UAOTZYV.COM

ОсвітаПоль отзывы

Адрес Харків, вулиця Алчевських, 24
Метро Пушкінська 0.46км
Телефон +380 (50) 437-28-03
Сайт www.osvitapol.info
Рубрики Консультант по вопросам образования
Оценка 5 8 отзывов
Похожие компании в категории
Eruditus - образование за рубежом — Харків, вулиця Алчевських, 38
Studex — Харків, вулиця Алчевських, 38
Харьковский центр НЛП-технологий — Харків, вулиця Гаршина, 9

ОсвітаПоль отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
01 августа 2023 в 23:20

Обслуговування і якість на вищому рівні! Викладачі і адміністрація ввічливі, відповідальні. Завжди допоможуть якщо маєте якусь проблему, і відповідально ставляться до цього. Рекомендую ОсвітаПоль, і курси в ОсвітаПоль!

Вика Литвин
11 февраля 2022 в 12:25

Чтобы поступить в польский вуз, выбрала Освытаполь. Когда подавала документы, мне помогали с решением всех вопросов касающихся поступления, подачи документов и тд. Сейчас учусь в Польше, в городе Варшава.
Сервис на хорошом уровне, спасибо за помощь.

Маша Корольчук
01 февраля 2022 в 12:27

ОсвітаПоль помогла поступити в університет в який я дуже хотіла потрапити. Мені допомогли зі вступом, з документами, консультували мене по всіх питаннях.

Ирина
13 января 2022 в 12:56

З ОсвитаПоль поступали в прошлом году. Не пожалели. Со всеми нюансами нам помогли.
Поступили куда и хотели, все подходит.

Юля Костюк
01 декабря 2021 в 18:13

Поступала на через програму ОсвітаПоль цього року (місто Варшава, університет Вістула). При подачі документів мені зі всім домомагали і давали відповіді на всі мої запитання, по приїзді кординатори ОсвітаПоль допомогли мені зі всім, поселили в гуртожиток, показали університет, деканат, допомогли зробити проїздний на 3 місяці.
Коли виникають якісь питання під час навчання звертаюсь по телефону до ОсвітаПоль, або приходжу в їх офіс в Варшаві і завжди отримую відповідь. Рекомендую

Kovalchuk
01 ноября 2018 в 6:17

ОсвітаПоль, то просто чудова організація, яка допомогла мені в здійсненню моєї мрії. І не дивлячись на дуже обмежений окрес часу (3 місяці), завдяки інтенсивній співпраці, я мала нагоду отримати всі лінгвістичні необхідні мені для майбутнього знання. Хочу теж додати, що ОсвітаПоль то не просто мовні курси чи мовна школа. ОсвітаПоль, то інституція, яка дивиться на кожного індивідуально, тобто до кожного студента існує власний підхід, який робить вивчення іноземної мови якнайзручнішим для вас.

Владислав
28 октября 2018 в 9:21

Воспользовались услугами Освитаполь и остались очень довольны. Высокопрофессиональный персонал помог не только выучить польский язык, но и помогли с выбором вуза и профессии, а помощь которую оказали при оформлении документов и поступлении сложно переоценить. Особенно хочу высказать слова глубочайшей благодарности пани Оле, очень чуткий, отзывчивый, внимательный человек, психолог и просто высококвалифицированный специалист на своем месте. Практическая помощь очень большая я мог сосредоточиться на подготовке к сдаче языковых тестов и был абсолютно спокоен за документальную сторону вопроса. Спасибо Освитаполь, спасибо большое пани Оля за все!

Мария
26 октября 2018 в 11:16

В ОсвітаПоль в Харкові працюють дуже висококваліфіковані спеціалісти. Я поступала через цю фірму і там теж закінчила курси польської мови. Дуже задоволена! Зараз вчуся в Польші але кожен раз коли повертаюся додому і їду до ОсвітаПоль, то ніби прихожу до своєї другої родини. Там завжди дуже радісно зустрічають всіх хто колись там вчився або поступа. В ОсвітаПоль завжди допоможуть з будь -якою проблемою стосовно навчання в Польші і все пояснять. Вы ніколи не пожалкуєте, якщо вибирете ОсвітаПоль своїм провідником до Польші. Рекомендую від щирого серця!:)

Добавить отзыв