UAOTZYV.COM

Доверие / Ветеринарна клініка DOVIRA

Адрес Харків, вулиця Клочківська, 191Д
Метро Наукова 0.9км
Телефон +380 (68) 079-39-82
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.doverie.kharkov.ua
Рубрики Ветеринарная лечебница
Оценка 3.6 26 отзывов
Похожие компании в категории
Ветеринарная клиника Vivo+ — Харків, провулок Ковальський, 1
Харківський ветеринарний шпиталь — Харків, Олексіївська вулиця, 14
Пёс и Кот — Харків, вулиця Отакара Яроша, 33
Центр Клинической Ветеринарии — Харків, вулиця Алчевських, 38

Доверие / Ветеринарна клініка DOVIRA отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дарина
23 мая 2024 в 1:46

Найгірша клініка! Клініка жодного відношення до лікування собак не має. Тут наживаються на людях і вбивають собак, ставлячи їм неправильні діагнози!

Автодор
15 мая 2024 в 17:37

Жаль бачити, що люди вважають лікарів чарівниками, здатними із заплющеними очима і без обстеження поставити 100% точний діагноз, а інакше це викачування грошей.
Хочу подякувати черговому ветеринару за роботу, прийняли нашого кота Гулдана з різкими больовими спазмами, все сказали і пояснили як є, точно дали знати всі ризики, всі можливі неточності і зробили все, що було можливо зробити вночі. Дуже приємна клініка, максимально відкритий персонал. Коту здоров'я, а клініці адекватних клієнтів та вдалого лікування тварин.

Валерия
11 февраля 2024 в 21:54

Зробили кішці операцію, вона захворіла, назначили невірне лікування, не робили аналіз крові перед операцією, відмовлялись робити узд нирок, на питання чому у кішки гастрит (якого не має по ітогу) лікар відповів "нє знаю", постійно називав кішку "він", і дуже стояв на тому щоб її возили до їх стаціонару (який коштує 2к) хоча йому пояснили що це незручно, а альтернативу надати він не зміг

Виктор
05 февраля 2024 в 10:32

Найкраща клініка. Досвідчені спеціалісти. Завжди намагаються поринути у проблему тварини. Дуже приємні і привітливі адміни!

Яна
03 февраля 2024 в 16:35

Я дуже вдячна ветеренарам і клініці за те, що допомогли моїй собачці у нас був гастроентерит і нам вдалося його вилікувати раджу цю клініку і сама звертатися ще не раз!

Tiler
31 января 2024 в 18:38

Абсолютно некомпетентні люди, що своїм "лікуванням" ледь не зіпсували кішці здоров'я.

Александр
26 января 2024 в 23:31

Були на примі 17.01.2024 у Валентина Валерійовича та Романа Геннадійовича дуже задоволені обслуговуванням вірним поставленим діагнозом Бабезіоз. Поставили мого собаку на ноги за короткий період.

Вика
20 января 2024 в 9:07

В'ячеслав Холодний, що проводив УЗД нашому котику, професіонал своєї справи, їздили до нього за рекомендацією друзів з іншого кінця міста. Рекомендую його якщо вам потрібна хороша узі вашого хвостика, візитом задоволена!

Аня
08 ноября 2023 в 13:12

Спасибі лікарям, що дуже чуйно та професійно відреагували на проблему у хлопчика-мопса Монечки зі шлунково-кишковим трактом. Прийняли швидко правильний варіант лікування та виключили не потрібні думки, які в стресовій ситуації спадають на думку.

Павел
18 октября 2023 в 1:37

Увага всім!
Це шахраї!
Звернутися до них
це загробити собаку!

Також видають якісь ліві витяги нібито з амбулаторного журналу. На цих папірцях немає ні телефону яким реально додзвониться, ні ПІБ "лікаря" який здійснював прийом, і взагалі ніяких реквізитів, я вже не кажу про юридичні. Чек також не видають - на їхню думку, чек це щось роздруковане на повністю "лівому" і ні про що папірець.

Реально незрозуміло, хто здійснював прийом, лікар, прибиральниця чи перехожий із вулиці.

І телефонія у них якась дивна, з московським акцентом робот відвертає. І проаналізувавши цю "шаражкину контору", можна ще багато "цікавої інформації" дізнатися.

Також ця "контора" веде незаконний запис розмов з клієнтами, а потім навіть мені соромиться про це говорити у відгуках на погані оцінки клієнтів. Вони не попереджають, що ведеться запис розмови. А ЦЕ ВЖЕ КРИМІНАЛ!

Карина
12 октября 2023 в 4:18

Велике спасибі всім працівникам клініки за увагу та професіоналізм,
До цього лікували кішку з камінням у нирках, все зробили швидко та професійно!
Зараз у нашого мопса почалися проблеми після тічки. Зробили узі, прописали ліки та хвороба через 2 дні пройшла. Ми одразу ухвалили рішення про стерилізацію. За 1 день провели операцію та паралельно вилікували всі зуби та зробили чистку. Кожен із лікарів перед і після своєї процедури дзвонили та говорили результати! Собака наступного дня після операції бігав і грався як ні в чому не бувало! Дякуємо за ваш професіоналізм, любов до тварин та свою роботу!

N vakulinskay
26 сентября 2023 в 15:49

Мабуть був не наш вечір, дуже кашляли цуценята, я зателефонувала до клініки дізнатися чи зможуть вони надати нам допомогу, на моє запитання мені розповіли, що ми повинні здати аналізи, а це тільки завтра, зробити рентген і т. Д.
Я знову запитала, чи зможуть вони нам надати допомогу і купірувати нападоподібний кашель, "лікар" відповіла, як за накатаною, про аналізи та інше.
Так я і залишилася ні з чим з цуценятами, що жахливо кашляють, сподіваюся до ранку дотягнемо і поїдемо в іншу клініку, де нам зможуть допомогти.
Справа в тому, що до війни у ​​нас був такий випадок, собака кашляла сильно і ми вночі поїхали до клініки на Салтівці, де їй зняли напад кашлю і призначили лікування.
А тут не змогли надати допомогу в елементарному (

Женя
21 июля 2023 в 10:36

Не советую никому, была вчера на приеме у кардиолога Криворученко с маленькой собачкой, врач не оказал помощи, сказал, что ничего нет, а вечером собачка умерла от остановки сердца

Женя
16 июля 2023 в 8:22

Ирина Викторовна очень опытный врач, спасибо за лечение кошки и чуткое отношение к животным

Женя
02 июля 2023 в 19:59

Зашили рану коту, через 4 дня швы разошлись, переделывать не захотели, в другой клинике сделали в 3 раза дешевле и на порядок лучше

Юлия
27 июня 2023 в 21:05

Оборудование хорошее, о врачах ничего сказать не могу, моего кота не спасли, после операции умер на 2 день, почему возникла анемия никто не сказал и не объяснил, персонал врачей не внимательный, но девочки скажем медсестры чуткие и внимательные.

Stay
20 апреля 2022 в 7:47

Обращались в эту клинику с кошкой. Она не ела, не пила, не ходила в туалет, была очень вялой. Принял нас Роман Сергеевич, вежливый внимательный доктор, кошке стало лучше. Спасибо большое Вам за терпение и отношение к животному, и к нам. После получения анализов, позвонил, рассказал что да как.
Так что впечатления от этой клиники самые положительные. Если животному требуется помощь в любое время суток, вас примут.

Женя
11 апреля 2022 в 9:16

В целом клиника хорошая, врачи хорошо квалифицированы, но даже когда ты по записи все равно приходится ждать 20-30минут. Очень неорганизованная клиника, приходишь с питомцем, а там куча ожидающих "хвостиков. А вот теперь о минусах этой клиники. Возникла необходимость дорогой (4500 грн) спец. Анализ на бешенство, а потом, естественно, этот результат надо было получить через 28 дней. Ну ужне помню один и тот же был администратор, но в обоих случаях, зайдя в клинику сталкиваешься с недовольными лицами администраторов, по которым видно как они любят свою работу. Далее было более интересно. За день до посещения, я созвонилась с админ, узнала, пришёл ли анализ (хотя прошло 45, дней, а не 28 как обещали). Сказали, да пришёл, утром мы его получим на Новой почте и после обеда я смогу его забрать. Сказала что буду к 17.00. Приезжаю и мне начинают рассказыва, что его ещё не принесли с лаборатории, что надо 5 минут подождать, приезжайте в другое время и всё это с приветливым лицом. Жду 40 минут. Объясняю, что у меня ждёт ребёнок и я не могу ждать. К сожалению, общаться с клиентами админ не умеет. Возможно ей бы подошла роль продавщицы. В результате оказалось, что анализ вообще никто не забирал с почты. Потом прибежала какая-то женщина, запакованный в пакете НП сразу отдали мне, потом начали делать фото, рассказывать что кто-то заболел. Короче, полное безобразиме и неорганизованность. К сожалению это оставило огромный негативный отпечаток об этом месте. Руководство клинике, задумайтесь о таких "профессионалах", сегодня непозволительная роскошь, при таких ценах на услуги оказывать их таким образом. Вы живете за счет клиентов.

София
05 апреля 2022 в 1:40

Очень понравилась клиника. Привозили котика на кастрацию. Все прошло хорошо, кота предварительно обследовали, сделали УЗИ и только после этого провели кастрацию.

Мария
09 марта 2022 в 3:51

В нашей прошлой достаточно известной клинике (без уточнений) после кастрации на собаку просто забили и в тяжёлой ситуации мы просто не смогли попасть на прием к проводившему операцию хирургу, чему теперь несказанно рады, ведь подруга порекомендовала поехать сюда. Были на приеме у нескольких специалистов, все произвели на нас и собаку очень хорошее впечатление, было назначено грамотное и эффективное лечение. Результаты анализов приходят быстро, к тому же вам вполне могут позвонить и поинтересоваться состоянием вашего питомца, процессы в клинике явно налажены. Цены на прием хорошие, лекарства в клинике, конечно, стоят дороже, но так везде, в коридоре всегда толпа, но мы либо попадали на прием вовремя (или даже раньше), либо ждали не более нескольких минут. Клинику рекомендую!

Добавить отзыв