UAOTZYV.COM

Курси дієтології та психології харчування БАЛАНС

Адрес Харків, вулиця Отакара Яроша, 25А
Метро Ботанічний Сад 0.28км
Телефон +380 (67) 199-07-17
Часы работы
понедельник10:00-21:00
вторник10:00-21:00
среда10:00-21:00
четверг10:00-21:00
пятница10:00-21:00
суббота10:00-21:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт www.centrebalance.top/kurs
Рубрики Центр дистанционного обучения
Оценка 4.9 10 отзывов
Похожие компании в категории
Perfect Place (ex Арт-Мастер) — Харків, БЦ Солярис, вулиця Отакара Яроша, 18, 8 этаж

Курси дієтології та психології харчування БАЛАНС отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Halina
22 декабря 2023 в 20:07

Щиро дякую колективу школи «Баланс» за чудові знання і гарну співпрацю!
Було надзвичайно приємно та цікаво навчатися у справжніх професіоналів! Бажаю успіхів і процвітання школі в мирний і спокійний час!

Елена
05 декабря 2023 в 1:18

Хочу сказати велике дякую центру Баланс! Пройшла два курси: з дієтології та психології харчування. І обов'язково повернуся за новими знаннями. До цих курсів, я вже проходила інші, і мені є з чим порівняти. Ця школа дійсно на висоті! Чудові викладачі, дуже доступно і цікаво розповідають навіть складні теми. Класні презентації, які обов'язково знадобляться у майбутньому. Навчання було в задоволення. Тут дійсно можна отримати якісні знання, як для себе, так і для професійної діяльності. Дякую!

Елена
22 ноября 2023 в 5:07

Дуже дякую школі «Баланс» за навчання! Дуже професійний підхід, обізнані викладачі, інформація дуже корисна та доступна для прийняття!
Я проходила курс: »нутриціологія Базовий рівень» та «велнес-кулінарія»
Тепер я маю знання в сфері нутриціології та готова продовжувати йти далі в цій сфері, і це без сумніву буде школа «Баланс». А після курсу велнес -кулінарія я навчилася готувати корисні і перш за все дуже смачні страви, особливо десерти!
Тож дуже дякую за знання!

Алена
03 ноября 2023 в 18:45

Я довго обирала школу, де я могла б освоїти курс дієтології та нутріциології. Натрапивши на школу БАЛАНС, я тиждень порівнювала з програмами інших курсів. Обравши курси БАЛАНС я жодного разу не пошкодувала. По-перше, мене приємно вразило, те що обравши один курс, другий я отримала у подарунок. По-друге дуже компетентні викладачі з багаторічним досвідом роботи в цій сфері. Дуже цікаве та корисне надання інформації, їх завжди хотілось уважно слухати, щоб нічого не пропустити. Інформація завжди коректна та нічого зайвого. Я почала всі знання, які отримала, застосовувати на собі та отримала свій бажанний результат. Також мені тут подобається те, що є окремий чат із доктором де можно отримати відповіді на всі запитання стосовно дієтології та здоров'я.
Також дуже якісна підтримка, куди в разі чого можно одразу звернутися.
На цьому я не зупиняюся, хочу більше і більше дізнаватись та вивчати з Школою БАЛАНС

Вікторія
21 октября 2023 в 18:04

Дякую школі БАЛАНС за професійність, цікаву, доступну і актуальну інформацію. Приємно було отримувати нові знання від професіоналів своєї справи.

Алена
14 октября 2023 в 19:35

Курс проходила особисто для себе. Все почалось з того, що вирішила схуднути записавшись на місячний марафон правильного харчування. А потім зрозуміла, що потрібно самостійно розібратись в харчуванні, коли які продукти їсти, що бажано виключити з раціону, а що навпаки додати. Після завершення я розібралась що взагалі дає їжа, яку користь дають ті чи інші продукти, як формувати свою тарілку на сніданок, обід та вечерю. А також на курсі "Дієтологія та нутриціологія. Базовий рівень" згадали біологію, а конкретно травлення, є окрема лекція з точки зору психології, розглядаються доклано білки, жири та вуглеводи і що досить важливо є лекція присвячена вітамінам. Для мене курс закрив всі базові питання для того, щоб надалі вести здоровий спосіб життя.

Діма
28 сентября 2023 в 14:58

Дуже цінна інформація. Даний курс підійде як і консультацій людей, так і для себе.
Тому хто читає мій коментар і сумніваєтесь, не сумнівайтесь. Перевірено на собі

Валерия
15 сентября 2023 в 19:49

Закінчилося навчання на курсі дієтології та нутріціології "Баланс". Маю приємні враження щодо подачі матеріалу. Я практикуючий лікар і, навіть, згадала студентські роки. Така глибока база з анатомії, гістології, фізіології, тощо. Моя особиста думка, що трохи важкувато запам'ятати будову та функції клітин курсантам, що не мають базової медичної освіти. Але матеріал дуже цікавий та корисний. Ще додала би більше практичних занять з розрахунками енергетичних потреб та прикладами. Дякую команді "Балансу" за кропіткий труд, за цікавість курсу. Бажаю розвитку, натхнення, процвітання і, звичайно, переможного миру.

Тетяна
09 сентября 2023 в 16:46

Шукала курси вітчизняні по дієтичним добавкам.
І ось курси дієтології Баланс.
Дякуа професійне виклвдання, ємку інформацію, можливість навчання в зручний час

Юлия
27 июля 2023 в 10:43

Пройшла 2 курси у даному центрі. Курс «Дієтологія та нутриціологія» та «Психологія харчування». Залишилась задоволена на всі 100% обома. Професійний підхід, круті уроки та подача інформація, чудові викладачі, які 24/7 на звʼязку і відповідають на всі питання щодо курсу, і не тільки. Отримала багать знань і навичок, за що дуже вдячна центру дієтології та нутриціології «Баланс». Для новачків, професійних дієтологів та фітнес-тренерів є різні блоки курсів, що дає змогу обрати підходящий саме для себе. Однозначно раджу і дуже дякую за нову інформацію та знання!

Добавить отзыв