UAOTZYV.COM

Первая Чайхана отзывы

Адрес Харків, Університетська вулиця, 16
Метро Майдан Конституції 0.46км
Телефон +380 (96) 628-82-28
Часы работы 12:00-21:30
Сайт www.instagram.com/pervaya_chaihana
Рубрики Ресторан восточноевропейской кухни
Оценка 3.9 38 отзывов
Похожие компании в категории
Ресторан АN-2 — Харків, вулиця Плеханівська, 8

Первая Чайхана отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Миша
08 декабря 2023 в 18:53

Відмінний заклад, був вперше, замовив шашлик, хачапурі по-аджарськи, та й кава, все дуже сподобалося, обслуговувала дівчина Анастасія, дуже люб'язна і спритна, обслуговування з боку Анастасії відмінне, хотів би стати її постійним клієнтом, всім раджу цей заклад

Иван
28 ноября 2023 в 8:03

Спробував хачапурі по аджарськи і хачапурі з куркою - це просто відпад, всім раджу до вживання, з приводу обслуговування, офіціантка Анастасія, дуже люб'язна, мила і відповідальна, загалом булочка, терміново знадобилися вологі серветки, в миті опинилися у мене під рукою, у закладі дуже незвичайний інтер'єр і сама концепція в принципі, присутні місця де можна прилягти та відпочити, загалом одне з найкращих у Харкові! Всім раджу!

Roz
27 ноября 2023 в 17:45

Жахливий заклад, дуже холодно всі сидять у куртках як бомжі на вокзалі, доки їжу принесли вона вже була холодною.
Взяли шашлик в 3-х різновидах - був несмаковий і пересмажений без соусу їсти неможливо.
Прийшли з квітами вазу не запропонували, квіти валялися на стільці – просто жах.
Якщо захочете покурити кальян, то не варіант, вибору немає абсолютно, з тютюну 420 пару смаків.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ до цього закладу приходити!

Лера
27 ноября 2023 в 13:14

Почнемо з того, що нас було четверо і двоє з нас спілкувалися українською, офіціантка навіть не намагалася перейти на українську, хоча, я хочу наголосити, за законом у закладах харчування весь персонал повинен розмовляти українською, будь ласка, навчіть персонал української мови. По-друге, на прохання принести звичайну фільтровану воду офіціантка дивно відреагувала, принесла її хвилин через 15, видавши при цьому «первый стакан бесплатно, больше у нас бесплатной воды нет», а, ну і реакція на питання про безалкогольний глінтвейн теж читалася на обличчі дівчини, якщо коротко, вона дивилася на людину, як на придурка. Якщо у вашому закладі не подають глінтвейн на соці або на б/а вині, розкажіть якось своєму персоналу, що він таки існує і не треба дивитися на людей, як на ідіотів. До лютого 2022 ми ходили в цей заклад дуже часто, дуже його любили і через привітний персонал теж. Що сталося, мені не зрозуміло, але я сподіваюся, що наступного разу ситуація зміниться, бо я планую відвідувати ваш заклад і надалі.

Никита
23 ноября 2023 в 13:42

Перший раз вчора був у вашому закладі все просто супер єдине до люля кебабу запропонуйте соус на вибір а т ау взагалі супер

Baлерія
13 ноября 2023 в 19:26

Дуже сподобалась окрошка та суп том-ям. Офіціанти привітні та знають що порадити.
А ще не можу не відмітити прекрасний вид на Харків. Заклад - бомба

Анастасія
12 ноября 2023 в 6:19

Дуже затишне місце, в центрі Харкова, все місто на долоні!
Сервіс відмінний, їжа смачна, особливо хочеться відмітити коктейлі є алкогольні та б/а, вони дуже смачні!

Єлизавета
03 ноября 2023 в 21:27

У закладі дуже атмосферно, затишно та смачно. Дуже сподобалось обслуговування. Рекомендую скуштувати том ям!)

Карина
02 октября 2023 в 0:38

Прийшли в цей заклад вперше, нас посадили за столик і сказали, що офіціант підійде за 5 хв, ми чекали 20 хв, не витримавши підійшли спитати чи приймуть в нас замовлення, нам сказали, що зараз підійдуть, але почекавши ще 10хв ми просто пішли. Людей в закладі було не багато щоб настільки довго не підходити…

Ирина
10 сентября 2023 в 21:10

По перше дуже неприємно коли адмін зустрів російською. Потім офіціант приймає заказ теж російською мовою, до речі він відразу перейшов на державну, але враження дуже неприємне. Дуже красиво всередені але хочу зробити зауваження
тому що зайшли заради краєвида, а вікна всі в плямах та пилу. Замовили шашлик та сет ролів, шашлик дуже сухий, роли теж не дуже, другий раз сюди прийти не хочу.

Аня
01 августа 2023 в 1:05

Була з чоловіком і дитиною у закладі 4 роки тому, тоді нам дуже сподобалось і м‘ясо з овочами на грилі і хачапурі і десерти. Офіціанти були дуже люб‘язні і привітні.
Сьогодні ситуація змінилась. Ми завітали з подругою і хотіли отримати задоволення, а отримали хамовитого офіціанта, який обслуговуючи РОСІЙСЬКОЮ (коли Харків постійно під обстрілами російських ракет) не попередив про зміну ціни на каву з мигдалевим молоком (а це більше ніж в 2 рази) зауваживши що він перепрошував чи ми впевнені (у чому впевнені без пояснень). Суші було смачним, але відсутність сервісу дуже засмутило.
В Харкові є багато інших крутих і душевних місць, з молодим і привітним стафом, аніж тут.

Лиза
15 июня 2023 в 9:44

Часто відпочиваємо тут із подружками, куримо кальян, смачно їмо) дуже рада відкриття літнього майданчика, точно прийду сюди ще не один раз!

Игорь
17 декабря 2019 в 16:42

Это ресторан, чтобы прийти хорошо и вкусно покушать. И лучше приходить на закате, когда солнце не жарит всех посетителей. Думаю прийду ещё раз

Надежда
11 декабря 2019 в 16:12

Место в котором всегда заняты столики у окна, а кроме как за заказами сюда приходить особо не за чем. Правда есть стоящие авторские чаи, но они тоже хорошо под закаты. Кухня так себе, порции скромные.

SoVeT4ik
09 декабря 2019 в 11:40

В целом все хорошо. Приятный внешний вид и вид с окна. Тесно, столики напичканы как в общепите, тут название ресторан, не подтверждает. Время ожидания шашлыка составило более 30 минут. Долго. Порции шашлыка баранина, маленькие, даже средними не назовёшь. Забирали кальяны 3 шт более 30 минут после того как попросили убрать. Чек на оплату счета тоже около 20 минут несли. Нет приоритетов у официанта видимо.

Руслан
08 декабря 2019 в 17:30

Приветливый персонал, очень все вкусное, отличный вид. Сюда ходим регулярно очень нравится заведение.

Виталий
30 ноября 2019 в 12:47

Ужасное место, самый ужасный сервис за всю жизнь! Вы будете все долго ждать, вам принесут еду без приборов, общие блюда без тарелок, заберут пепельницу и вы ее больше не увидите! Админ делает вид, что все решает, но походу вообще опыта нет!

Alexeii
09 ноября 2019 в 18:28

Вкусно. На летней площадке днем палило солнце. Спрятаться негде. Ни зонта ни ширмы ни шторки. Невыносимо.

Виктория
06 ноября 2019 в 15:40

Посетили заведение в субботу- кухня- все отлично, а вот кальянщик- подошёл и стоит смотрит на меня, не начал разговор, тем более нам не дали кальянную карту, откуда мне знать что у них есть, пришлось заказать что всегда курю
Он молча и ушёл, как то не понятно, говорить с посетителем нужно, а не молчать!

Марина
25 октября 2019 в 16:57

Понравилась атмосфера. Вкусная еда, приятная обстановка и красивый вид с летней площадки. Приятное место для отдыха и общения с друзьями.

Добавить отзыв