UAOTZYV.COM

MyPet отзывы

Адрес Харків, вулиця Зернова, 57
Метро Метробудівників 2.89км
Телефон +380 (50) 533-33-19
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.mypetvet.com.ua
Рубрики Ветеринарная лечебница, Служба спасения животных, Дерматолог, Гостиница для собак на день, Скорая ветеринарная помощь
Оценка 3.3 59 отзывов
Похожие компании в категории
Ветеринарный центр Дарсолина, Москалевская, 115 — Харків, вулиця Москалівська, 115
Ветеринарная клиника StatusVet — Харків, просп. Петра Григоренка, 39
Теремок / Фауна-Вет-Сервіс — Харків, бул. Жасміновий, 2б
ВетЛидер — Харків, просп. Петра Григоренка, 14

Ветеринарная лечебница MyPet отзывы

59
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
15 декабря 2023 в 5:14

Не рекомендую! Працюють не професіонали, низькорівневі "лікарі".
Якщо вам дороге життя вашого вихованця!
Моя кішечка померла.
Коли знаходиться тварина на стаонарі, за нею повинні спостерігати цілодобово, тим більше за важко хворим. Не потрібно братися за те, що ти не вмієш. Потрібно нести відповідальність передусім перед собою.
Просто розрізали моє серце, залишивши мене без моєї лапочки! (
Повна недбалість! (

Nyusha
08 ноября 2023 в 6:29

Найкраща клініка, добрі лікарі, дуже грамотні та професіонали) я та мої вихованці дуже задоволені) я 8 років не могла вилікувати вушка своєму котику, а прийшла сюди, і нам допомогли ми вилікувалися за 5 днів! Дуже терплячі і не лише добре до тварин ставитися! Завжди привітні, і раді бачити своїх пацієнтів) дякую вам велике, що ви є) якби не ви, мій котик міг би загинути (а ви врятували його дякую вам велике)

Ирина
07 ноября 2023 в 23:02

Не перший рік обслуговуємось у цій клініці, весь персонал-майстри своєї справи! До кожної з моїх тварин окремий підхід, і звертаючись сюди, я точно знаю, що моїм хвостатим буде надана належна допомога; це клініка, де не дивляться в твій гаманець, а роблять все для порятунку вихованця. Жодного разу не розчарувалася в цьому місці і не пошкодувала про те, що довірила своїм пухнастим лікарям цієї клініки!
Завжди рекомендую МайПет своїм знайомим і у відповідь завжди чую подяки.
Дуже дякую всім, хто працює в МайПет! Ваші руки-наше порятунок вже 5-й рік, мабуть, ми відразу до Вас!)
Із вдячністю, Іванова Ірина
і моя пухнаста братія)

Татьяна
04 октября 2023 в 22:09

Почну з кінця історії. Наш собака помер, через повну відмову нирок. З'ясували ми це в останній день його життя, звернувшись до іншої клініки. Де нам справді зробили УЗД і побачили сторонній предмет у тонкій кишці (який тиждень тому неможливо було НЕ виявити!), і отримали результати експрес аналізів протягом півгодини в результаті чого і дізналися що врятувати собаку вже неможливо, тому що нирки вже фактично відмовили. і нам могли запропонувати тільки евтаназію. За тиждень до його смерті ми звернулися до цієї клініки і не вперше. Нам начебто за рахунком який ми сплатили, начебто зробили УЗД, на якому не виявили сторонній предмет, аналізи ми чекали 3 дні. Дізналися ми про те що він пішов з крапельниці коли з ресепшена зателефонували до стаціонару що за ним прийшли, і тільки тоді випадково виявили що він пішов з крапельниці і потрібно ставити знову і трохи почекати. Коли через кілька днів крапельниць ми сказали що собака так і не їсть, нам сказали що це він шкодить. А виявляється він просто не міг їсти. Йому було боляче. Він втомився рвати. Нам призначили лікування будинку уколами і перевести на корм. Загалом нам це було в принципі не потрібно. Коли ми зрозуміли, що лікування нічого не дає і швидше за все взагалі не від того ми вирішили змінити клініку. Адже якби ще тиждень тому нам і справді робили узі, або робили б професіонали своєї справи то наш собака був би живий, його можна було б врятувати!
Коли напередодні ввечері я читала відгуки про цю клініку, як чуття було що не треба нам сюди їхати, я читала за нашого лікаря і за ситуації які були плачевні, я чомусь подумала що напевно на них намовляють, адже ми ж вже були не один раз, і все було нормально. Але ні, треба було робити як підказувало серце. Ах так, і про славетного лікаря єрофеєвої Дар'ї в нашому місті знають багато ветеринарів, і багатьом доводилося виправляти помилки лікування даного лікаря. Загалом, тримайте своїх вихованців подалі від цієї клініки. Є у нас хороші клініки та професіонали своєї справи. Яким дійсно важливо допомогти і врятувати тварину, а не тупо заробити бабок і неважливо що там та й як! Сервіс повний нуль, обслуговування нуль, якість діагностики, стаціонару, лабораторії та лікування ПОВНИЙ НОЛЬ! І в іншій клініці лікарі сказали одну річ: "Ми сподіваємося вони хоч аналізи зробили справді інформативними"!
Висновки кожен робить сам!

E Mail
01 октября 2023 в 20:00

Проїжджав через це місце, приїхав з Америки у справах. Так сталося, що зі мною був мій кіт Джонні, який захворів. Я звернулася в цю клініку І була здивована. Ця клініка працює за записом, але лікар побачила мене досить швидко, мій кіт задихався. Мене здивував рівень англійської у лікаря; вони змогли чітко пояснити мені, що відбувається з моєю твариною.
У нього відразу взяли аналізи крові, зробили рентген, де побачили, що у нього вже почався набряк легенів, серце збільшене в розмірах.
Як виявилося, через стрес у кішки стався серцевий напад. У стаціонарі він пробув близько 5 днів, весь час перебував у кисневій камері. На 6-й день його виписали додому, оскільки йому стало значно краще. Зараз ми призначили ліки для домашнього лікування. А головне, що кішці стало краще, а також нам дали рекомендації, як повернутися без зайвого стресу для мого вихованця.
Я дуже вдячна всьому персоналу клініки, вони дуже швидко нас прийняли, лікар Дарина Андріївна весь час була зі мною на зв'язку і повідомляла про стан моєї кішки. Ціни нижчі ніж у багатьох клініках, де я дзвонила, але якість обслуговування відмінна!

Женя
14 сентября 2023 в 16:07

Жахливе місце, ніякого професіоналізму, прийшла з собакою, у нього було блювання всю ніч, і було дуже погано йому, рвав кавової гущею. Звернулась у цю гілку клініку, мені сказали зовсім нічого, запитали тільки вік та ім'я собаки, не питали ні за щеплення, ні за що. Сказали це через те, що мій собака їсть курячі шийки, такого я ще не чула, (собака їх їсть, близько року, і ось тільки зараз його почало нудити, підозріло, так) зробили 2 уколи, і сказали перевести на інше харчування, я відповіла що у нас не виходить це зробити, у нас тупо каша може стояти 4 дні (крім нічого не даємо за ці 4 дні) і вона просто зацвітає, а собака 4 дні голодна, так само і з кормом (пробували і найдешевші м найдорожчі, близько 20 видів, не їсть зовсім) я запитала як нам його перекласти, що зробити, на що лікар відповів що він не знає і що це наші проблеми, а не його, після чого призначив робити уколи, 4 рази на день, протягом 3-5 днів, як пізніше виявилося вони взагалі не потрібні мого собаки (у мене мама вет з червоною освітою, знаю про що кажу, мама просто сказала що там працює непрофесіонал, який наговорив всяку фігню), всі симптоми собаки він не розглянув і в симптомах вписав те, що взагалі немає (ось так добре слухають своїх клієнтів) за це все я витратила 700 гривень. НАСТОЙЛИВО НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Екатерина
05 сентября 2023 в 15:42

Врятували собаку від отруєння ізоніазидами, тоді як інші вет. Клиники говорили, що у здорового молодого пса епілепсія
Рахунок йшов на хвилини

Кирилл
20 мая 2023 в 10:51

Доброго часу доби всім, хто читає мій відгук. Відразу напишу найголовніше: якщо Вам дорогий і любимо ваш вихованець, то не ДАЙ ВАМ БОГ звернутися до цього "ветеринарного центру"!
"Фахівці" цього центру занапастили нашу кішку, яка прожила в нашій родині 11 років і могла б пожити ще, якби ми звернулися до нормального ветеринара, а не до цих ескулапів!
У нашої кішки було виявлено онкологію: пухлини на двох молочних залозах. Після звернення до цієї, з дозволу сказати, "клініку" було запропоновано провести хірургічну операцію з видалення молочних залоз. Це стандартна практика у цій ситуації. Нам сказали, що буде видалено всю низку молочних залоз, де виявлено пухлини. Склавши аналізи, нам наказали пропити певні ліки як підготовку до операції. Істотних протипоказань до операції не було. Операцію було проведено.
Коли я забирав свою кішку після операції, мені сказали, що було видалено тільки ті молочні залози, на яких були пухлини. На моє запитання "чому", я отримав відповідь приблизно наступного змісту: "вирішили пошкодувати тварину, зробили так, щоб не було надто великого шва і швидше пройшла реабілітація". "Ну так, значить, нехай буде так" - подумав я.
Після операції ми виходжували свою улюбленицю, обробляли їй шов, давали потрібні ліки тощо. При цьому ми звернули увагу, що відразу після операції у неї почалося дуже активне зростання нової шишки на животі. На черговому прийомі у цьому "ветеринарному центрі" я звернув увагу "ветеринара" на цю гулю. Вони запропонували курс хіміотерапії. Щодо хімії була розмова ще перед самою операцією. Нам говорили, що після операції потрібно буде провести курс хімії і коштуватиме це приблизно 1500 грн за весь курс (тобто кілька сеансів). Ми погодилися на хімію, зробили перший сеанс і дуже пошкодували: по-перше, дуже погано його кішка перенесла, по-друге, коли я забирав кішку, мені видали рахунок 1800 грн і це тільки за перший сеанс, сказали "треба таких зробити ще мінімум 4-5, але ціна за решту буде трохи нижчою". На мої слова про те, що була домовленість про те, що весь курс буде коштувати 1500 грн, вони округлили очі і вдали, що нічого не розуміють.
Від подальшої хімії ми, звісно, ​​відмовилися. Тим часом шишка на грудях кішки продовжувала зростати. Ми звернулися до НОРМАЛЬНОГО ветеринара, який оглянув кішку і вислухавши всю історію, був у шоці і питав: "Як ви могли звернутися в цю контору, ви взагалі читали про них відгуки? ! Загалом, за операцію він не взявся, сказав: "Занадто пізно. " До речі, поцікавившись у нас, скільки нам обійшлася операція в MyPet, сказав, що це дуже дорого.
Після цього ми, намагаючись не втрачати надії, звернулися ще до однієї ветклініки до ветеринара-онколога. Оглянувши кішку, зробивши їй рентген, він сказав: «Пухлина неоперабельна, вона вже проросла в м'язи і в кишечник. Х ЗАЛІЗ, ПОКІЛЬКИ ВОНИ ПОВ'ЯЗАНІ МІЖ СОБОЮ! ВИДАЛИВ ТІЛЬКИ ДВІ ЗАЛІЗИ, ВОНИ СПРОВОКУВАЛИ РЕЦИДІВ І НАМНОГО БІЛЬШЕ АКТИВНЕ ЗРОСТАННЯ ПУХЛИНИ! ОПЕРАЦІЮ! ".

Ось так ось, "будь-який, навіть початківець ветеринар знає", але "фахівці" MyPet, як виявилося, ветеринарами не є (навіть початківцями).
Таким чином "спеціалісти" MyPet вкоротили вік нашому улюбленцю.

Тепер ми щодня обробляємо рану, що вже відкрилася, на величезній пухлині нашої кішки і готуємося, що скоро їй буде все гірше і гірше, можливо, почнуться болі і доведеться відвезти її і своїми руками віддати на евтаназію (іншими словами, присиплення). І щодня стратимо себе за те, що одного разу звернулися до цього ЦЕНТРу, "ветеринарною" його назвати мову не повертається.
Друзі, не повторюйте наших помилок! Бережіть своїх вихованців.

Yuliia
05 мая 2023 в 13:41

Дякую, що не вбили своїм лікуванням чи як? ! НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
Звернулися в клініку зі скаргою на кашель у кота.

По-перше, спілкування з лікарем зайняло хвилину, замість нього все слухає "його помічник" і " помічник помічника". Але я оплачую консультацію ЛІКАРЯ!

По-друге, взяття крові на аналізи це взагалі окрема розмова. Послухавши, пощупавши нам назначили УЗД серця і препарати для печінки, серця (не маючи ніяких результатів). На всі мої питання лікар казав лише одне: після аналізів можемо щось говорити і ВСЕ!

По-третє, аналізи нам пообіцяли наступного ранку, АЛЕ після 2 днів, 4 дзвінків ми все таки дізнались, що вони не готові

УЗД робили в іншій лікарні, бо у них немає. Лікар УЗД зробив висновок, що серце здорове! Наш лікар, Єрофеєва Дарина Андріївна, ознайомившись, сказала лікувати сердце!

І хто знає чим би закінчилася ця історія, якби ми не виявили, що це все таки астма!

Ольга
02 мая 2022 в 8:40

Дружим с клиникой MyPet не первый год, коллектив профессиональный, добрый и действительно любящий животных! Особая благодарность главному врачу Самотолковой Карине Сергеевне, ни разу не отказала, всегда поможет, на связи круглые сутки, она наш любимый доктор! Наши сфинксы живи и здоровы благодаря ей.

Женя
14 апреля 2022 в 20:25

Спасибо большое всему персоналу вет. Центрa MyPet за заботу и внимание моему питомцу Шубе! Несмотря на возраст и заболевания, его лечащий врач Назаренко Богдан Николаевич добился выздоровления моего верного друга, которого выписали за день до дня рождения. Сегодня мы вправе праздновать «второй День Рождения «

Юлія
03 апреля 2022 в 4:02

23.01. Приехала в клинику сделать собаке анализы. На ресепшн заверили, что результаты будут в тот же день. Подождав до 10 утра следующего дня, позвонила в клинику. Мне скинули результаты. В клинике крови было два показателя. В биохимии было 5 показателей, 2 из которых я не заказывала, и 1 не хватало. Девушка по телефону заверила, что уточнит в лаборатории. В течение 40 минут мне никто не перезвонил. Я позвонила ещё раз. На что получила ответ, что мне по ошибке прислали рыбу документов, лаборант вчера не вышел на работу и сегодня его ещё нет. Это было в 11-08. Я попросила вернуть мне деньги, т. к. Услугу мне не оказали. Девушка решила созвониться с руководством. В 11-35 мне скинули новые результаты, перезвонила администратор Ольга, оказывается предыдущая девушка была -стажер и заверила в точности анализов. У меня вопрос: за пол часа прибежала лаборант и сделала анализы? Почему гемоглобин в рыбе и в точном анализе одинаковые?

Игорь
12 марта 2022 в 23:36

Убогая клиника с убогим обслуживанием и неквалифицированными врачами. Год назад, когда главврачом был Рязанцев, который действительно спас мою собаку, клиника еще была на уровне. А сейчас - полный отстой. Некто Карина Самотолкова, главврач, принимающая оплату на личную карту, что запрещено законом; врачи, которые за неделю не могут поставить диагноз и рассказывают, что 10 лет для собаки - это много. Все это привело к преждевременной смерти моей собаки. Ну, а выдача праха за индивидуальную кремацию через 3,5 недели - отдельный разговор. Однозначно НЕ рекомендую данную клинику в ее теперешнем состоянии. Потратите кучу денег впустую и реальной помощи не получите. Всей клинике порекомендую прочитать про миокардит и почему он может образоваться у собак.

Женя
12 марта 2022 в 21:30

В этой шарашкиной конторе нет ни одного грамотного врача, они довели нашу собаку до пролежней, для хозяйки этой конторы это нормальный процесс, для нее это ерунда, кто хочет удостовериться в моих словах лично покажу собаку и все чеки

Анна
01 марта 2022 в 14:28

Экстренно привезла кота, оказалась мкб. Пять дней в стационаре перенес нормально (хотя по поводу этого сильно переживала), и все благодаря прекрасному отношению сотрудников клиники.
Уж не знаю, как вообще удалось провести моему невменяшке необходимые процедуры, но кот чувствует себя отлично, бодр, ест и ходит в лоток.
Хотя клиника не слишком близко к дому, в случае проблем со здоровьем планирую обращаться именно сюда.

Женя
15 февраля 2022 в 11:03

Очень хорошая клиника, профессиональные специалисты. При этом не относятся к животным как к "источнику наживы", чуткие, внимательные и действительно любящие зверушек.
И моя семья, и наши родственники несколько раз обращались за помощью в эту клинику (стерилизация кошек, проблемы с почками, проблема с ЖКТ, прививки) - всё на высшем уровне, наши кошки и кот здоровы и прекрасно себя чувствуют.
Рекомендую.

Елизавета
27 января 2022 в 10:11

В эту клинику мы обращаемся уже не первый год и хочу поделиться тем позитивным опытом, и почему мы обращаемся именно в эту клинику.

Началось все с домашней крыски - заметили, что она грызет свой хвост - жуткое и непонятное явление. Это был наш первый повод для обращения в эту клинику и с этого началась наша история. Обратились по рекомендации - у наших знакомых там делали операцию крыске и все прошло успешно. Нам сразу дико понравился подход (тогда нас встречал Вадим Анатольевич). Все объяснил, рассказал простым языком и его рекомендации и назначения были более чем полезными и грамотными. Спустя время, в более преклонном возрасте, у нее появилась опухоль в области паха. К сожалению, эти животные часто страдают таким явлением. Эрика, нашу крыску успешно прооперировали и он прожил после этого почти год, что очень прилично для крыски. Хочу отметить также, что работа была выполнена очень аккуратно и такое маленькое животное, в приличном возрасте спокойно перенесло эту манипуляцию. На протяжении восстановительного времени с нами держали связь, мы могли позвонить в любое время и узнать, что нам делать и всегда получали ответ.

После этого у нас появился сфинкс. Болезненный и слабый парень, за что "приветы" и "спасибо" заводчице Анне Никитиной, которая разводит больных животных. С самого детства у него проблемы из-за коронавируса. Увы, он не лечится, но можно укреплять иммунитет, помогать животному избегать кризиса. И с этим нам тоже дичайше помогли врачи клиники. Однажды, в период обострения, они просто вытащили нашего парня с того света, за что им бесконечное спасибо. Отдельное спасибо Катерине Николаевне, которая для нас просто спасатель!:)

После этого мы обращались с найденышем - недельным котенком и нам дали супер детальные инструкции, что с ним делать, как кормить, ухаживать. Мы могли позвонить по любому вопросу и получить консультацию

Мне грустно читать те редкие негативные отзывы, потому что за 4 года на своей практике мы обращались с разными проблемами, сталкивались с разными сотрудниками, но ни один из них не был халатен или не компетентен. В этой клинике искренне любят животных и делают все возможное, чтобы им помочь.

sashaquas
24 декабря 2021 в 6:15

Хочу оставить крайне положительный отзыв от визита в эту клинику.

Так уж случилось, что купили с девушкой декоративную крыску (милейшую) в одном зоомагазине с врождёнными (видимо) дефектами челюсти или зубок, не знаю. В общем зубы у маленького росли не правильно, не стачивались, друг на друга не попадают из-за чего (или не из-за этого) у него начался насморк. Нижние зубы доросли до того, что начали протыкать ему нёбо из-за чего (как я понимаю) и был насморк.

Посоветовали нам кстати эту клинику в другой ветеринарной клинике где-то тоже на одесской. Приняли нас очень быстро, буквально пока ехали на такси от туда в эту клинику созвонились, приехали, немного подождали и вперёд. Прекраснейший ветеринарный врач Вадим Анатольевич, просто мастер своего дела, профессионал, человек, который живёт этим миром, идейный и резко вызывающий доверия спокойно всё объяснил и начал всё записывать по нашему малышу Арчи в ноут, а так же описал, посоветовал, подрезал малому зубки, посоветовал капли (которые мы кстати нигде не нашли и через несколько дней купили в этой же клинике, когда они там появились) и сказал, что делать дальше.

Маленькому стало лучше практически сразу, это заметно, насморк остался, но после капель закончился и насморк. Правда уж так вышло, что зубки приходится переодически подрезать малому, что ему не очень нравится, но не так часто как казалось.

В общем и целом могу сказать большое спасибо лично Вадиму Анатольевичу, желаю ему крепкого здоровья и дальнейших успехов, у меня не осталось никаких сомнений в профессионализме это человека. Привет Вам кстати от Арчи, ему уже хорошо, бегает, прыгает, всё грызёт:). Всем рекомендую эту клинику, никаких замечаний нет. Всем удачи, надеюсь у ваших зверьков всё тоже будет хорошо!

Женя
04 декабря 2021 в 8:47

По прежнему довольны как обслуживанием, так и профессионализмом! По прежнему всегда при мне Ваши визитки! А услуга "напоминалка" - просто супер! Спасибо! Успехов!

Женя
17 ноября 2021 в 10:33

Обращаюсь неоднократно в эту клинику, обслуживание вежливое, цены адекватные, персонал внимательный. Большой плюс этой клиники, что работают круглосуточно. Буду обращаться ещё, клиникой доволен.

Добавить отзыв