UAOTZYV.COM

Dr.Lomanov отзывы

Адрес Харків, вулиця Максиміліанівська, 10
Метро Пушкінська 0.22км
Телефон +380 (67) 911-85-54
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота08:00-19:00
Рубрики Медицинская клиника, Дерматолог, Больница, Лаборатория, Медицинский центр
Оценка 5 7 отзывов
Похожие компании в категории
Клініка репродуктивної медицини імені академіка В.І. Грищенка — Харків, вулиця Благовіщенська, 25, Харків
АВІЦЕННА, НАРКОЦЕНТР — Харків, Лопанський провулок, 6
Наркологічний реабілітаційний центр Позитив — Харків, ул. Полтавский Шлях, 31, оф. 613 (6-й эт

Медицинская клиника Dr.Lomanov отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
03 декабря 2023 в 4:12

Ну що ва скати мої друзі. У шановного лікаря Андрія вже не перший навіть десяток років під наглядом. Якщо щось трапилось то тільки до нього, не тільки я а і моя родина також. Дуже задоволенні.
Колись був навіть такий випадок. Коли у Андрія було дуже багато лікарів, то вимушений був звернутися до іншого. І шо ви гадаєте в 2 рази дорозе і в 5 разів шкилівише. Бо стан тільки погіршився. А коли все-таки потрапив до Андрія він мені і пояснив, що лікування було не правильне (ну це я вже і сам зрозумів)
Рекомендую, звертайтесь!

Алекс
01 декабря 2023 в 15:06

Похід до уролога — це не те, про що хочеться говорити в компанії друзів. Але коли треба, то треба. За порадою знайомого потрапив до Ломанова. Без жодних зайвих слів і солодких умовлянь — до діла. Я прийшов з купою запитань і, зізнаюся, навіть із якимось скепсисом. Але лікар примудрився зберегти терпимість та професіоналізм.

Ломанов просто робить свою роботу. Без зайвих емоцій, але із знанням справи. Для мене це було ключове. Кращий у Харкові? Може бути. Я не куштував усіх, але цього рекомендую. Якщо вам треба дізнатися, в чому річ, і швидко розпочати лікування, Ломанов - ваша людина. Дякую йому за його підхід. Жодної води, тільки справа.

Tony
01 декабря 2023 в 12:42

Я був здивований, дізнавшись, які інноваційні методи та підходи використовуються у клініці доктора Ломанова. Використовуючи останні наукові розробки та технології, він забезпечує високу якість діагностики та лікування. Цей прогресивний і передовий підхід робить його одним із лідерів у своїй галузі та моїм вибором.

На кожному етапі обстеження та лікування доктор Ломанов та його команда показували глибоке розуміння моїх потреб та проблем. Вони також забезпечували безперервне спілкування, що допомогло мені почуватися комфортно та в безпеці. Індивідуальний підхід, який я відчув у його клініці, справді виділяє її серед інших установ у Харкові. Неймовірне поєднання наукового та людського підходу зробило мій досвід звернення до доктора Ломанова виключно позитивним. Щиро вдячний за турботу та професіоналізм.

Наталья
28 ноября 2023 в 15:56

Спілкуючись з доктором Ламановим, я швидко усвідомила, що лікування тут це не просто процедура, а й партнерство, він приділяє увагу не тільки моїм почуттям, але й моїй думці і робить мене учасницею лікувального процесу. На кожному етапі мого обстеження та лікування у нього в клініці у Харкові я відчувала, що моя думка враховується. Такий підхід, заснований на співробітництві та взаєморозумінні, зробив мій досвід звернення до доктора Ламана виключно позитивним. Безумовно я рекомендую його всім, хто шукає кваліфікованого уролога або дерматолога, здатного працювати разом з пацієнтом.

Надежда
27 ноября 2023 в 4:23

Доброго дня. Андрій як лікар, дуже адекватна людина. Та і робить професійно. Були питання, зробили аналізи і справа пішла в добрий бік.
Дякую за допомогу!

Ната
21 ноября 2023 в 1:02

З великою повагою ставлюся до доктора Ломанова. Чому?
Завжди хочеться, коли хворієш, знайти лікаря який розбереться відразу, що ж трапилося з тобою, розумненького, бажано досвідченого і лікування призначив адекватне) Я рада, що саме цими якостями
має цей лікар.
Завжди приємно мати справу
з професіоналом.
Рекомендую його всім своїм
знайомим. 10 з 10. Дякую.

Полина
19 ноября 2023 в 0:30

Андрій Анатолійович має унікальний дар спілкування. Його здатність слухати і пояснювати складні медичні терміни простою мовою зробив мій досвід спілкування з нею справді цінним. Все виявилося настільки просто та зрозуміло. Завдяки йому я відчувала себе поінформованим та залученим до процесу мого лікування. Протягом усього мого лікування я відчувала, що у компетентних руках. Лікар вилікував мене дуже швидко.

Добавить отзыв