UAOTZYV.COM

Гаумарджос - Тандыры, печи, мангалы

Адрес Харків, вулиця Донець-Захаржевського, 1/3
Метро Історичний музей 0.13км
Телефон +380 (93) 522-90-00
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-15:00
воскресенье10:00-15:00
Сайт gaumarjos.in.ua
Рубрики Магазин дровяных каминов и печей
Оценка 5 41 отзыв
Похожие компании в категории
Огневода. Дверцы для камина. — Харків, вулиця Академіка Проскури, 9б
Магазин каминов и грилей - FOCUS — Харків, вулиця Клочківська, 236

Гаумарджос - Тандыры, печи, мангалы отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
31 августа 2021 в 11:55

Хотелось бы написать об этом магазине все только самое хорошее! Консультирование от сотрудников на высоте. Объясняют все доступно, понятно и очень вежливо. Приобрели здесь тандыр электрический Гаумарджос. Теперь готовим только в нём.

Маряна
29 августа 2021 в 20:02

Ми придбали середній тандир в магазині Гаумарджос. Всі родичі, друзі в захваті від смакових якостей приготовлених страв в тандирі. Просто рекомендую і самі переконаєтеся які там смачні овочі, м'ясо і риба! Хоча чоловік обурювався при покупці, не хотів. Рекомендую до покупки саме тут, найкращі умови!

Вячеслав
25 августа 2021 в 6:08

Классный магазин. Грамотный консультант, есть платна удобна доставка и много приятный бонусов. Купил для дачи большой не утепленный тандыр)

Василіса
16 августа 2021 в 17:33

Суперский маркет тандыров Гаумарджос! Заказывала на подарок отцу и была приятно удивлена от цен, поверьте лучших цен не найдете (я искала) К тому же грамотный консультант, и есть доставка прямо к двери и много бонусов.)

Микита
10 августа 2021 в 15:35

Приїхав на днях мій тандир "Римський". Упакований був чудово, дорогу переніс добре. Разом з ним приїхали всілякі аксесуари (замовив я майже все що можна) - теж все в цілості й схоронності. Довго все це справа розпаковував, упакований був в паралон, бульбашкова плівка, скотч. Всім задоволений, поки як новою прикрасою у дворі, як тільки протестую його в справі - відпишуся за новою (у нас дощі і сніг досі) А так спасибі магазину Гаумарджос, ще одна маленька мрія збулася)

Степан
10 августа 2021 в 12:10

Очень хороший магазин. Большой выбор тандыров в Гаумарджос, разного объема и вида. Хорошие консультанты и есть удобная доставка. Заказали маленький электрический тандыр себе на кухню, всем довольны, 25 мин и блюдо готово! Рекомендую заказывать именно в этом магазине.

Роман
09 августа 2021 в 6:41

Татові на день народження подарували тандир Античний. Зробили в ньому шашлики. Ніякий мангал не йде в порівняння. Всі мангали терміново викинути. Тепер замовляю собі такий же тандир і ще купу аксесуарів до нього. Дуже підкуповує те, що не треба стояти над ним і стежити за приготуванням страв. Просто засікати час і готово!) Смакота незвичайна!

Ігор
08 августа 2021 в 1:57

Тандир ми отримали:) Крім того, що він робить Чудове м'ясо (і шашлик і тонко нарізані пластинками - не сушить, а запікає - сім'я в захваті), особливо хочу відзначити прямо західний рівень сервісної служби - були дрібні:) проблеми і все було оперативно вирішено - 5+, получили подарки за ці дрібні проблемки. Магазин Гаумарджос заслуговує найглибшої поваги - не очікував (а вже як роботу над помилками робить:). Відчуваю, що до весни замовлю великий тандир - для коржів (у мене зараз менший). Всім смачної їжі а "Гаумарджос" - побільше клієнтів!

Анастасія
07 августа 2021 в 6:54

На юбилеи покупаем своим партнёрам в подарок тандыр для дачи. Проверенное решение, недовольных подарком пока не было. Берём всегда в вашем магазине всегда в наличии, есть электрические и на дрова. Тут найдете все что нужно!)

Андрій
05 августа 2021 в 17:32

Минулого тижня отримав великий тандир! І в ці вихідні на присутніх справив урочистий запуск Тандир в експлуатацію! -). Реальність перевершила всі найсміливіші очікування! Чудова річ! Я задоволений, «як слон»! Дякую за поради у виборі!

Микола
05 августа 2021 в 13:25

Оказали кконсультацию, и цены порадовали, искать что то дешевле нет смысла, потому что цена и так огонь, брал тандыр в японском стиле и чехол в подарок. А что же вы не выставляете всех аксессуаров для тандыров? По телефону они есть, а на сайте нет) Спасибо что подобрали и очень жду пока они появятся на сайте. Качеством и сервисом доволен на все 100%

Денис
04 августа 2021 в 7:13

Давно підшукував собі на дачу тандир, щоб і для душі, і для серця. Дивився пропозиції в різних магазинах, а тут в інтернеті натрапив на цей сайт. Дуже просто і зручно знайти потрібний тандир. Подивився, асортимент реально порадував, ціновий діапазон теж хороший. Вибрав чудову модель Отаман. Вартує недорого, а потреби мого кола знайомств задовольняє повністю. Якість відмінна, мобільний, недоліків не знайшов.

Георгий
03 августа 2021 в 3:43

Привіт, тепер я власник тандиру Скіф. Все що не готується в ньому, все дуже смачно, шашлик, страви в горщиках, м'ясо по французьки. В загальному експериментуємо багато кожні вихідні, готуємо. Дякую магазину Гаумарджос за швидку доставку та хорошу консультацію!

Светлана
01 августа 2021 в 19:00

Купили Тандир Отаман дуже сподобався! Дизайн тандиру відмінно вписався у нас на дачі, тепер є головною прикрасою. Тато постійно робить в ньому різні м'ясні делікатеси, я запікала рибу у фользі, вийшло здорово. Вельми дякую вам!

Олена
01 августа 2021 в 18:54

Всем привет, покупали в этом интернет-магазине «Гаумарджос», порадовал большой ассортимент, помогли с выбором, купили тандыр электрический себе домой, очень довольны. Подход к клиенту просто лучший!)

Денис
01 августа 2021 в 4:09

Ваш магазин порадили друзі, до яких ми їздили на дачу на свята. Хочемо зробити свою зону відпочинку на заміській ділянці, замовили тут тандир Вишиванка. У магазині представлені якісні вироби на будь-який смак і гаманець, більш того - можна замовити додаткові аксесуари! Ми задоволені асортиментом і грамотними консультантами, ближче до весни замовимо собі чохол!

Роман
31 июля 2021 в 15:51

Только положительные впечатления от консультанта разговаривал со мной около получаса, рассказал и подсказал какой лучше подойдет, хорошо знает свое дело. В итоге заказала тандыр средний на угли и дрова с узором прямо домой курьером. Муж в восторге, сейчас вот протестировали его. Все просто Отлично)

Павло
29 июля 2021 в 9:15

Качество тандыров на высоте, Приятный коллектив, на любой вкус и кошелёк, консультант подберет модель именно для вас. Я взял себе небольшой компактный электрический тандыр. Магазин просто супер, получается все вкусно!)

Богданна
26 июля 2021 в 8:10

Добридень! Купила ваш тандир Скіф батькам на дачу. Довго не могла визначитися з розмірами. Шукала саме невеликий тандир. На різних сайтах вказана різна товщина стінок. Хлопці чітко і чесно розповіли про всі особливості тандиру Скіф. З доставкою теж відмінно спрацювали! Тепер тандир збирає всю нашу велику родину кожні вихідні! Спасибі вам за якісний тандир, а магазину Гаумарджос за допомогу у виборі та швидку доставку.

Уляна
21 июля 2021 в 23:24

Сестра з чоловіком вирішили зробити у себе в заміському будинку альтанку для відпочинку. Довго шукали по знайомих і в інтернеті де купити тандир. Довго шукаючи, вони натрапили на сайт магазину «Гаумарджос». Там вони замовили собі тандир Іліада і все що їм було потрібно. Доставили швидко і без будь-яких проблем. Все тепер їздимо до них на дачу відпочивати і робимо шашлик прямо в альтанці, просто після розпалювання переносимо тандир під дах і ніяких турбот. Всім все подобається, дуже дякую гаумарджос за такі принади.)

Добавить отзыв