UAOTZYV.COM

ЭВВИВА, Многопрофильный медицинский центр / Еввіва

Адрес Харків, Ст.М Университет, вулиця Сумська, 90
Метро Університет 0.52км
Телефон +380 (67) 120-33-03
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота09:00-17:00
воскресенье09:00-17:00
Сайт www.evviva.com.ua
Рубрики Медицинская клиника, Стоматологическая клиника, Врач скорой помощи, Семейный врач, Акушер-гинеколог
Оценка 2.4 86 отзывов
Похожие компании в категории
Клініка репродуктивної медицини імені академіка В.І. Грищенка — Харків, вулиця Благовіщенська, 25, Харків
АВІЦЕННА, НАРКОЦЕНТР — Харків, Лопанський провулок, 6
Наркологічний реабілітаційний центр Позитив — Харків, ул. Полтавский Шлях, 31, оф. 613 (6-й эт

ЭВВИВА, Многопрофильный медицинский центр / Еввіва отзывы

86
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оля
26 января 2024 в 22:53

Добрий вечір! Була на прийомі у Кузенкової Марини Олександрівни. Лікар супер-уважна, акуратна. Спеціаліст від Бога є з чим порівняти. Хочу подякувати, що у Вас працюють такі професіонали-лікар, які любить свою роботу і звичайно своїх пацієнтів.

Дарья
08 декабря 2023 в 7:49

Кілька років тому була в цій клініці на обстеженні очей, мені робили КТ, зараз постала проблема з оком і, звичайно ж, вирішила прийти сюди. Чи не окуліст, а жінка-космос (вона явно там літає, а не на прийомі). Замість того щоб вислухати повністю анамнез, ми пишемо за пропозицією в комп'ютер як на мене, це все можна зробити в самому кінці, мені б не склало труднощів все повторити під запис, ну та гаразд. Далі цей «космос» йде дивитися моє око на спеціальному приладі (не знаю назву, сміття), і тут звучить: «так у вас набряк», «у вас могла б піти відшарування», терміново робимо УЗД І КТ в іншій клініці (вона виписує мені напрямок). Я не проти такого, тому що в клініці елементарного може не виявитися потрібного обладнання. АЛЕ …. Ах, так, після чого вона сказала, що якщо просто набряк, то далі до мене за лікуванням, а якщо є ушкодження, то МРТ тощо. Я відразу ж лікую робити інші обстеження і що виявляється? Що в мене не те що набряку немає, а око просто ідеальне. У мене питання: Ваша лікар просто некомпетентна або вона спочатку знала, що все буде добре, що набряку ніякого немає, і це був «хід конем» отримати «відкат» за напрямок? Або, можливо, трапилося диво, і за 15 хв (поки їхала з однієї клініки до іншої) набряк розсмоктався. Жаль, що не прочитала відгуки про вашу клініку до того, як приїхала.

Ali
21 ноября 2023 в 10:04

Який жах! Була у закладі 06.11.23. На МРТ медсестра почала мене виштовхувати, тому що зайшла з телефоном. Не проінструктували що неможна. А найсмішніше, що я з травмованою ногою, ледве тримаюсь, а мене ще підштовхують. Лікарю, робившому МРТ, розповіла як травмувала, перед процедурою. Після знимку він виходить і починає мені розповідати, що зі мною трапилось. Я йому кажу, що саме так і розповіла… він почав мені казати, що я щось переплутала в нічого такого не говорила… в мене ж травма ноги, а не голови) Сервіс клініки-просто жах.

Olena
15 ноября 2023 в 10:36

Спочатку я ставила три не із-за лікарів, а із-за сервіса. Але зараз, перебуваючи у Німеччині, змінюю свою думку. Еввіва - дуже крута клініка. Я могла обійти трьох лікарів за день, ще і на масаж потрапити. Не треба було довго чекати.

Лікарі професійні. Особливо вдячна неврологу Гребенюк і масажисту Короті. Якщо б була можливість поїхати в Україну, скористалась би їх послугами залюбки.

Роман
12 октября 2023 в 19:53

Максимально через одне місце працює. Прописали пігулки, зробили помилки у назві. Коли почали впізнавати в аптеці, сказали, що потрібно уточнити у лікаря. Так як помилка в приставці є різні дозування. Три дні не міг зв'язатися із лікарем. Тому що вона вже пішла додому, а потім вихідна. У результаті пов'язали з якимось іншим лікарем, який не може нічого сказати, оскільки не приймала. Порадила від себе, що краще купити. Але розмовляла хамською

Шуруп
11 октября 2023 в 21:28

Лікар призначив задати аналізи, проплатив і здав, сказали будуть через чотири дні, пройшли дев'ять, результатів досі немає, за цей час людина може "двінути коньки" Дякую за хорошу роботу.

Марина
10 октября 2023 в 15:19

На жаль, залишився негативний досвід з лікарем дермалогом.

Перший раз зіткнулася з лікарем, який закочує очі, каже Ви дуже емоційно реагуєте та прописує вітамін B6.

Скільки разів була у лікарів інших напрямів і все було чудово, ставлення та лікування на найвищому рівні, відразу видно рівень професіоналів, але лікар дерматолог Новікова вразила, нікому не рекомендую до неї потрапити, навіть огляду нормального не було!

А ось медсестра з нею працювала дуже приємна дівчина, щоразу згладжувала негатив у консультації, дуже клієнтоорієнтована на відміну від лікаря!

Прийом тривав від сили мін 10-15, даремно витрачені гроші та час

Який огляд провів лікар? Зі свого робочого місця з далекого оцінивши ситуацію? Так собі огляд, якщо чесно!
І приписав мені те, що не потрібно, на те, що я не скаржилася!

Ilona
09 сентября 2023 в 1:40

Була у мамолога Пушкар. Жахливий лікар який з неповагою ставиться до пацієнтів. На жодне моє питання не відповів. Сказав, що треба вивчитися в медичному щоб все знати, а він роз’яснювати не повинен. Сказав, що мені взагалі до іншого спеціаліста треба і проігнорував всі питання і скарги що до грудей. Виписав крем, навіть не пояснивши для чого він. А на мож питання «Для чого цей крем? » (сподіваючись на пояснення, що до його дії) сказав «для грудей» Клас, бо я ж думала для ніг!
Ні кому не раджу даного лікаря. Заплативши гроші за прийом ви не отримаєте нічого.

А також відсутня гігієна. Лікар навіть не помив руки перед тим як робити огляд. А потім в процесі спілкування слюнив пальці й кашляв в руку. Не виключено що робив це й до мене.

Вадим
03 сентября 2023 в 13:52

Я не була ще у вас ніколи. Але я з вами не згодна, що книга скарг і відгуків, втратила силу. Така книга скарг і пропозиція ніколи не втратити силу.

Наталья
01 сентября 2023 в 5:27

Дуже вдячна лікареві, Блохіна Наталі за уважність, професіоналізм! Рекомендую звертатися саме до цього лікаря

Женя
31 августа 2023 в 11:31

Велика подяка Лор-хірургу Таніну Олександру Володимировичу за проведену операцію. Залишилася всім задоволена, гарні умови в стаціонарі, приємний персонал.

Наталья
31 августа 2023 в 11:02

Прийшла до хірурга, лікар, можливо, добрий, але він одразу сказав, що я не його пацієнт. Консультації не було, паперів жодних, а 550 грн зобов'язали сплатити наперед. Еввіва, як ви спите ночами?

Технолоджи
20 августа 2023 в 20:57

Після невдалих стоматологів, в Евіві всі виправили, окрема подяка хірургу Бондаренко Данилові Михайловичу, зробили у них КТ, через дві години прооперував, не можу досі народитися, дуже добрий, чуйний лікар, найважливіше дуже крутий фахівець. Однозначно рекомендую.

Саша
19 августа 2023 в 6:14

Стоматологія огидна. Здерли купу грошей, а зуб зробили огидно. Ціна та якість не відповідають один одному.

Виталий
15 августа 2023 в 21:56

Шарлатани! Потрапив до доктора Шишкевича, який мене відправив на заміну кульшового суглоба. Вартість операції 150000 грн. Після консультацій з трьома хірургами, які сказали тебе розводять, операція тобі не потрібна!
Через відкат цей лікар хотів зробити мене інвалідом! Жах не ходіть до цієї клініки, щоб не залікували до смерті!

Криста
04 мая 2022 в 10:13

Медицинский центр высокого уровня, хорошие специалисты, чистые и современные кабинеты, цена соответствует качеству! Мы остались довольны. Спасибо Эввиве.

Виолетта
20 апреля 2022 в 1:06

Ужасный врач-косметолог Муратова Алена.
Грубиянка и хамка. Когда я сказала «почему вы грубите? », она ответила: «я тебя что должна гладить по ручке и говорить моя милая? »

Активно тулила свои крема и сказала что если я не куплю, то за качество процедуры она не отвечает.

Нанесла на лицо не понятно что, когда я спросила что это она ответила что скажет когда пойдём на оплату. У меня на следующий день появились белые болезненные прыщи после ее процедуры.

Никому не советую!

Наталия
03 апреля 2022 в 16:01

Хоть ещё бывают проблемы при посещении, но я вижу, как развивается клиника.
Громадный прогресс и высокий уровень сейчас. Посещаю обычно на Сумской, а сегодня была на Елизаветинской. Осталась под впечатлением! Очень душевно. Отделение маленькое, персонал очень приветливый.

Георгий
24 марта 2022 в 7:08

Отличный медицинский центр. Всё чисто, аккуратно, персонал вежливый, консультируют исчерпывающе. И что самое прекрасное - это то что диагноз и список лекарств пишется НЕ от руки, за это отдельное спасибо)

Елена
22 марта 2022 в 2:28

Хожу не первый раз к гинекологу Ждановой Э. В. Врач от Бога! Всегда выслушает, все распишет по лечению. Никогда не навязывает ненужные лекарства.
Также если вам нужно сделать УЗИ, то рекомендую Блохину. Очень мне она понравилась, хорошо делает!

Добавить отзыв