UAOTZYV.COM

Decor Design натяжные потолки отзывы

Адрес Харків, просп. Архітектора Альошина, 16А
Метро Тракторний завод 1.46км
Телефон +380 (63) 930-01-01
Часы работы
понедельник08:00-18:00
вторник08:00-18:00
среда08:00-18:00
четверг08:00-18:00
пятница08:00-18:00
суббота09:00-16:00
Сайт decordesign.com.ua/potolki-kharkov
Рубрики Строительный магазин, Интернет-магазин
Оценка 4.8 68 отзывов
Компания Decor Design занимается проектирование, производством и монтажом натяжных потолков любой сложности

Ставим все виды натяжных потолков:
- Глянцевые,
- Матовые,
- Сатиновые,
- Бесщелевые,
- Теневые

Замер в пределах Харькова осуществляем бесплатно
Работаем исключительно с качественными и проверенными материалами. Даём гарантию на услугу и материалы 12 лет

Узнайте стоимость натяжного потолка по телефону!
Похожие компании в категории
Строй маркет ПРАКТИК — Харків, просп. Героїв Сталінграду, 181
Магазин-салон Версаль — Харків, просп. Індустріальний, 17/34
Профессионал-М (Professional-M), ФИРМА — Харків, Московський просп., 257

Decor Design натяжные потолки на Архітектора Альошина отзывы

68
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алла
23 января 2024 в 23:41

Дякую Декор Дизайну за чудову роботу!
Дякую, величезне, менеджеру Максиму за докладну консультацію та чітку організацію роботи фахівців.
У наш, зараз важкий час, було приємно зіткнутися з таким швидким та якісним обслуговуванням. Роботою дуже задоволена.

Ирина
08 ноября 2023 в 23:50

Рекомендую! Професіонали своєї справи! Майстри виконали роботу дуже якісно, ​​акуратно, без пилу та бруду, що не мало важливо!) Супер якість! І супер ціна! Подяка за поради з карнизу та лід підсвічування!

Валерий
27 октября 2023 в 3:49

Добрий вечір! Хочу подякувати злагодженій та професійній команді. Стелю зробили без усіляких нарікань, чітко, якісно та швидко. Незважаючи на молодий вік працівників, що виконували роботи, вони дійсно професіонали, майстри своєї срави. Менеджер Юлія дуже відповідально ставиться до всяких дрібниць, завжди порадить що краще. Дякую усім за роботу, миру Вам та скорішої Перемоги!

Дмитрий
22 октября 2023 в 0:44

Зверталися в кілька компаній за цим профілем, зупинилися на Decor Design.
Виконаною роботою та ціною залишилися дуже задоволені

Елена
24 сентября 2023 в 19:27

Усі дуже добре зробили. Ціна нижча, ніж у інших майстрів. Хочу відзначити менеджера Юлю. Дуже професійна, уважна, завжди все пояснить та роз'яснить. Технолог Віталій – все чітко, ввічливо, професійно. Майстри (не запам'ятала як звати) відпрацювали швидко, акуратно, красиво, виконали всі обумовлені моменти. Гарна команда. Приємно з такими людьми працювати)

Valerie
07 августа 2023 в 19:41

Хочу залишити відгук про свій досвід замовлення послуги у Decor Design. Моя оцінка у 2 зірки базується на тому, що в цілому результат вийшов нормальний, за що 1 зірка, а друга за найнижчу ціну, хоча спочатку нарахували мені найдорожчу пропозицію, але згодом зробили доволі велику знижку, пояснюючи це тим, що готові дати ціну на метеріали, що була до війни. На цьому власне позитив і закінчується, і не варто було економити.
По-перше, поки ви не підписали договір, вас буде постійно і дуже нав'язливо турбувати дзвінками менеджер компанії, а от як тільки договір підписано, про вас просто забувають.
По-друге, я дуже обурена тим, що спочатку була запропонована дата старту робіт у вівторок, потім якимось дивом у них звільнилась "більш досвідчена бригада", а мене ніхто не спромогся навіть попередити про те, що з цією бригадою дату старту вони переносять на четвер.
По-третє, виявилося, що ця "більш досвідчена бригада" не є бригадою Decor Design, а наймані працівники з якогось іншого місця. Як це з'ясувалось?
Від компанії приходило 3 різних спеціаліста: технолог, монтажник першої бригади і прораб "більш досвідченої бригади". Кожному були розказані абсолютно всі деталі об'єкту (вже жилого) та зроблено купа записів, замірів і т. Д. І от коли прийшов день Х, приходять люди, які вперше бачать об'єкт, не мають про нього жодної інформації і не мають частини необхідних деталей для монтажу. А от тут і з'ясувалось, що бригада і не працює у самому Decor Design.
Далі - гірше.
З усієї "бригади" з 5 людей, на об'єкті працювало перші 2 дні 2 людини, 3й день 1 людина, на 4й день знову двоє і нарешті на 5й день з'явились всі, включно з тим прорабом, який і приходив на додаткові заміри об'єкта.
І от що виходить, маючи "бригаду" з 5 людей, ви розтягнули роботу на жилому! Об'єкті на 6 днів (включно з вихідним у неділю) замість того, щоб по-перше, почати роботи в домовлений термін і по-друге, не розтягувати "задоволення" від бруду та купи розкиданих матеріалів та інструменту.
Об'єкт був максимально захищений плівкою на підлозі та стінах, але це не допомогло, бо монтаж не відбувався повністю з використанням пилосмоку, а лише під час роботи перфоратором. Тож абсолютно не зрозуміла, за що саме я заплатила, і що в їхньому розумінні "чистовий монтаж", бо вони робили дірки просто пером і все сипалось на стіни та підлогу. Після першого дня я навіть повідомила про це менеджеру, але нічого не змінилося.
І що ми маємо на виході: пошкодження кабелю (бо монтажники не мали жодного уявлення про об'єкт), купа бруду, у деяких місцях пошкоджене покриття на підлозі (ламінат та плитка), брудна натяжна стеля, 6 днів знущання при тому, що можна було зробити за 3, якби була задіяна вся "бригада".
І у цій всій історії ще й був доволі неприємний коментар прораба "більш досвідченої бригади", що його хлопцям не подобається, що їх контролюють. А нічого страшного, що ті хлопці не мають взагалі ніякої інформації про об'єкт і треба було все в процесі коригувати? А нічого, що ви працюєте у вже жилому об'єкті? А де ти, прораб, був всі попередні 4 дні, щоб контролювати роботу?
Я не порекомендую компанію нікому, повелася на гарні відгуки і тепер не розуміє, звідки вони тут такі гарні взлися.

Женя
28 июля 2023 в 11:53

Зробили натяжні стелі у всій квартирі, залишилися дуже задоволені виконаною роботою! Діти справжні професіонали, хороша команда, гнучкі ціни. Рекомендую!

Juli
10 февраля 2022 в 0:19

Хочу выразить свою искреннюю благодарность Decor Design за профессиональную подготовленность, ответственность, оперативность и слаженность в работе. Особая благодарность монтажникам в лице Руслана и Александра, а также менеджеру Олегу. Рекомендую пользоваться услугами данной фирмы

Саша
09 февраля 2022 в 15:34

Большое спасибо за проделанную работу натяжных потолков, очень понравилось, быстро и качественно.

користувач
02 февраля 2022 в 11:32

Благодарю за быстроту заказа и установления потолка. Хорошая и качественная работа. Рекомендую!

Виктор
29 января 2022 в 4:03

По времени, качество и исполнение меня устроило. Не надо было стоять над ними, все сделали на уровне.

Виталий
19 января 2022 в 22:08

Оооочень замечательная организация.
Сразу видно что ребята профессионалы своего дела. При замере потолка учли все мои хотелки, и в идеале все реализовали. И что так же вызвало восхищение, что у ребят был специальный довольно большой прорезиненный коврик, которым они застелили мое недешевое напольное покрытие, для размещения своего оборудования. Подход к работе меня порадовал. Спасибо Decor Design.

користувач
16 января 2022 в 18:08

Большое спасибо!
Очень понравились потолки - самое большое украшение квартиры! Хорошему результату предшествовали правильные профессиональные рекомендации замерщика, дизайнерские советы менеджера, качественная и скрупулёзная работа установщиков и, конечно же, грамотная организация процесса и надёжный контроль руководителей!
Успехов Вам, Декор Дизайн! Всегда!

користувач
13 января 2022 в 1:08

Остались очень довольны. Работа сделана качественно не смотря на сложность, и не стандартные пожелания. Мастера услышали наши просьбы и не испугались их воплотить, когда другие отказались. Профессионально и качественно работали все, менеджер, замерщик особая благодарность монтажникам. Рекомендую.

користувач
09 января 2022 в 15:45

Ставлю уже 5 потолок у них
Всё максимально быстро. Заказал и через неделю уже натчгивают потолок.
В этот раз ребята поставили сразу 3 потолка, за один день.

користувач
03 января 2022 в 14:05

Заказывал потолок в компании Decor design. Приехал технолог, сделал замеры, бесплатно. Цена получилась дешевле существенно чем у конкурентов частников. Все сделали хорошо, ребята производили монтаж аккуратно, бережно относились ко всему вокруг. Свет повесили в подарок и небольшую скидку сделали на карниз. Две недели прошло, пока никаких боков не вылезло. Рекомендую.

Вадим
02 января 2022 в 21:25

Исключительно положительные эмоции от работы компании. Менеджеры очень профессиональны, подсказали много моментов и помогли найти оптимальное решение (были проблемы с организацией освещения, помогли понять что моя конфигурация не обеспечит необходимого мне уровня освещения). Монтажники же свою очередь также выполнили свою работу на все 100%, а может и больше. Все пожелания были учтены и выполнены на высшем уровне и в срок. Было много компаний и частников с которыми я обсуждал заказ потолков, и сотрудники Decor Design убедили что среди всех кандидатов они лучшие.

Саша
01 января 2022 в 11:05

Добрый день! Хочу выразить искреннюю благодарность за отлично выполненную работу. Спасибо вам огромное! Работа выполнена качественно и в срок. Смело советую всем!

Ульяна
29 декабря 2021 в 23:53

Заказываю потолок в этой фирме уже во вторую комнату, так как очень довольна результатом! Качественно делают замеры и установку! Убирают после установки. Любой проект готовы воплотить в реальность. Советую делать заказ заранее, так как фирма пользуется спросом. Дают талон на бесплатный гарантийный ремонт на 12 лет от даты монтажа.

Лариса
29 декабря 2021 в 19:29

Заказала у ребят потолок в 4 комнатах. 3 разных цвета: белый, черный, бежевый. Со скрытым карнизом и прикарнизной подсветкой. Сделали быстро и качественно. Пыли и мусора не было: отверстия делали с использованием пылесоса. Результат- супер! Спасибо, ребята! Вы- лучшие!)

Добавить отзыв