UAOTZYV.COM

МЦ ВАШ ДОКТОР

Адрес Мерефа, вулиця Ігоря Савченка, 2а
Телефон +380 (95) 717-78-11
Часы работы
понедельник08:30-17:00
вторник08:30-17:00
среда08:30-17:00
четверг08:30-17:00
пятница08:30-17:00
суббота08:30-14:00
Сайт hospitalmerefa.com.ua
Рубрики Медицинская клиника
Оценка 4.3 16 отзывов
Похожие компании в категории
Медичний центр ПРОздоров`я — Мерефа, Дніпропетровська вулиця, 264

МЦ ВАШ ДОКТОР отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алекс
21 сентября 2023 в 21:16

Дуже професійний лікар Сергій Миколайович, видно, що відповідально ставитися до своєї роботи і дуже терпляче вислуховує та ставиться до пацієнтів. Дуже ретельно все досліджує, коли проводить УЗД. Так само дуже задоволений лабораторією, аналізи збирають швидко і безболісно, ​​особливо звернув увагу і дуже мені сподобалося, що після кожного пацієнта проводять ретельну дезінфекцію ліжок та рук. Дуже і навіть дуже ввічливий персонал. Я дуже задоволений!)

Женя
28 июля 2023 в 19:51

Ми вдячні спеціалісту з великої літери, і Дуже гарній, щирій людині, яка надала високо кваліфіковану допомогу Підан Сергій Миколайович.

Вадим
27 июля 2023 в 7:35

Обратился за помощью при болях в желудке. Врач сделал УЗИ поджелудочной железы. Сдал анализы. Поставили диагноз обострение хронического панкреатита. Выписали лечение. Лечился месяц, боли прошли. Причину болезни нашли, стресс, тревожное расстройство. Отношение врача очень радует. Квалификация конечно не 100% так как врач по специальности терапевт- пульмонолог, а не гастроэнтеролог. Но помог снять обострение панкреатита.
В целом все рационально на приемах. Но квалификации терапевта в других направлениях все же не хватает

Зоя
07 июля 2023 в 9:38

Спасибі вам Сергій Миколайович за допомогу, за те що завжди, коли потрібна допомога, коли немає змоги приїхати, ви консультуєте по телефону, і завжди уважно вислуховуєте на прийомі, після вашого огляду і лікування стає краще, і моїм знайомим, яким я вас порекомендувала, ви допомогли. Спасибі вам велике. Удачі вам, миру і спасибі що допомагаєте.

Вера
14 июня 2023 в 20:44

Користуємося послугами медичного центру "Наш доктор"
Разом з дочкою. Задоволені роботою лікарів-професіоналів та медичних сестер. Доброзичливе ставлення до пацієнтів, бажання максимально допомогти, дають надію на подолання недуг. Щасти Вам, удосконалюйтесь!

Алла
12 июня 2023 в 20:12

Шість років тримають мене "на плаву" саме лікарі цього закладу. Жодного разу не пожалкувала, що свого часу під тиском друзів знайшла СВОЮ клініку (а мене до
цього виписали з Харкова доживати).
Вдячна всім, хто опікується нашим здоров'ям, допомагає долати перешкоди. Що мені довподоби? Щире ставлення до всіх пацієнтів, увага, бажання не просто прийняти людину для "галочки у звіті", а саме "допомогти". Починається все із запису на прийом: в реєстратурі
вас запишуть на той день і час, коли вам треба. Навіть якщо телефон зайнятий, вам передзвонять і все влаштують. Лікарі-професіонали приймають не по 3-5хв, а стільки, скільки треба. Як можна вникнути в суть, розібратись що до чого за 5 хв? Тут же відразу, за необхідності, зроблять кардіограму, подивляться на УЗІ. Імпонує і факт наявності лабораторії, де не лише добирають матеріал для дослідження, а й ставлять уколи, крапельниці та ін, як на денному стаціонарі.
Дякую за все, роботою спеціалістів задоволена.

Вадим
27 мая 2023 в 11:01

Звернувся за допомогою при болях у шлунку. Лікар зробив УЗД підшлункової залози. Здав аналізи. Встановили діагноз загострення хронічного панкреатиту. Виписали лікування. Лікувався місяць, болі пройшли. Причину хвороби виявили, стрес, тривожний розлад. Ставлення лікаря дуже тішить. Кваліфікація звичайно не 100% так як лікар за спеціальністю терапевт-пульмонолог, а не гастроентеролог. Але допоміг зняти загострення панкреатиту.
Загалом усе раціонально на прийомах. Але кваліфікації терапевта в інших напрямках все ж таки не вистачає

Vladymyr
07 мая 2023 в 2:29

У непростій ситуації під час війни життя зіштовхнуло мене з Сергієм Миколайовичем і як із лікарем і просто як із людиною. Завдяки правильно поставленим діагнозам та проведеному лікуванню він допоміг у критичній ситуації відновитися моїй мамі, якій 91 рік. І супроводжує її лікування досі. Кваліфікований лікар і добра добра людина, яка під час війни простягла руку допомоги незнайомим людям. Миру, успіхів та процвітання Вашому медичному закладу. А Вам міцного здоров'я та терпіння у нелегкій роботі лікаря.

Марина
05 мая 2023 в 13:24

Чудовий медичний центр. Заключила декларацію з Педаном Сергієм Миколаєвичем, дуже задоволена.

Лариса
10 декабря 2021 в 11:01

Прекрасный МЦ "Ваш Доктор"! После посещения всегда оставались только положительные впечатления! Очень довольна знаниями врачей, работающих в "Ваш Доктор" и уровнем обслуживания администрации! Спасибо большое за создание такого медицинского центра, очень удобно, приходя в клинику, можно сделать всё и сразу в одном месте. Всё по записи, что очень экономит время!

Ирина
13 ноября 2021 в 5:20

Отвратительно, очередь огромная, лаборант один, сдать анализ ждать 40мин и забрать тоже. Не советую вообще! На электронную почту результат не пришел.

site
31 октября 2021 в 17:54

Нашему г. Мерефа повезло, что есть возможность посещать разных докторов. Посетив это заведение один раз мне уже не хочется идти к другим врачам. Их подход к лечению и общая атмосфера в кабинетах делает чудеса. Очень удобно записаться на приём именно на то время которое нужно мне и не стоять в очередях. Спасибо тебе Сергей Николаевич, что создал "МЦ ВАШ ДОКТОР" в нашем городе.

Вадим
30 октября 2021 в 15:17

Записался на прием к гастроэнтерологу. Врач направил меня на гастроскопию. После врач Института Терапии в Харькове спросил у меня, а почему не сделали биопсию при проведении гастроскопии? Потому что врач с медцентра "Ваш доктор" не дал направления! Теперь мне ещё раз делать гастроскопию из-за некомпетентности врача в Медцентре "Ваш доктор"

Лариса
25 января 2021 в 21:33

Большое спасибо сотрудникам "МЦ ВАШ ДОКТОР", за профессионализм, качество обслуживания, внимательность и очень важный момент, это бережливое отношение со временем пациента. Приходишь в назначенное время, ты не будешь сидеть под кабинетом часы напролёт. Обращаюсь в медицинский цент уже не первый год и всегда оставалась, довольной качеством лечения.

Владимир
25 января 2021 в 21:13

Заведение один раз мне уже не хочется идти к другим врачам. Их подход к лечению и общая атмосфера в кабинетах делает чудеса. Очень удобно записаться на приём именно на то время которое нужно мне и не стоять в очередях. Спасибо тебе Сергей Николаевич, что создал "МЦ ВАШ ДОКТОР" в нашем городе.

користувач
06 апреля 2019 в 13:12

Внимание! Доктор Пидан, Вам хорошо спится после того, как Вы ставите делая узи диагноз рак, опухоль. А её нет на следующий день на узи в спец. Проф. Клинике. Вы не доктор-Вы лепило

Добавить отзыв