UAOTZYV.COM

Медицинский Центр Здоровье отзывы

Адрес Харків, просп. Незалежності, 13
Метро Держпром 0.4км
Телефон +380 (50) 402-01-93
Часы работы
понедельник08:00-16:00
вторник08:00-16:00
среда08:00-16:00
четверг08:00-16:00
пятница08:00-16:00
суббота08:00-15:00
Сайт medzdrav.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Медицинская клиника, Медицинская лаборатория, Педиатрическая клиника
Оценка 3.9 81 отзыв
Ближайшие филиалы компании
Анализы Медицинский центр Здоровья — Харків, вулиця Григорія Сковороди, 82
АнализыМедицинский центр Здоровья — Харків, просп. Героїв Харкова, 153
АнализыМедичний центр здоров'я — Харків, вулиця Плеханівська, 126
АнализыМедичний центр здоров'я — Харків, вулиця Метробудівників, 19
Похожие компании в категории
Медицинский ОК Центр — Харків, вулиця Маяковського, 24
Беатрис / Медицинский центр Беатріс — Харків, вулиця Пушкінська, 44
Медичний центр Стоматологія Пальміра — Харків, майдан Захисників України, 1

Медицинский Центр Здоровье на Незалежності отзывы

81
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Василь
06 ноября 2023 в 21:23

Кілька разів звертався в Медичний центр здоров'я до кардіолога, раз записувався на УЗД. Ціни прийнятні, обладнання нове, не порівняти з тим, що в нашій державній поліклініці. Все сподобалось.

Дар’я
26 октября 2023 в 22:35

Найгірше ставлення до пацієнтів, яке тілько можна було уявити. Дівчини на рецепшені самі нічого не знають, до лікарів навіть не дійшла, бо профі з рецепшену плутають і не знають коли саме можна здати кров на аналіз. Перший раз сказали приїзжають в суботу, в суботу виявилося що сьогодні кров на мій аналіз не беруть. Дуже вам дякую за таке ставлення, не можу розпочати лікування, бо платний аналіз ще треба випросити)

Влад
20 октября 2023 в 15:19

Робив операцію у цьому МЦ. Порадувало дбайливе ставлення та професійність персоналу. Дякую та рекомендую

Саша
18 октября 2023 в 16:29

Доброго дня! Сьогодні відвідала Медичний центр Здоров'я, дуже вічливі та кваліфіковані реєстратори і адміністратор! Допомогли розібратися з аналізами, все пояснили! Загальне враження від центру дуже позитивне, рекомендую! Дуже Вам дякую за якісну роботу та швидкий результат аналізів!

Натали
12 октября 2023 в 18:14

Не раз зверталась в цей медичний заклад і можу сказати, що дуже гарний медичний центр, кваліфіковані спеціалісти допомогли мені вирішити мої проблеми зі здоровʼям! Рекомендую!

Мар'яна
12 октября 2023 в 2:16

Під час кожної застуди отримую ускладнення на вуха. Іноді лікую їх самостійно, а іноді записуюсь на прийом до лора в Медичний центр здоров'я. Нещодавно зверталася з отитом. Спасибі лікарю, який оглянув та призначив лікування і, дякую адміністратору, яка змогла підібрати день і час для прийому, втиснувшись у мій щільний графік.

Светлана
06 октября 2023 в 16:21

Після невдалих походів до інших клінік Харкова звернулася до медичного центру "Здоров'я" і залишилася дуже задоволеною. Особлива подяка невропатологу Пугачовій Маргариті Ігорівні та масажисту-реабілітологу Лях Олексію Миколайовичу. Через лікування, трохи більше місяця, ці фахівці поставили мене на ноги. Велике спасибі.

Виолетта
05 октября 2023 в 7:28

03.10.23 здавала аналіз в пункті забору по пр. Героїв Харкова 195. Вочевидь, медсестра (Родак Л. В) має не дуже великий досвід роботи з сучасними засобами забору крові. Перша спроба була невдала, хоч в мене чудові вени й ніколи раніше подібних проблем не було. Довелось переколювати на іншій руці, а в місці першої спроби залишився великий синець. Також медсестра не замінили голку для повторної спроби, й не струсила пробірки, щоб кров рівномірно змішалась з реактивом, як того потребує інструкція. Залишився синець та неприємні враження, навряд чи звернусь до вас ще.

Татьяна
09 сентября 2023 в 20:36

Дуже гарний медичний центр. Персонал привітний, чисто і охайно. Лікарі до яких потрапляла на прийом завжди виконують свою роботу на всі 100%

Андрей
24 июля 2023 в 5:31

Гарний медичний центр, найбільше сподобався сервіс, дуже швидко та зрозуміло все пояснили.

Алина
22 июля 2023 в 11:06

Хотіла записатися в мед. Центр до імунолога, зразу сказала, що для дитини, порадили перед прийомом здати імунограму. Після отримання результатів аналізу, виявилося, що дитячого імунолога в них нема. Мені сказали, що це може бути помилка оператора. Значить штраф випишіть оператору.

Мария
03 июня 2023 в 20:36

Була на прийомі у лікаря травматолога, зі свого боку він зробив всі належні процедури, але симптоми болю в спині не пройшли, здивувало те, що лікар не направив на знімок, а порадив просто ходити в спорт зал і на плавання!
А виявилося що у мене кіфосколіоз першого ступеня!
Як то кажуть справа потопаючого, справа рук самого потопаючого!
Здивувало те що у Вашому центрі спочатку оплата за прийом потім прийом - тобто ви спочатку знаєте що від Вас хочеться просто піти і не заплатити, щоб уникнути цієї ситуації Ви придумали хороший хід!

Юлия
29 марта 2022 в 18:11

Отвратительное обслуживание! Полнейшая несогласованность между колл-центром и доктором. Вы же зачем-то записываете звонки. Прослушивайте их тогда, если не в состоянии за 2 минуты запомнить, о какой услуге с вами говорили!
Поставили маме обычный ЭКГ-холтер вместо контроля АД. После того, как пациентка поняла, что произошло что-то "не то", сказали еще раз вернуться на ресепшн, переоформить услугу, потом переставить холтер АД. Все это в разных зданиях, занимает много времени. Неужели этот вопрос нельзя решить по телефону?
А с какой целью тогда вы требовали наличие ЭКГ? Знаете с какой, по мнению врача? "Никому лишнее ЭКГ не повредит! ".

К сожалению, пришлось к вам обратиться, так как врач нашей клиники в отпуске, а исследование нужно было срочно. Это первое и последнее обращение в "Здоровье". Даже название вам не соответствует! С вами одна его потеря! При мониторинге АД его повышение, видимо, будет связано с установкой холтера и общением с персоналом.

Julia
29 марта 2022 в 4:10

Часто сдаю на Героев Сталинграда 12. Медсестра Лиана профисиональный подход к работе и хорошее отношение. Очень довольна персоналом. Спасибо. С уважением Юлия.

Viktoriia
17 марта 2022 в 13:35

9: 50 28.01, переді мною на здачу крові на пр. Незалежності очікує 38 людей. Навіть не знаю, що по зіркам ставити.

Артем
04 марта 2022 в 6:16

Выражаю искреннюю благодарность доктору урологу Крутько Игорю Дмитриевичу – специалист высшей категории, доброжелательный и внимательный. В целом, клиника по качеству обслуживания соответствует уровню мировых стандартов. Предоставляет полный спектр услуг: от консультации и сдачи анализов до малоинвазивного оперативного вмешательства.

Валерий
21 февраля 2022 в 18:09

Два года назад перенес сложную операцию, на данный момент нахожусь на учете в онкодиспансере. Для меня жизненно необходим регулярный контроль за состоянием здоровья, дабы вовремя заметить рецидив заболевания. Это учреждение, а именно их лаборатория стала моим надежным помощником в этом непростом деле, более того, для онкобольных здесь предоставляется приятная скидка, а выполнение исследований достаточно быстрые.

Тимур
05 февраля 2022 в 11:59

Доктор дерматолог помогла решить проблему 8-летней давности. Объездил всю страну в поисках решения проблемы, а как оказалось, настоящие специалисты были в моем городе. Клиника работает по современным методам, специалисты высшей квалификации, отношение к пациенту настолько хорошее, что не передать, есть своя лаборатория, все исследования проходил здесь. Могут отзываться лишь в положительном ключе!

Саша
04 февраля 2022 в 18:51

После обращения к неврологу Балковой Н. Б. И по ее рекомендации к эндокринологу Савчук и массажисту Алексею в этом же центре
остались самые приятные впечатления. Лечение дало ожидаемый результат.

Женя
02 февраля 2022 в 19:07

Была на консультации у доктора иммунолога Прохач Наталии Эдуардовны - потрясающий врач! Высочайший профессиональный и культурный уровень. Вдобавок очаровательная женщина!

Добавить отзыв