UAOTZYV.COM

Косметологічна клініка-бутік МЮ :[μ]

Адрес Харків, Серпова вулиця, 4а
Метро Наукова 0.41км
Телефон +380 (95) 857-60-68
Часы работы
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-20:00
суббота10:00-19:00
Сайт taplink.cc/mu_clinic
Рубрики Центр по уходу за лицом
Оценка 5 10 отзывов
Похожие компании в категории

Косметологічна клініка-бутік МЮ :[μ] отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Solodukhina
02 марта 2024 в 6:31

Робила ламінування брів, та контурну пластику, прийшла раніше зазначеного часу, адміністратор радо зустріла, пригостила чаєм зі смаколиками, і ламінування і губки обидві процедури чудово зроблені, косметолог пояснила всі нюанси надала рекомендації стосовно догляду, я залишилась задоволена і чекаю на корекцію

Дарья
09 января 2024 в 22:42

У клініці дуже приємна атмосфера, привітний та чуйний персонал. Дуже сподобався загальний масаж. Майстер уважно пропрацювала всі м’язи та створила атмосферу повного розслаблення. Приємна музика, кушетка з підігрівом, акуратний кабінет, свічки - справжній подарунок для себе та свого здоров’я. Рекомендую!

Ольга
09 января 2024 в 20:27

У 2020 році я вперше звернулася до клініки з помітним висипанням на обличчі та шиї. Лікар дерматолог косметолог Олена Жидких провела для мене комплексне обстеження, призначила лікування та домашній догляд. Вже через декілька днів після початку лікування відбулися помітні покращення. З того часу я повністю довіряю догляд за обличчям клініці МЮ.

З часом я познайомилася з косметологами Ольгою та Галиною, які вкладають у свою роботу неабияку увагу та професіоналізм. Вони дбайливо та якісно стежать за моєю шкірою обличчя та шиї. І всі, кому я порекомендувала цю клініку (включаючи чоловіка та знайомих), продовжують обирати саме її для косметичних процедур.

Я вдячна за існування такого професійного місця, куди безсумнівну можна довірити своє обличчя) Дякую!

А ще, в клініці роблять класний масаж.  

Хочу також зазначити, що в клініці завжди панує приємна атмосфера, спілкування з адміністраторами чітке та приємне. Тому я щиро рекомендую цю клініку.

Анютка
06 декабря 2023 в 23:09

Мю клініку знаю достатньо давно. Дуже задоволена якістю послуг та сервісом. Була на консультації у Олени Юріївни - вона детально розповіла про стан шкіри, підібрала догляд. І що дуже сподобалось, вона уважно подивилася засоби котрими я вже користуюся і прокоментувала кожний. Деякі залишили в догляді) Не було відчуття, що мені щось продають.
Ходжу на чистку обличчя. І якщо у вас є думка з економити та піти до інших - не треба! В мене був такий досвід. Після Мю клініки пішла до іншого косметолога, як факт повернулася. Тільки в Мю клініці я бачила таку ретельну підготовку шкіри до чистки, стан шкіри після. І взагалі рівень сервісу. Навіть на чистку я приходжу, як на відпочинок)
Дуже раджу!)

Екатерина
13 ноября 2023 в 9:19

Професійний (медичний та косметологічний) і якісний підхід без зайвого. Індивідуально підбирають домашній догляд, після якого шкіра значно поліпшується. Одне з найкращих місць для чистки обличчя. Збираюсь на біоревіталізацію

Дарья
25 октября 2023 в 21:01

Обожнюю спеціалістів клініки Мю, ходила до них ще до того як це стало мейнстрімом (:
Завжди приємна та дружня атмосфера, спеціалісти своєї справи, та задоволення від процедур - забезпечені! <3

Дарья
24 октября 2023 в 9:03

У мене проблемна шкіра, схильна до акне, тільки ця клініка мене рятує, велике дякую
Всередині дуже затишно, акуратно і великий вибір якісної косметики.

Марія
19 октября 2023 в 21:21

Являюсь постійним клієнтом вже досить довгий період цієї клініки! Завдяки спеціалістам, які тут працюють, вилікувала своє обличчя. Завжди професійний та якісний підхід до справи. Приємний сервіс, затишно одне задоволення прийти в МЮ бутик. Хто, досі вагається хочу сказати, немає сенсу, тут ви насправді отримаєте неймовірний сервіс послуг, а що найголовніше результат!

Богдан
16 октября 2023 в 23:18

Дуже рекомендую масаж, у майстрині золоті руки. Кому набридло сидіти в офісі, або за кермом, раджу на масаж

Саша
18 декабря 2021 в 11:22

Приезжаю в клинику-бутик МЮ из Калифорнии, так как лучше специалистов пока не нашла! После приёмов всегда выхожу отдохнувшей, отлично выгляжу и счастливой.

С Еленой Жидких работаю уже давно, могу сказать, что она настоящий профессионал и продолжает развивать свой опыт! Я готова ей и девочкам в МЮ довериться целиком и полностью.

В этот приезд хотелось быть красивой. Пришла не зная чего просить. Елена Юрьевна провела детальную консультацию, спланировала лечение, а также направила к ортодонту. Рассказала всё очень подробно, я ушла домой с инструкциями как ухаживать за кожей правильно и дальнейшим планом.

После чистки, курса пиллингов, удаления сосудов, удалений новообразований, контурной пластики губ в клиники МЮ и ортодонта, моё лицо просто поменялось! Я стала выглядеть на несколько лет моложе, моя улыбка стала наконец-то меня радовать. Кожа стала гладкой и свежей!

Отдельное спасибо Ольге за пиллинги и Элос терапию, очень аккуратный мастер и профессионал!

Мне нравится, что девочки в МЮ не только мне подсказали что надо сделать, но также работают с другими врачами и плотно общаются. Такое чувство, что пришёл не просто к косметологу-дерматологу, а получил работу с командой врачей дерматологов, ортодонта и лазерного хирурга. Это просто супер!

Добавить отзыв