UAOTZYV.COM

Медицинский центр TоpClinic

Адрес Харків, вулиця Культури, 4 TopClinic
Метро Університет 0.76км
Телефон +380 (67) 007-84-88
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
воскресенье09:00-17:00
Сайт topclinic.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Косметолог, Дерматолог, Центр по уходу за лицом, Гинеколог
Оценка 4.9 33 отзыва
Похожие компании в категории
Медицинский ОК Центр — Харків, вулиця Маяковського, 24
Беатрис / Медицинский центр Беатріс — Харків, вулиця Пушкінська, 44
Медичний центр Стоматологія Пальміра — Харків, майдан Захисників України, 1

Медицинский центр TоpClinic отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ulianna
20 января 2024 в 16:31

Ірина Володимирівна Зюбан – професіонал своєї справи!

У мене було затяжне акне, яке інші косметологи та дерматологи не змогли вилікувати та направляли до суміжних фахівців.

Провівши консультацію та першу процедуру, Ірина Володимирівна чітко і зрозуміло пояснила, що відбувається, що ми робитимемо далі і як буде проходити лікування.

Щоб зрозуміти та наочно побачити компетентність лікаря, додаю фото.

Алина
05 октября 2023 в 13:38

Була на прийомі у Ірини Володимирівни, лікаря зі стажем 18 років. Основним запитом було - додати обличчю свіжості після 1.5 річного стресу, омолодження, перевірка родимок, невусів, видалення папілом. Лікар роздивалась стан шкіри через апарати, а не на око, після чого було запропоновано найсучасніші процедури, прописано і узгоджено стратегію. Виконано вакуумну чистку аппаратом+пілінг+маска, зовсім безболісно, а результат в рази перевищує звичайну. Процедура фото омолодження на апараті Nordlys. Мені 36 років, і тут результат просто Вау! Обличчя підтягнулось, навіть стало стрункішим, пори звузились, вирявнились бугорки, тон, посвітлішала пігментація, зникла судинна червона сіточка, червоні плями, лице стало свіже і сяюче. Шкіра стала дуже гладенька і ніжна, зникла жирність в т-зоні. А найголовніше для мене - зникли набряки обличчя, якими я страждала все життя! І навіть не думала, що таке можливо завдяки апарату. Мінус 5-7 років за одну процедуру, ефект накопичувальний. Після процедури не має ні опіків, ні почервонінь, ні лущення шкіри. Завдяки професійній консультації досвідченого лікаря та індивідуальному підходу, я отримала результат, який навіть перевищив мій запит і мої очікування. І спокійна за всі свої родимки після перевірки.

Александр
07 сентября 2023 в 20:01

Назва Топ клінік відповідає дійсності. Місце, де все на найвищому рівні. Починаючи від атмосфери, найновішими апаратами і найголовніше - найкращими лікарями!
Завдяки тандему доктору Ірині Володимирівні Зюбан та новітнім Американським апаратам вдалося досягти комусь мрії!

Елена
21 июля 2023 в 18:04

Більше року, живучи за кордоном, мріяла потрапити до цієї клініки саме до Ірини! Професіонал своєї справи, найкраща Morpheus8 для мене сама процедура
Абажать

Ольга
19 июля 2023 в 21:58

Вперше завітала до меду. Центр ТорClinik, потрапивши на прийом до Ірини Зюбан. Дуже сподобалася процедура фотоомолодження, від лікаря у захваті. Працювала професійно, впевнено та м'яко, коментувала що робить і чому, попередила про можливі неприємні відчуття, але їх не було. Чекаю на наступну зустріч!

Алексей
16 июля 2023 в 13:31

Був у Top Clinic на вакуумному чищенні обличчя та на масажі шийно-коміркової зони та особи у Вікторії. Залишився задоволений. Зробили швидко і ефективно, результат процедури був відразу. Масаж зробила дуже круто, навіть не очікував. Лікар уважна і тактовна, підтримає розмову чи спокійно зробить свою справу, якщо ви не в настрої. Клініка сучасна, відмінне обладнання та ремонт, особливо якщо згадати реалії, в яких ми зараз живемо. Загалом рекомендую.

Саша
02 июля 2023 в 22:30

Дуже сподобалось обслуговування в цьому мед центрі, за порадою друзів звернувся до доктора Ольги, був приємно вражений професіоналізмом і увагою до клієнта, буду звертатися ще і всім раджу, особливо доктора Ольгу

Евгений
25 июня 2023 в 20:23

Дуже привітні сотрудники, якісне обслуговування та лікування. Забув про акне на завжди. Рекомендую!

Марина
22 июня 2023 в 2:24

Після відвідування клініки у повному захваті. Нарешті вилікувала розацеа, яке турбувало мене останній час. Дякую професіоналам, які вирішили цю проблему.

Женя
09 апреля 2022 в 1:43

Лучший лазер в Харькове!
Стерильные насадки, абсолютно безболезненно и максимально эффективно! После неудачных курсов в других клиниках, ваш лазер спасение!
Грамотные специалисты, подобрали уход Vivant, вылечили активное акне. Очень советую!

Sofia
06 апреля 2022 в 23:40

Отличное место, с высококачественным оборудованием, приятным рабочим персоналом и дружественной атмосферой и адекватными ценами. Решают широкий спектр проблем в области косметологии самыми современными методами. Считаю, что в Харькове нет выше уровня, чем у этой Клиники в своём сегменте. Однозначно рекомендую!

Вікторія
22 марта 2022 в 11:18

Хожу в клинику на эпиляцию к доктор Ольге. В клинике всегда уютно, приветливые администраторы которые всегда предложат кофе, процедура проходит на высочайшем уровне, все чисто, стерильно. Доктор компетентен, максимально полно отвечает на мои вопросы

Саша
19 марта 2022 в 9:13

Top Clinic - лучшая клиника️
Лазер самый лучший, я в восторге. Советую всем!
С первой процедуры, сразу же виден результат
Квалифицированные специалисты, лучший сервис!
Спасибо большое️️️

Женя
28 февраля 2022 в 19:36

Хочу поблагодарить доктора Ольгу Малец за профессионализм, внимательность и ответственность! Всегда остаюсь довольна результатом. Большое спасибо!

Оля
20 февраля 2022 в 2:30

На лазерную эпиляцию только к ним) очень вежливые и внимательные девушки ️
Процедура проходит очень комфортно, всегда рекомендую это место своим знакомым)

Саша
19 февраля 2022 в 4:55

Лучшая клиника -эффек т от эпиляции уже после первой процедуры, как после полного курса в других
Это идеально

bro
30 января 2022 в 20:05

Лучшая клиника в городе! Очень внимательный и профессиональный персонал! А косметика и уход невероятный! Спасибо что вы есть!

Юлия
29 января 2022 в 21:37

Самая эффективная лазерная эпиляция. Перед тем как начать ходить в Топ Клиник на лазерную эпиляцию проходила несколько процедур в других местах, которые не дали должного эффекта.
В Топ-Клиник с первой процедуры результат меня порадовал.
Также здесь грамотно подобрали мне домашний уход за кожей, от которого я в восторге!
Удаляла сосуды на лице, трех процедур мне хватило.
Процедуры по уходу за лицом тоже понравились.
Хорошая клиника, работают профессионалы на лучших аппаратах, красивый интерьер и вкусный кофе для посетителей)
Рекомендую

Марина
23 января 2022 в 2:41

Прекрасная клиника, прекрасный сервис! Отдельное спасибо доктору Ольге! Обратилась в клинику с проблемой-розацеа. После первой процедуры лечения на аппарате Candela Nordlys были сразу видны результаты, соблюдала все рекомендации по лечению, прошла три процедуры. Результатом очень довольна, краснота ушла, сосуды пропали. Спасибо профессионалам! Если проблемы косметологии за решением только в ТОП КЛИНИК!

наталия
16 января 2022 в 17:26

Фантастический результат. Высокого уровня аппаратура. Сделала подтяжку подбородка и шеи. Спасибо врачу Ирине Григорьевне. Лицо преобразилось не только в зеркале а также и изнутри, ощущение как двадцать лет ушли. Спасибо Вам огромное! Пускай Бог благословит ваш труд! А мы, красотки, будем делать этот мир ещё краше:)!

Добавить отзыв