UAOTZYV.COM

Migom Autoservice / Бош Авто Сервіс Мігом

Адрес Харків, вулиця Південнопроектна, 4/1
Телефон +380 (96) 010-10-77
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-15:00
Сайт migomservice.com
Рубрики Автомастерская, Обслуживание автокондиционеров, Поставщик запчастей для кузова автомобиля, Кузовной ремонт автомобилей, Ремонт вмятин на автомобиле
Оценка 4.3 31 отзыв
Похожие компании в категории
Перетяжка салона автомобиля Харьков — Харків, просп. Льва Ландау
АТЛ Автосервис — Харків, Мерефянське шосе, 9
СТО на Садовом — Харків, Садовий проїзд, 3
СТЦ Дальнобой-Харьков — Харків, просп. Льва Ландау, 2/5

Migom Autoservice / Бош Авто Сервіс Мігом отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Аня
08 мая 2024 в 2:25

Хочу поділитися своїм позитивним досвідом відвідування авто сервісу. Залишилась дуже задоволена рівнем обслуговування та якістю виконаних робіт.

Хочу відзначити професіоналізм співробітників. З моменту, коли я зайшла до сервісу, мене зустріли привітні адміністратори, які швидко зареєстрували моє авто та детально пояснили, які роботи будуть проводитись. Майстри, які безпосередньо займалися моєю машиною, виявилися справжніми професіоналами. Вони швидко діагностували проблему і запропонували оптимальні рішення.

Богдана
04 марта 2024 в 20:15

Доброго дня, хотіла поділитися своїм відгуком, сервіс та обслуговування на вищому рівні! Майстри із золотими руками, вислухали проблеми і швидко все вирішили. Я, і мої друзі які сюди зверталися залишилися задоволеними. РЕКОМЕНДУЮ АВТОСЕРВІС ВСІМ!

Євгеній
24 февраля 2024 в 6:19

Недавно був у цьому сервісі, співробітники допомогли знайти проблему в моєму автомобілі, вони надали мені всю інформацію. Сервіс дуже хороший
Дякую хлопцям за допомогу, автомобіль дуже швидко об слугували
Буду радий ще раз до вас заїхати

Александр
04 февраля 2024 в 10:43

Приїхав на даний сервіс зробити розвал, перед цим подивившись відгуки в Google.
Авто vw Tiguan з Америки після ремонту. Я розповів, що змінювалося по машині, розповів, що на сервісі де робили ремонт сказали, що є підозра на погнутий ланжерон і що розвальник це зрозуміє.
Зробили розвал, розвальник сказав що немає співвісності їдь до рихтувальника.
Приїхав до рихтувальника, він покрутив біля скроні і сказав, що все ціле, у тому числі ланжерон і сказав з'їздити до нормального розвальника.
Приїхав до іншого розвальника, він посунув підрамник і співвісність з'явилася.
Так само домовлялися на даному сервісі, що мені перероблять ліхтар, щоб були поворотники жовті і скинуть ціну та інформацію в месенджер, нічого не скинули.
Сьогодні вирішив повторно запитати інформацію про переробку ліхтаря.
Скинув вин код та відео роботи ліхтаря у телеграм, написали відповідь: «приїжджайте завтра до 12» вирішив передзвонити уточнити за чим мені приїжджати завтра до 12 та що вони планують робити, відповіді від хлопця що взяв трубку не отримав та він сказав що мені передзвонять.
Звичайно ніхто не передзвонив, на цьому вирішив закінчити відносини з цим сервісом.

Сергей
15 января 2024 в 12:19

Приїхав з Бахмуту, на машині ЗСУ, бригади, яка обороняла Харків, на регулювання світла фар, на процедуру, яку в АТЛ робили безкоштовно для військових! Взяли 350 грн, ну і Бог з ним, але менеджер не зміг ввімкнути задню передачу, щоб заїхати машиною на бокс), потім треш, почали регулювати фари по рівню подряпин на воротах боксу, по подряпинах і це на Бош-сервісі за 350 грн. Для ЗСУ, майстер почав питати в яку сторону крутити, за проблеми я йому сказав, а потім сказав щоб викотив стенд, який все покаже без питань, і регулював по стенду, а по подряпинах на воротах боксу!) Бош-сервіс, дякуємо за звитягу, взаємодію і допомогу ЗСУ!) Разом до Перемоги! Більше не приїду і нікому не порекомендую! Слава Україні!

Сергей
19 ноября 2023 в 9:13

Знайшов цей сервіс за оголошенням на olx, написав, швидко відповіли.
Почитав відгуки в інтернеті про нього і вирішив звернутися.
Після опису проблеми менеджеру було запропоновано під'їхати на діагностику.
Черги не було, швидко перевірили, Трохи посиділи у затишній та теплій залі відпочинку.
Проблему було знайдено і тепер залишилося тільки її усунути.
Швидко, культурно і найголовніше НЕДОРОГО, ціни на ремонт авто адекватні.
Хотілося б побажати сервісу подальшого розвитку та більше клієнтів!

Саша
18 ноября 2023 в 14:01

Найгірше місце, в якому доля змусила побувати! Ніколи і нікому не раджу, якщо цінуєте час та свої гроші. Історія така, обірвав собі лямбда-зонд, приїхав у це горе-місце на діагностику, за підсумком сказали, що лямбда відірвана з м'ясом, і відновленню не підлягає, вирішив перевірити та заїхав на естакаду сам за 20грн, і яким було здивування, коли я побачив, що все ціле і нічого не вирвано, скажімо прямо, набали. Повернувшись, посварившись, сказали, мовляв, не знаємо як так, зараз попаяємо. Попаяли і як думаєте, що? Виїхав я з чеком, у якому помилка датчика лямбди і до того ж несправність ланцюга витратоміра, на що мені відповідають, що тут поломка витратоміра, через неї і не працює лямбда, що смішно ці датчики взагалі ніяк не пов'язані між собою. Сказали, що його під заміну відразу. Поміняєш і почне працювати лямбда. Виїхавши додому я вирішив перевірити запобіжники, і диво, один згорів, після заміни, витратомір у порядку, але лямбда так і не ожила, і знову набали. Приїхав усе пояснити цим горе-местерам, кажуть, міняй лямбду, вона погоріла. Змінюю лямбу за 2400, мало того що вона не з дротом як має бути а собрубком, який вони примотали до старих дротів. І про диво, ніхрена не заробило. Поїхав я в результаті до нормального електрика, він поставив стару і все запрацювало як годинник, а їх знявши і віддавши мені. Я повернувся вже вчетверте туди, повернути цю нову лямбу, тому що вона не підходимо на мою машину через різницю опорів, але, як і було очікувано, всі на СТО дружно відморозилися, і шаблонно відповідали на мої пояснення. Мовляв, ми все зробили як треба, а за фактом, все через пі*ду. З датчиком обдурили, з витратоміром обдурили, бо поставили, ще й відморозилися повертати. Чи не компетентні, не клієнтоорієнтовані. Обходьте стороною це місце. І це лише одна ситуація із трьох, про які я не пишу, але що ясно, що багато грошей заплачено, а результат нуль, якщо не гірший. Нікому й ніколи!
Сміх та жах у відповіді на мій відгук, допишу відповідь на відгук сервісу тут:
Як вони пишуть, був зламав, але ні, перебитий, як пишуть, підлягає заміні, але ні, прикрутили дроти нового датчика до старих дротів, використавши червону ізоленту, яка, як кажуть, не покладена в роботі. Помилки не зникли, виїхавши 5 метрів від сервісу, вже горів урвище підігріву лямбди. Сказали, що це все витратомір, змінюй його і все пройде. Пишуть що робота майстрів проведена коректно, і робота проведена правильно, але ні, навіть не перевірили запобіжники, дефектувавши тим самим 2 абсолютно робочі запчастини! І де тут правильно і коректно?
Навіть у відповіді на відкликання брехня і нісенітниця, але не дивно, що будь-хто б намагався викрутитись у брехні.

Александр
14 октября 2023 в 14:33

Замовив у них завтра діагностику машини, яку збираюся купувати через "авторіа". Сама собою послуга зручна. Подивимося на результат)

Дмитрий
15 августа 2023 в 16:19

Отличный сервис.
Обслуживаю свой автомобиль уже не первый год!
Цена, качество все устраивает.
Всем советую

Владислав
15 августа 2023 в 8:23

Мені дуже сподобалася рівень обслуговування, те як швидко вони відремонтувати моє авто та і ціни гарні. Заслуговує 5

Оксана
04 августа 2023 в 18:11

Сервіс на вищому рівні, якісне обслуговування, майстри-професіонали. Дякую, шановні, ви мене виручили) навіть пощастило довго не чекати в черзі

Саша
14 июля 2023 в 12:06

Сервис хороший! Рекомендую! Записывалась на ТО Toyota Prius, быстро нашли расходники и заменили! Я довольна!

Владислав
01 июля 2023 в 15:23

Загнав машину, подивилися, узгодили запчастини. Ціна запчастин та роботи мене влаштувала! Все відмінно! Як на мене на вищому рівні!

Саша
06 апреля 2022 в 19:05

Восстановил в этом автосервисе F30, привезённую из США, качество покраски автомобиля на высоте. Очень оперативно происходил весь ремонт. Всем советую.

Татьяна
02 апреля 2022 в 22:59

Являюсь постоянным клиентом этого автосервиса уже пару лет. Многие подруги тоже. Все как обычно - быстро и качественно! Вот последний раз делала развал схождения. Управляемость стала намного лучше. Однозначно рекомендую!

Саша
20 марта 2022 в 22:04

Посоветовал знакомый этот автосервис, до этого меняла масло и по мелочи что-то в другом сервисе, каждый раз все дороже и дороже, а обслуживание только хуже. В Migom скорость выполнения работы и цены меня удивили. Не зря у них такое название. Теперь чтобы не случилось с моей ласточкой, обсуживаюсь только в этих ребят.

Администратор
13 марта 2022 в 2:21

Отличное СТО, ребята профи. Быстро, квалифицированно и по приятной цене все сделали. Дали советы, что делать дабы избежать дополнительных затрат в будущем. Очень рекомендую.

Baby
08 марта 2022 в 7:29

СТО хорошее но цены завышены! И кстати хотел добавить что для лучшей работы с авто сотрудники не должны быть с перегаром что аж (извините) мухи падают!

Sam
01 марта 2022 в 23:00

Автосервис в котором ежедневно улучшаются все процессы с единственной целью сделать приятнее и легче обслуживание автомобилей для клиентов и сотрудников легче, лучше и качественнее.

Женя
21 февраля 2022 в 12:45

Обращался по вопросу рихтовки и покраски задней двери и крыла. Взяли машину в день обращения, выполнили работу за 6 дней, как и обещали. Качеством работы абсолютно доволен. Однозначно рекомендую!

Добавить отзыв