UAOTZYV.COM

Медицинский центр Инстинкт Солнца

Адрес Харків, м.Центральний ринок, вулиця Чоботарська, 23
Телефон +380 (50) 154-26-03
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота08:00-19:00
воскресенье09:00-16:00
Сайт instinctsun.com
Рубрики Медицинский центр, Онкологический центр, Дерматолог, Диагностический центр, Гинеколог
Оценка 3.7 62 отзыва
Похожие компании в категории
Медицинский ОК Центр — Харків, вулиця Маяковського, 24
Беатрис / Медицинский центр Беатріс — Харків, вулиця Пушкінська, 44
Медичний центр Стоматологія Пальміра — Харків, майдан Захисників України, 1

Медицинский центр Инстинкт Солнца отзывы

62
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Екатерина
13 января 2024 в 0:22

Прийшла на ранньому терміні вагітності і назначили мільйон аналізів, налякали що може бути нематочна вагітність, купа вірусів по гінекології. Пішла в іншу клініку- все норм одразу сказали. І в наступній теж просто викачували гроші через непотрібні аналізи

Світлана
12 января 2024 в 7:48

Хочу сказати велике спасибі доктору Вашої клініки гінекологу Плехової Олесі Олександрівні за професіоналізм, делікатність, уважність при обговоренні "жіночих проблем", виборі методів обстеження та призначень.

Юлія
09 декабря 2023 в 16:00

Доброго ранку! Була записана на онлайн консультацію до лікаря, на 20: 30, одразу у лікарні сплатила за це, але ввечері ніхто не подзвонив, та навіть не попередив, що консультації не буде. Скажіть, невже так важко написать що щось змінилось або попередити? Незадоволена обслуговуванням!

Сергей
01 декабря 2023 в 12:25

Записалися на консультацію до ревматолога Дмитра. У тещі не піднімалися руки, відчувала біль у руках, плечах, шиї, спині. Лікар призначив курс лікування, і вже за 4 дні курс дав результат. Біль зник більш ніж на 90%. Хочу подякувати вашому центру, і Дмитру, за якісну консультацію, професіоналізм. Ви дуже допомогли, дякую Вам величезне

Яна
14 ноября 2023 в 4:33

Гарний Медичний Центр, сімейного типу) Без черг, без тривалого очікування) все чисто, гарний комфортний світлий інтерьер) Відчуваеться бажання персонала надати допомогу максимально день в день) Біля метро) Ціни самі адекватні у місті, завжди про консультують по телефону якщо щось незрозуміло або залишились питання. Рекомендую) P. S: Так бачила і негативні відгуки, але люди різні бувають а найчастіше це хейтери- (негативний маркетинг). Тому і ще раз рекомендую оптимальний сервіс) Хай Вам щастить та будьте здорові)

Инна
09 ноября 2023 в 10:28

Хочу подякувати медцентру і лікарю-ревматологу Мартовицкому Д. В. За допомогу і лікування. Єдиний медцентр і лікар, які справді допомогли.

Наталия
29 октября 2023 в 4:46

Чудовий медичний центр, гарне обслуговування, привітний персонал! Не має черг. А головне, що цей центр надає виїзні консультації лікарів, що в данний час дуже актуально для людей з обмеженими можливостями! Залишилися дуже задоволеними.

Lenka
18 сентября 2023 в 2:51

Адміністратори та лікарі просто сонечки. Нарешті знайшла мед. Центр, де знають, що роблять і відношення до пацієнтів на вищому рівні. Дякую за обслуговування та лікування

Евгения
25 августа 2023 в 19:42

Ввічлива дівчина, яка робить УЗД, лікар флеболог чоловік не дуже привітний, сам витягувати все довелося, ніби я лікар, а він пацієнт, сама лікарня потребує ремонту, для приватної клініки жахливий стан меблів та інтер'єру, дівчина адміністратор привітна і дуже красива, вище середнього

Dimas
19 августа 2023 в 20:36

Делал УЗД полностью обследование очень грамотно, каждым мелочам уделили внимание и вобщем всё супер, спасибо всем советую Михно Анна Валерьевна молодой грамотный специалист таких бы больше

Януся
15 августа 2023 в 18:46

26 серпня були у травматолога ортопеда дитячого, записалися на пункцію коліна лікар настільки невпевнений і недосвідчений, що я просто не розумію для чого він перебувати там. Поклав сина на кушетку крутився навколо хвилин 10, а потім заявив везіть до обласної типу а раптом а раптом. Синові 14 років він спортсмен ми слава богу знайшли в цей день нормально досвідченого та професійного лікаря процедура зайняла 5 хв виписав лікування та відправив додому. Зате тепер точно знаю, до якої клініки звертатися не можна. Та й ще хотіла додати виписує купу непотрібних аналізів загалом допомогу надати або швидко зреагувати він не може, а консультацію за 800 грн це будь-ласка та йдіть лікуватися до інших лікарів.

Женя
20 июля 2023 в 14:11

Медицинский центр приятно удивил: свежий ремонт, чисто, уютно прям как дома. Квалифицированная консультация врача Узи Михно Анны Валерьевны на высшем уровне, всю информацию исследования, квалифицированно и доступно объясняет пациенту.

Наталія
14 июля 2023 в 13:26

Дякую ГАННІ ОЛЕКСАНДРІВНІ, її допомога була вчасна, чітка, кваліфікована.
Почуваюся відмінно, проблема, з якою зверталась, зникла. Але призначений курс пройду як треба.
Рекомендуватиму ваш медичний центр друзям і знайомим.
Дякую.

Алексей
09 июля 2023 в 10:11

Скористався послугами клініки на виклик двох лікарів додому.

Дуже вдячний лікарям та керівництву за таку послугу, дуже зручну для пенсіонерів та відносно не дорогу.

Не виходячи із власного будинку, мені зробили УЗД судин ніг та проконсультував лікар флеболог.
Дуже зручно!

Величезна подяка лікарям. Звертатимуся ще!

Лілія
01 июля 2023 в 8:07

Пройшла УЗД внутрішніх органів за акцією. Процедуру провели дуже уважно. Клініка тільки переїхала. Приміщення після ремонту. Перебування приємне, не зважаючи що таки клініка. Персонал привітний і уважний. Зручно добиратися на метро. Відвідала кількох лікарів. Усім задоволена! Дякую!

Ксюша
24 марта 2022 в 18:08

Хотелось бы поделиться впечатлением о приёме у врача хирурга Федоровский Станислав Геннадиевич!
Этот врач профессионал своего дела! Провел сначала осмотр у меня, а после этого рассказал как будет проходить операция по удалению атеромы! Он предусмотрел все нюансы, даже те, что на следующий день после приема у хирурга мне надо было идти к стоматологу и врач Станислав Геннадиевич попросил после стоматолога позвонить и записаться к нему на операцию, так как после удаления атеромы назначаются препараты которые могут быть не совместимы с препаратами после удаления зуба или нерва в зубе и т. Д.
В моей ситуации мне этого ничего не делали и я записалась на операцию!
Врач прислушивается ко всем просьбам пациента! Перед тем как началась операция мне сделали пробу обезболивающего на аллергическую реакцию, в других клиниках мне такого не делали!
Во время операции врач всегда спрашивал как я себя чувствую!
На следующий день был назначен приём на осмотр и перевязку после операции!
Хочу сказать, что советую этот центр и врача хирурга Федоровский Станислав Геннадиевич!
И хочу всем пожелать крепкого здоровья и не болеть!
Спасибо!

Саша
11 февраля 2022 в 10:50

Не советую никому идти в эту контору! Аппаратура просто древняя. Вместо канализаций стоит ведро. Позор просто

Саша
10 февраля 2022 в 5:13

Попал на приём к Кошелевой Яне Юрьевне. Очень квалифицированный доктор. Отнеслась к моему вопросу внимательно, тщательно разбиралась во всех тонкостях, задавала вопросы, объясняла детали. Рекомендую!

Елена
03 февраля 2022 в 5:29

Михно Анна Валерьевна замечательный врач-УЗИ. Внимательная, отзывчивая, ничего лишнего. Обращаюсь к ней уже не в первый раз. Всем рекомендую. Спасибо большое.

Анна
24 января 2022 в 7:42

О своей оценке:
УЗИ щитовидной железы 5+ спасибо доктору Габаидзе за саму процедуру и профессиональную оценку УЗИ.
Мунусы: запись и организация желает быть лучше

Добавить отзыв