UAOTZYV.COM

Мото-СкутерСервис отзывы

Адрес Харків, вулиця Танкопія, 15
Метро Палац Спорту 1.27км
Телефон +380 (97) 322-90-46
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
Сайт www.youtube.com/channel/UCizrVaXjryaDQ5qqo-L4NRQ
Рубрики Ремонт мотоциклов, Поставщик генераторов
Оценка 2.5 16 отзывов
Похожие компании в категории
Мото СТО Energy — Харків, вулиця Аскольдівська, 9
Мотосервис 2 wheels — Харків, просп. Героїв Сталінграду
Мото СТО Клуб механиков — Харків, вулиця Василя Клочкова, 35 а

Ремонт мотоциклов Мото-СкутерСервис отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Игорь
17 ноября 2023 в 16:00

Шановні мото власники! Не рекомендую звертатись до цього поставщика послуг! Дуже не порядна людина 5 місяців ремонтував скутер після падіння! Фінал ремонт став 500$ ціна робіт не була узгоджена до початку робіт! А була обʼявлена як я прийшов забирати! Усім добра!

Денис
16 ноября 2023 в 15:56

Не рекомендую, звичайне розлучення на гроші робить те, про що не просять, а проблему не вирішує. Приїхав скутером своїм ходом, а забирати довелося на вантажному таксі. І так за термінами можете чекати і місяць якщо не будете телефонувати щодня. А в результаті ціна вас дуже здивує, автомобіль дешевше перебрати на найдорожчому сто, ніж у цього шахрая скутер. Крім того, виявив, що навіть розхідники не змінили, ні фільтри ні масло. Шахраї чистої води!
Ще й нахабства вистачає відповідати на відгук «наклепу»! Ви шановний подивіться на кількість негативних відгуків про вашу діяльність!

KYRYLO
12 августа 2023 в 2:02

Не рекомендую, дивляться вам в очі і брешуть! Хороші відгуки мабуть дружина і знайомі поставили. Поставив би 0, але нема такої оцінки. А взагалі треба заяву в поліцію за шахрайство на таких майстрів писати.

Александр
09 августа 2023 в 2:24

Рік тому віддав скутер на ремонт: не заводиться, спускає колесо та спідометр не показує. Можливо, недозрозуміли один одного, коли спілкувалися по телефону, в результаті замінили поршневу і ще купу всього на 8500 грн. Але з того, що просив, зробили не все. Щоб завести треба було зі шприца у фільтр бензин заливати спочатку. Трос на спідометр замінили, коли я від'їхав і помітив це - ще + 300грн. Тільки, колесо, що спускає, заклали. Через пару тижнів він перестав тягнути, просто ледве їхав. Прикотив назад: замінили ремінь, який міняли. Скільки на цей раз віддав уже не пам'ятаю, але щось платив. Відкотив на ньому 300 км і поставив на зиму. Після зими, знову, не зміг завести, віддав у селі майстрам. Підсумок: за 300грн він став добре заводиться, мені сказали, що варіатор не рідний, глушник не рідний. І тут Станіслав вирішив обілити своє ім'я і, у своїй групі, у вайбері попросив відставити відгуки в гугл, тому що його тут образили несправедливо. Як виявилося, таких як я в групі виявився вагон і маленький візок. Після того, як я написав у групі свій відгук і запитав, чи хоче він його в гугл, він мене видалив із групи. Що ж, я не дуже хотів афішувати свою ситуацію, але якщо таке ставлення, отримуй.

Сергей
05 августа 2023 в 12:09

Відмінний центр, я довіряю свій скутер тільки цим хлопцям. У Харкові я не знаю краще скутер сервісу. Рекомендую

Andry
04 августа 2023 в 19:08

З нюансів можу відзначити, що все виходить не дешево. Приїжджав вирішувати одну проблему, а її причина криється в чомусь ще, неприємно, але провини майстра не бачу. Обслуговуюсь періодично. Після ремонту не було, щоб скутери не їздили або здохли протягом місяця. Із позитивних моментів – є можливість доставки мопеда до майстерні недорого. Майстер комунікабельний, дає поради щодо подальшої експлуатації. Нестандартні підходи до вирішення поломок, де це можливо.

Юра
03 августа 2023 в 21:11

Робить трохи дорожче роботи, але робить на совість. Через сильну навантаженість і поток клієнтів робив роботу довше ніж міг би. Комунікабельний, що дуже сподобалося, знає свою справу. Консультує та підказує щодо обслуговування.

жизнь
03 августа 2023 в 6:12

Був, користувався послугами. Скажу чесно, задоволений, але чекав на більше. Наявність досвіду у працівників видно.

Strelochnik
02 августа 2023 в 5:10

Не рекомендую, жахливий сервіс, викачування грошей на рівні шахрайства. Втюхування не обумовлених послуг.

Макс
31 июля 2023 в 18:57

Жахливий сервіс за фактом на одній лінії з аферизмом. Мотоцикли ремонтуються до того стану, щоб зміг завестися і проїхати пару пробних кіл навколо гаражів. У кошторис пишуть все, що можна, від балди

Kitasato
30 июля 2023 в 18:37

Лохотрон якийсь, можуть запропонувати вам своїх запчастин за ціною, вищою ніж вони стоять нові. Хотіли впарити мені реле зарядки тому що бачите їхнє реле краще, кажу так моє працює нормально. Погодився з моєю відповіддю, але каже краще все одно їх реле поставити. Втім я відмовився і поїхав поки вони мені його остаточно не доламали.

Tat
28 июля 2023 в 2:18

Ремонтувався в 22 році, дешевше відремонтувати машину, пару деталей поміняли на свій розсуд, причому поганої якості. Дешевше знайти самому. Причому найдорожчі будуть дешевші ніж тут. Після трьох тижневого ремонту, практично за ціною самого скутера, довелося ще кілька разів приїжджати що б вони доробили свої недоробки, втратив купу часу і грошей, через що відпрошувався з роботи. Назвати це сервісом ніяк не виходить, дядько Вася з гаражів зробить краще. Не раджу навіть ворогам.

Р В З
26 июля 2023 в 13:43

Забрав мопед, не встиг доїхати до будинку заклинив двигун, диво майстра змінювали поршневу. Грошей здерли половину вартості самого мопеда. Ось так і звертайся, а ще канал веде на ютубі чесним хоче здаватися.

Станислав
26 июля 2023 в 5:00

Відправляв обмотку генератора на перемотку (переробка з трьох фазного на однофазний), зробили швидко і якісно.

Екатерина
26 июля 2023 в 1:30

Не знаю чому стільки поганих відгуків, чи справа в старої старої техніки, яка сипиться якщо не замінити взагалі все, або в клієнтах які не слухають майстра, який намагається пояснити чому така ціна і що сталося з технікою. Завжди складається акт виконаних робіт, і ціни взагалі то нижчі за інші майстерні. Чинили, збирали не одну мототехніку у Станіслава, і говорю точно, відмінний сервіс. Рекомендую однозначно

Ника
20 июля 2023 в 2:31

Багато понтів та нульовий результат. Місце для людей, які хочуть витратити гроші та час на порожню.

Добавить отзыв