UAOTZYV.COM

ООО ВИК ХИТЛАЙН

Адрес Харків, набережна Мороховецька, 2
Метро Південний Вокзал 1.34км
Телефон +380 (67) 511-15-11
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-17:00
среда09:00-17:00
четверг09:00-17:00
пятница09:00-17:00
Сайт vik-hitline.com
Рубрики Производитель
Оценка 5 6 отзывов
Товариство з обмеженою відповідальністю «ВІК «ХІТЛАЙН»
Похожие компании в категории
Гальваник Декор — Харків, вулиця Богдана Хмельницького, 24
Харків-вовна — Харків, просп. Любові Малої, 99
Харьковский Метизный Завод, ОАО — Харків, Метизний провулок, 10
Елді — Харків, вулиця Коцарська, 11

ООО ВИК ХИТЛАЙН отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ярослав
01 ноября 2023 в 3:29

Працюю в компанії понад п'ять років. Можу сказати, що компанія дуже динамічно розвивається та ставить перед собою амбітні цілі. Мене це дуже мотивує та надихає, особливо в цей час.

Карина
22 октября 2023 в 5:11

В умовах воєнного стану, де багато людей втратили роботу, або дохід. ВІК ХІТЛАЙН продовжує працювати, ба більше воно розвивається!
Людей наймають на роботу, офіційно працевлаштовують, виплачують зарплатню. Всі законодавчі норми -виконуються.
Так. Бувають труднощі. Але будь-яке питання можна вирішити.
Завод має міжнародних клієнтів та зарекомендував себе сильним контуренком на світовому рівні.
Співробітники забезпечені спецодягом, робочим інструментом, окремим робочим місцем і навіть у разі необхідності медична допомога надається миттєво. Також керівництво підтримує кожного працівника, незалежно від посади. Так працівникам, які постраждали від дій ворога надається допомога.
Якщо Ви шукаєте стабільну роботу, хочете розвиватися, працювати в свідомому дружному колективі то звісно у ВІК ХІТЛАЙН ви це все знайдете.

Щодо співпраці. - замовлення виконуються з урахуванням побажань клієнта і кожен може знайти свій необхідний тип обладнання, а дизайнери та конструкторський відділ допоможе втілити в життя замовлення, яке буде відповідати умовам Вашого магазину.

Вера
21 октября 2023 в 23:09

Хороше сучасне обладнання, скрізь чисто, з безпекою все на рівні, зп нормальна, так що мені подобається.

Ольга
17 октября 2023 в 0:06

Завод дає багато робочих місць, що дуже важливо зараз. Ставлення як до людей з повагою. Місце добре для тих, хто не боїться роботи.

Юля
08 октября 2023 в 18:52

Я працюю на підприємстві достатньо часу, щоб раціонально оцінити підприємство та надати достовірну оцінку для того, щоб інші читачі відгуків змогли зробити висновки зі сторони працівника, не для того, щоб скорегувати погані відгуки. Одне з тих підприємств, яке дає можливість розвитку та прояві себе. Якщо Ви вмієте створювати та розбираєтесь у своїй роботі, якщо Ви маєте чудові навики, навіть якщо хочете навчитись чомусь новому, то Вам буде дуже просто зростати разом з компанією. Мене також на фірмі тішить те, що я почуваюсь людиною, а не тією "сірою масою", якою можно себе відчувати на інших великих підприємствах. Особливість компанії полягає в самій специфіці роботи дуже великого виробництва, яке особисто для мене приносить задоволення. Ті люди, які тут працюють, на виробництві чи працівники офісу добре відгукуються про свою роботу, звісно бувають різни моменти, але все можна змінити та кожного підтримати. Офіс дуже комфортабельний та чистий, саме - виробництво на високому рівні, що відповідає усім вимогам, нормам та критеріям безпеки.

Marfa
08 октября 2023 в 17:19

Працюю на фірмі 5 років. Гарний чистий офіс, гарна техніка, чисті цехи, всі на місцях, робітники ходять у брендованому спецодязі. Все автоматизовано та сучасно.

Колектив чудовий, якщо виникають питання по роботі, завжди надають допомогу. Нормальне розташування підприємства, пішки до центру 20 хвилин.

Добавить отзыв