UAOTZYV.COM

Справочник организаций Харківська область: отзывы

Последние отзывы Харківська область


30 июня 2024 в 20:31

Пришло время обновлять учетные данные в военкомате. Последний раз был там в начале 2000ых. Обратился за консультацией в центр правовой помощи, Денис Сергеевич посмотрел мои документы, закрепили договор, долго ждали очередь в военкомат, но всё-таки попали, я вклеил вин код и прошел влк, все на высшем уровне

28 июня 2024 в 14:55

У мене весь день розписаний по хвилинно і для мене важливий сервіс і швидкість обслуговування, швидко гроші саме те що треба! Рекомендую швидко гроші, реально можна взяти гроші на пару місяців за вигідними умовами!

28 июня 2024 в 14:54

Цілком нормальне МФО Швидко Гроші, я дуже задоволена їхніми умовами. До того ж для отримання позики не обов'язково їхати в офіс можна все і онлайн.

28 июня 2024 в 14:53

Залишилася задоволена роботою Швидко Гроші, тому що тут немає якихось особливих проблем із оформленням позики. Я працюю не офіційно, тому дороги до банків мені закриті. А тут буквально за 15 хвилин і заявку заповнила та схвалення отримала. Умови мене цілком влаштували і відсоток невеликий.

28 июня 2024 в 14:53

Я намагаюся завжди розраховувати з фінансами, але іноді трапляються непередбачені витрати. У цьому випадку звертаюся до компанії «Швидко Гроші». Мені подобаються їхні умови, і те, що отримати позику тут досить таки не складно. Гроші переводять на картку, про дату погашення нагадують.

28 июня 2024 в 14:52

Все вказано інформативно та зрозуміло на сайті компанії Швидко Гроші, є свої плюсики у вигляді бонусів щодо зменшення відсотків, що приємно здивувало)

27 июня 2024 в 12:48

Хочу відзначити їх гігієніста. Вправна та доброзичлива дівчина. Почистила зубки малому дуже добре та швидко.

27 июня 2024 в 10:49

Дякую за чудовий курс! Тепер я почуваюся впевненіше в галузі графічного дизайну і готовий застосувати свої знання на практиці.

26 июня 2024 в 17:04

Эта стоматологическая клиника стала для меня настоящим открытием! Я привык к холодному отношению и формальному подходу, но здесь все было иначе. Меня встретили с искренней улыбкой, а во время приема врач не только устранил проблему, но и подробно объяснил причины ее возникновения. Благодаря его рекомендациям я смог изменить привычки, негативно влияющие на здоровье зубов. Я ушел из Мистодента с ощущением, что нашел свою стоматологию.

24 июня 2024 в 14:29

Прекрасний магазин, цікавий підбір літератури, багато малотиражних видань, є книги, які більше ніде і не знайдеш, ціни не лякають, дуже приємні співробітники, завжди все покажуть і підкажуть. Заходимо із задоволенням, без покупок жодного разу не йшли.

Недавно добавленные предприятия

Аптека Копійка — Первомайський, мікрорайон Мікрорайон 1/2, 48б/л

BeautyLab BV — Безлюдівка, вулиця Зміївська, 68

Opel Центральний Авто Граф Ф — Харків, вулиця Велика Панасівська, 29

Аврора — Kharkivs'ka oblast, Ukraine, Kharkiv, Tarasivska St, 3

Сміттевий уловлювач Trash Killer — Харків

Рестарт плюс — Харків, Аеродромна вулиця, 7а