогі адміністратор і перукар невже ви думаєте, що всесвіт залишить це просто так. Невже ви думаєте що говорячи одну ціну по запису і збиваючи набагато більше нібито за окислювач для коренів ви будете в шоколаді. Дзвінка від директора так і не дочекалася. Зате сьогодні знайшла прайс на сайті і переконалася, що мене розвели сто відсотків. Зняли за фарбування та кінчики 3200 замість 2000 обіцяних при записі. Попросила прибрати фарбу з голови прибрали, коли весь лоб пофарбувався. І це ви називаєте салоном. Скоро будуть у вас неприємності жінки.

користувач
24 ноября 2021 в 6:43

Мега-позитивный опыт общения с Виктором.
Тот редкий случай, когда одного похода к новому мастеру в новый для меня салон достаточно, чтобы полностью начать доверять и экспериментировать с цветом. Давно хотела стать светлее, но предыдущие попытки у разных мастеров были не очень удачные. А тут случайно попала к Виктору на окрашивание корней, и в процессе он деликатно и ненавязчиво предложил интересный вариант осветления. С нетерпением ждала сегодняшнего приема, так как была уверенна, что будет супер. Мне прям очень нравится результат!

Саша
12 ноября 2021 в 3:57

Посетив салон получила море удовольствия, как от процедур, так и от атмосферы, которая у вас царит? С уверенностью могу сказать, что работают профессионалы, особенно хочется выделить мастера волос Виктора, который идеально делает свою работу

Наталья
08 октября 2021 в 3:41

Я постоянный клиент! Все хорошо и умело организовано, есть напоминание и предупреждение, подарки ко дню рождения!

Богдан
05 октября 2021 в 23:03

С удовольствием хожу на маникюр и педикюр к Вере и Кате уже не первый месяц, спасибо за профессионализм и атмосферу, всегда приятно здесь находиться.

Ирина
02 октября 2021 в 22:18

Приятная обстановка, хорошее расположение и замечательный персонал. Делала японский маникюр, очень довольна.

Добавить отзыв