UAOTZYV.COM

LaDeLa / LÁDÉLÁ

Адрес Харків, вулиця Іскринська, 17
Метро Захисників України 0.46км
Телефон +380 (95) 883-20-66
Сайт ladela.com.ua
Рубрики Салон красоты
Оценка 5 3 отзыва
Похожие компании в категории
Новый свет — Харків, вулиця Пушкінська, 63
Студия красоты Zoom — Харків, вулиця Мистецтв, 5
Маникюрный кабинет Bona_beauty_room — Харків, вулиця Трінклера, 2, корпус, 1
BABAYAGA — Харків, просп. Героїв Харкова, 158

LaDeLa / LÁDÉLÁ отзывы

3
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Рита
23 августа 2023 в 0:55

Хочу сказати, я є клієнткою цього салону уже протягом 3 років. Один раз відвідавши його, не хочеться шукати нічого іншого

Тут вас укутають турботою, подарують прекрасний настрій і заряд на день, напоять смачним чайочком із особливих чашечок)

Моє знайомство зі студією розпочалось саме з Аліни - засновниці і чарівниці косметології та трихологіі. З нею ми підібрали правильний догляд за шкірою обличчя і голови. Всі рекомендації та лікування по суті проблеми, нічого зайвого ніколи мені не намагались продати. І навіть на іньєкціях краси з Аліною зовсім не страшно. Максимально професійна людина і неймовірно тепла та відкрита одночасно. Це просто мій скарб) від душі рекомендую своїм подружкам саме Аліну як топ майстра у своїй сфері!

Також я була на лазерній епіляціі у майстрині Валентини, що також було дуже приємно і безболісно) мрію потрапити до неї і на масаж)

Катя
20 августа 2023 в 14:08

Обожнюю це місце краси і жіночої сили Аліночка - власниця салону, вона ж лікар-косметолог! Вилікувала мою шкіру обличчя і я забула, що таке пудра і тональний крем! Всі засоби по догляду підібрані індивідуально
Р. S. Завжди смачна кава

Валерия
19 августа 2023 в 13:22

Топовий трихолог та за сумісництвом власниця салону - Аліна, привела в ідеальний стан мою проблемну шкіру голови процедурами та ретельно підібраною косметикою, і ми продовжуємо підтримувати результат косметичними посилками, навіть знаходячись за 4000 кілометри.

Також, не можу не відмітити, салон в Харкові - це естетична насолода, смачна кава з топінгами, привітні дівчата та повний релакс.

І на останок, знайте про велике серце Аліни, яка вкладає частину прибутку й допомагає військовим та нужденним, купуючи до доставляючи необхідне.

Дуже рада нашому знайомству і бажаю LaDeLa натхнення та розвитку!

Добавить отзыв