UAOTZYV.COM

Европейская стоматология

Адрес Харків, 43 метро, Харьков, пр. Науки. 41/43, 1-й этаж просп. Науки, вулиця 23-го Серпня, 41
Метро 23 Серпня 0.25км
Телефон +380 (66) 402-42-32
Часы работы
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-18:00
Сайт www.euro-dent.in.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Стоматологическая рентгенография, Стоматолог, Ортодонт
Оценка 4.7 76 отзывов
Похожие компании в категории
Silk — Харків, вулиця Культури, 26
Стоматология MarkOS — Харків, 27, вулиця Отакара Яроша
Областная Стоматологическая Поликлиника — Харків, вулиця Трінклера, 6
Санодент — Харків, вулиця Культури, 11

Европейская стоматология отзывы

76
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
24 января 2024 в 21:15

Я дуже задоволений якістю обслуговування у Корнуса Світлани Валеріївни. Вона професіонал своєї справи, уважна до деталей і до потреб пацієнтів. Клініка чиста та затишна, обладнання сучасне. Корнус Світлана Валеріївна надала мені детальне пояснення кожного етапу лікування, що спричинило відчуття впевненості. Результати лікування перевершили мої очікування. Виразно рекомендую її своїм друзям та знайомим

Елена
21 января 2024 в 6:36

Чудова стоматологія: зручно, чисто, сучасне обладнання. Дякую за якісну процедуру чистки! Надзвичайно приємний персонал клініки. Лікар Корнус Світлана уважна та доброзичлива. Отримала розгорнуті рекомендації та дуже задоволена результатом! Буду звертатися ще:)

Oblo
19 января 2024 в 16:45

Проходила ортодонтичне лікування у Теймурової Люсі, робили елайнири, крута річ, дійсно отримала швидкий результат! В цілому задоволена)

Виктория
16 января 2024 в 0:53

Лікар- стоматолог Костенко Роман Сергійович - Найкращій! За своє життя була у різних лікарів- стоматологів, но так просто, швидко і безболісно мене ще не лікували. У лікаря справді Золоті Руки. Він фахівець вищого рівня!

Cherry
27 декабря 2023 в 2:38

Нещодавно я мав задоволення поставили імпланти у Костенко Романа Сергійовича, і я дуже задоволений результатами. Лікар продемонстрував високий рівень знань, ясно та переконливо пояснивши всю процедуру. Точність і уважність, виявлені протягом усього процесу імплантації, були справді вражаючими. Персонал клініки був доброзичливим та люб'язним, що залишило загальне враження позитивним. Я наполегливо рекомендую Романа Сергійовича всім, хто шукає кваліфікованого стоматолога-імплантолога!

_milana.ua_
22 декабря 2023 в 15:22

Виривала тут разом 3 зуби мудрості, дуже задоволена. Прекрасний лікар Олександр Олександрович, дуже уважний та акуратний, як і його асистентка. Усі добре пояснили, показали та зробили. Зустрічають тут і проводжають із посмішкою. Тепер за потреби хочеться ходити тільки сюди.

Елена
15 декабря 2023 в 22:59

Я дуже вдячна за професіоналізм та уважне ставлення мого лікаря Грінберга Радислава Олександровича
Ваше вміння знайти індивідуальний підхід, навіть до такої прискіпливої пацієнтки як я, вражає мене
Ваше ставлення дозволило мені відчути впевненість та спокій під час проведення лікування моїх зубів.
Завдяки вам я, нарешті, можу усміхатися на всі 32

Олег
11 декабря 2023 в 23:00

Був у лікаря стоматолога Баранової Тетяни лікував зуби дуже-дуже все сподобалось щиро вдячний.

Кайл
27 ноября 2023 в 0:04

Вже більше року відвідую Європейську стоматологію, дуже задоволений якістю послуг і адекватною ціною.
Велике дякую Грінбергу Радиславу Олександровичу та дівчаткам адміністраторам

Влад
27 октября 2023 в 15:34

Я сам лікар. Моєму дитині потрібно було зробити видалення вісімок. Довго шукав лікаря хірурга до якого можна було звернутися і вирішити цю проблему. Їздили на консультацію до кількох хірургів стоматологів. Я дуже радий, що познайомився з Олександром Олександровичем. Він зміг знайти підхід до дитини, пояснив усі етапи (передопераційний, хід операції, післяопераційний) і дитина не переживала, відповідального лікаря, кому необхідна допомога хірурга стоматолога

Виолета
17 октября 2023 в 19:58

Дуже сподобалась Баранова Татьяна Володимирівна
Лікувала у неї карієс
Уважна та обережна.
Дякую, що позбавили мене страху дитинства

Женя
08 сентября 2023 в 21:22

Не витрачайте час)
Спочатку вас відправлять у банкомат знімати готівку тому що так зручніше ховатися від податків, знайте знімати потрібно відразу все що є на карті тому що пломбу вам поставлять тільки на штифт і потім обов'язково одягнуть коронку, бо інакше ну ніяк не вийде запломбувати зуб, який навіть не болить) і найголовніше все це вам будуть робити три дні, щоб довести свою значущість

Мария
19 августа 2023 в 12:15

Сьогодні вперше відвідала Европейську стоматологію вибір ліг на неї, оскільки вона розташована в 2 хвилинах від м. 23 серпня, що важливо для мене, бо я шукала саме клініку в центрі.
Мої враження:
1. Приємні, дуже чемні та ненав’язливі дівчата -адміністратори.
2. Хороше сучасне обладнання та технології.
3. Дуже добрий, професійний лікар Грінберг Радислав Олександрович, запропонував конкретні варіанти лікування в моєму випадку
4. Асистент Аліна, підтримувала мене в процесі лікування

Тепер тільки до Радислава Олександровича Безмежно Вам дякую!

Денис
25 июля 2023 в 12:33

Дуже вдячна лікарю Ортодонту Люсі! Професійний підхід, результат ми побачили вже через 3 місяці! Прислухалися до порад лікаря щодо вибору брекет-системи, не пожалкували) все чудово працює, не заважає, не боліло. Нам ще носити брекети, але відгук захотілось написати зараз) Індивідуальний підхід до дитини, чудове розʼяснення мені.
В клініці все дуже чисто, приємніший персонал, ціни адекватні.

Александра
19 апреля 2022 в 18:15

Огромное спасибо Калашнику В. Н. За профессиональный подход в лечении и человеческое отношение! Если Вам нужен толковый стоматолог-Вам к нему!

Margaret
05 апреля 2022 в 10:12

Огромная благодарность Перепёлкину Денису Сергеевичу! Ортодонт от бога! У меня была крайне сложная ситуация и 4 врача отказались браться за мое лечение, а он не только взялся, но и смог сделать всё идеально. Если нужны брекеты, то это к нему однозначно!
Коронку на передний зуб тоже ставила у него. Он за 15 мин из похожей на парный зуб коронки, которую сделали в лабе, сотворил абсолютного близнеца. Просто магия!
Имплант мне поставил Новиков Виталий Владимирович, тоже доктор с золотыми руками! Все прекрасно прижилось! Поставил мне сразу формирователь десны, чтобы не разрезать снова, за что отдельная благодарность. Рада, что выбрала этих докторов и всем их советую!

Саша
02 апреля 2022 в 17:15

Обратилась в клинику с болью в зубе.
Лечение проходила у Хомякова А. С.
Доктор все объяснил и рассказал, но главное то, что он помог справиться с моей проблемой.

Рекомендую!

Александра
26 марта 2022 в 4:26

Со здоровьем зубов у меня никогда не было проблем, беспокоили эстетические вопросы, к этому добавилось отсутствие 2ек от природы, молочные выпали, а коренных там не было + как оказалось неправильный прикус. Проблемы решали в несколько этапов 4 врача.

Удалял мне зубы мудрости хирург Давыдов А. А, за час 4 зуба, 2 из них из кости. Прописали антибиотики, делали уколы от отёков, всё прошло очень хорошо. Щека всё равно отекла, но это не редкость, так что у меня нареканий нет. Очень рекомендую доктора. Он спокойный, собраный, все по делу.

Вторым этапом ортодонт Перепелкин Д. С поставил брекет систему, и почти 3 года, мы стали ежемесячно видеться. И это приятный, очень весёлый доктор. Работа которая была сделана - колоссальная. Помимо брекетов ставили мини-импланты, заглушки на места где нет зубов, в целом было много сложной и даже творческой работы.

Когда брекеты своё дело сделали, не снимая систему, нужно было сделать имплантацию, поставить штифты там где нет зубов. И этот этап пугал меня больше всего. Этим вопросом занимался Новиков В. В, Сделал всё в лучшем виде, предупредил об отёках. Самая операция была безболезненная, отёки действительно были на всё лицо, под глаза, в целом были неприятные ощущения, но такого прям что-то страшного не было, за неделю всё прошло. И пол года они преживались, я дальше параллельно ходила к ортадонту.

Завершал эпопею доктор Калашников В. Н. Поставил временные коронки, потом постоянные, и у меня наконец-то появились мои зубы и сняли брекеты! Финальным стала реставрация нижних зубов. Доктор вежливый и внимательный, забавно что я изначально пришла к нему на консультацию по поводу мостов, а спустя 3 года вернулась уже совсем с другой картиной во рту:)

Относительно всех врачей, я осталась очень довольна. Профессионалы с большой буквы. Я не могу сказать все ли процедуры, которые я прошла за это время были нужны, всего было очень очень много, но результат того стоил:)

К администрации особо тоже нет претензий, было может пару конфликтных случаев. Но были и когда шли на встречу. В целом всё хорошо. За всё время, правда я наверное ниразу вовремя не зашла на приём, хотя и запись на время, но учитывая сложность работы и постоянную загрузку докторов, это тоже можно понять. Самый большой минус для меня, это отсутствие терминала, да можно переводом на карту, но только мелкие суммы. Это супер не удобно, идти в банкомат или кассу, снимать наличные, а потом с пачками денег ходить по городу + когда отдаёшь наличные, никаких чеков или свидетельств о том, что ты оплатил услуги нет. Современная клиника и такой не современный подход к оплате услуг. Не смотря на это, я всё же ставлю 5 звезд, т. К самое главное, это отношение и результат, а он тут выше всяких похвал.

Саша
24 марта 2022 в 13:01

Делала Реставрацию передних зубов У Радислава Александровича. Очень довольна результатом. РЕКОМЕНДУЮ.

Наталья
22 марта 2022 в 14:17

Хочу выразить благодарность Денису Сергеевичу! Попала к нему после другого врача, у которого носила брекеты 5 лет, и безрезультатно! Денис Сергеевич их снял и поставил съёмные ретейнеры, а также указал на другие проблемы с зубами, которые были в плачевном состоянии, теперь лечу в этой клинике. Спасибо большое!

Добавить отзыв