UAOTZYV.COM

Магазин взуття TEDA отзывы

Адрес Харків, просп. Тракторобудівників, 102
Метро Академіка Павлова 2.27км
Телефон +380 (68) 240-40-40
Часы работы 10:00-19:00
Сайт teda.com.ua
Рубрики Обувной магазин
Оценка 4 4 отзыва
Похожие компании в категории
HUMANA — Харків, просп. Ювілейний, 98А, 2 этаж
Мегаспорт / MEGASPORT — Харків, ТРК Україна, просп. Тракторобудівників, 59/56
Обувь оптом, Обувь Харьков - Bastion — Харків, просп. Ювілейний, 5
Top Shoes — Харків, просп. Ювілейний

Магазин взуття TEDA на Тракторобудівників отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
ed panchenko
28 декабря 2021 в 6:54

Могу сказать одно: с 2015-го года хожу в обуви этого производителя!
Отношение к клиенту- великолепное! Обувь- в своем ценовом сегменте непревзойденная!
Коллектив- патриотично настроен!
Общее впечатление- более, чем приятное!
Желаю процветания!
Нашої Перемоги!

користувач
12 декабря 2021 в 6:25

Знайомство із продукцією цієї фірми, на прикладі моделі (10+) вийшло негативним. Після оформлення замовлення, на наступний день зі мною зв'язалися, щоб підтвердиди замовлення, сказали що термін виготовлення приблизно два тижні, на питання про повноту моделі не змогли чітко відповісти, тільки невпевнено сказали, що середня повнота. Питання для мене було важливе, бо на мою худу стопу останнім часом важко підібрати взуття. Погодився, що треба спробувати і підтвердив замовлення. На десятий день мені зателефонували і повідомили, що на жаль, у них скічилися підошви кольору "койот" і можуть запропонувати зробити кросівки на іншій підошві, або чекати 3 тижні поки не приїде нова партія підошв. Чекати так довго не хотів, але й міняти підошву також не хотілося, особливо без нормальних фотографій іншого типу підошви, тому я запитав про можливість зміни кольору взуття і почувши, що така можливість є - поміняв колір замовлення на чорний. І на питання про термін виконання мені відповіли "протягом тижня". Після того, як минуло 4 (чотири) тижні від розміщення замовлення я вже сам зателефонував їм, щоб дізнати, що ж сталося із моїм замовленням, бо не надходило жодних дзвінків від офісу виробника після зміни кольору взуття у замовленні. Під час дзвінку з'ясувалося, що моє замовлення "загубилося" і тепер його ставлять в першу чергу на виконання і надійшлють через декілька днів. Наступного разу мені зателефонували рівно через П'ЯТЬ тижнів після розміщення замовлення і повідомили, що відправили мені взуття.
Тепер стосовно самих кросівок - я не дарма запитував про розмір і повноту взуття при оформленні замовлення, бо після того, як отримав крісівки і вдома поміряв їх, то з'ясував, що ця модель (10+) у тому розмірі, що я замовив - мені не підходить. Довжина нормальна, а от повнота, особливо в районі пальців - занадто велика для мене, і якщо в районі щиколотки края кросівок щільно прилягають, то в районі пальців - вільно бовтаються у всі сторони (скоріш за все через конструкцію носка із гранітолью). Можливо, якби я замовляв взуття на розмір менше - воно б щільніше сиділо на нозі, але тоді не відомо, чи підійшла б довжина.
Також від кросівок дуже тхне клеєм!
Чи буду я носити ці кросівки? Наврядчи. Чи буду ще замовляти взуття у цього виробника - не думаю. У сухому підсумку - згаяв гроші і занадто багато часу в очікуванні на взуття, яким не зможу скористатися.

Наталья
01 октября 2021 в 19:01

Выбор большой, есть что померять и купить, понравился интерьер и хорошее обслуживание.
Сегодня даже сделала первую покупку.
Надеюсь на дальнейшее сотрудничество.

Anele
28 мая 2018 в 20:56

Приобрела в этом магазине зимние кожаные ботинки, обувь качественная.

Добавить отзыв